de siste rundene i skibakken

reklame: vestlia resort 

Hei fra Vestlia! Vi bestemte oss rett og slett for å bli her helt til torsdag, ta en liten vinterferie på etterskudd. Hvorfor ikke, når vi først har muligheten til det. Jeg elsker å være sammen med jentene hele dagen, det er så godt og de har savnet mamma skikkelig den siste tiden, ettersom jeg har brukt masse, masse tid på teateret. Når lillesøster ser på meg og sier «mamma ikke teater» med store øyne, da stikker det i hjertet mitt, og jeg skjønner at det kanskje ikke har vært så lett for henne å forstå hvorfor jeg ikke har vært sammen med dem hver lørdag og søndag som jeg pleier. De er heldigvis vant med at jeg alltid er der – og sånn skal det fortsette å være i tiden fremover. Jeg forstår godt at Lars-Kristian synes det var kjipt å reise såpass mye som han gjorde da han spilte fotball. Det har jo likevel vært HELT magisk å få være en del av Jesus Christ Superstar-eventyret (som selger som ingenting annet tidligere har gjort i Sarpsborg – når vi er ferdig, har rundt 4000 mennesker vært og sett på oss *applaus*) og jeg gleder meg helt enormt masse til forestillinger både fredag og lørdag. For en opplevelse dette har vært – og på mange måter har det gjort så innmari mye for meg. Jeg har fått venner for livet, men også vokst enda litt mer. 

Disse dagene trer jeg uansett litt ut av teaterboblen, og nyter frisk luft og ski på beina. Masse snø i luften satt virkelig stemingen her i dag, og selv om det kan være hakket mer utfordrende å se foran seg når luften er fylt med hvite prikker, hindret det ikke oss fire i å ha noen superfine timer i bakken! Dette blir mest sannsynlig de siste rundene med slalåm på beina denne sesongen. Hjemme vet jeg at snøen er borte for lenge siden. Så ja – vi nyter! 


❄️🍫✨

Du vet når du kjenner at du har vært ute i noen timer og de røde rosene virkelig har satt seg i kinnene? Da er det så GODt å komme inn! Vi koste oss med fersk bakst og varm kakao – mmm! 


Håper dere har det fint på andre siden av skjermen ❤️Her er det snart kvelden. Deilig å legge seg tidlig ⭐️ 

33 kommentarer

 1. Hei, hva er det reklame for her?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det står øverst i innlegget – vestlia resort 🙂

   1. Men hva innebærer det? At dere bor gratis? Gratis mat? Gratis slasåmbakker? Dere får alt gratis? 🙂 kan du ikke sjekke ut om du får lov å lodde ut en premie til en av dine lesere med geatis opphold med alt inkludert som dere har? 0:)

 2. Snør i Sarpsborg i dag.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Oi! Kanskje de åpner Kjerringåsen igjen, hadde vært maaagisk 🙂 Har en del klipp igjen å bruke :p

 3. Velfortjent liten vinterferie med tanke på all den gode jobben du gjør . Flotte bilder

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk Katrine! Dette har vært godt <3

 4. Vestlia Resort er så fint hotel for både store og små, nyt sen vinterferie med familien 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anita! Vi storkoser oss 🙂

 5. Hvor er ‘leopardsettet’ til eldste jenta fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Lindex 🙂

 6. Deilig 🙂 betyr det du skriver at du ikke kommer til å fortsette med teater etter at denne oppsetningen er ferdig? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jo, det vil jeg absolutt gjøre 🙂 Men det vil jo ikke bli like intenst som det har vært nå, det vil i så fall være før neste forestilling som sikkert er 1 år til :p

 7. Wow, snødde det så mye?

  1. Flaks at det var opphold rett foran ansiktet ditt da 😉

   1. Caroline Berg Eriksen

    Det har snødd helt latterlig mye hver eneste dag :O Skal bli gøy å ta bort snøen fra bilen 😉 Måtte ta bort snø foran ansiktet med Photoshop.

   2. Helene

    Hvorfor måtte dere det, egentlig? Hadde ikke det bare sett friskt og sporty ut? Det er jo øyeblikksbilder og ingen fotoshoot?

   3. Caroline Berg Eriksen

    I dette tilfellet var det bare forstyrrende 🙂

   4. Hvis det snør så mye, ville ikke noe av snøen legge seg på hjelmen, håret osv? Det er jo ingen antydning til snø på dere, for snøen på bildet ligger bare utenpå.

   5. Caroline Berg Eriksen

    Det går fint an å børste av seg snøen før et bilde 🙂

   6. Hjelmen er jo helt tørr, hatet også… Blir ikke det av å børste av seg snøen. Dattera de har jo ikke snø på seg heller. Og det er stor forskjell fra det andre bildet du har lagt ut på instagram, hvor man ser at alle tre har mye snø på seg. I tillegg så er jo snøen i lufta på bildet helt annerledes, ikke perfekte prikker som dere har på disse bildene.

   7. Caroline Berg Eriksen

    Det var -7 da bildet ble tatt, så ingen grunn til at noe skulle blitt vått 🙂 Bildet er også tatt med en gang vi kom ut.

    Bildet på instagram er tatt en helt annen dag, på en helt annen tid av døgnet. Snøværet var helt annerledes, og det var også innstillingene på kameraet. Prøv å ta bilder av snø som faller med en lukkertid på 1/50 sekund, og så sammenligner du med et bilde med lukkertid på 1/2000 sekund. Jo kortere lukkertid jo skarpere snøfnugg, jo lengre lukkertid jo mer dratt blir snøfnuggene.

    Morsom diskusjon, fint at dere har noe å gjøre på dagtid.

 8. Trude K

  Hvis det snødd så mye hvorfor gjenspeiler ikke snøen seg i brillene dine. Det som synes der er helt klart uten snø.

  Uansett, jeg skjønner ikke vitsen med å fuske med å ev fjerne snø fra ansiktet. Da blir jo ikke bildet naturlig – snø rundomkring, men ikke i ansiktet. Rart, spør du meg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Spesielt å henge seg opp i noe sånt, tipper de fleste som har vært på Geilo de siste dagene kan bekrefte at det har snødd mye.

   Jeg ser for øvrig snø i brilleglassene når jeg zoomer inn.

  2. Men hjelpes, skaff dere et liv. Hvem sitter og zoomer inn og diskuterer om det kommer snø da , eller om snøen er redigert bort og hva med brillene . Hjelpes. Det er kun for å lage kvalm .Og Trude K, kanskje på tide med en ny hobby ? Og Caroline hadde ikke publisert flere kommentarer om snøen, de sitter på KG og venter på kommentarer som ligger til godkjenning om dette og hvordan lesere blir svart. Kun for å spre kvalme. Og de damene har all verdens med tid 🙂

   1. Trude K

    LN – jeg trenger ingen ny hobby, og for ordens skyld så er jeg ikke på KG. Men jeg synes det er «morsomt» med all bilderedigeringen, når selv snø blir redigert bort. Det hadde jo vørt mye mer stilig om bildet var naturlig, for en gangs skyld.

    Men for all del, la dere lure.

   2. Caroline Berg Eriksen

    De andre bildene er «naturlig», du kan kose deg med de 🙂

  3. Varm_kakao

   Jeg fatter ikke hvorfor disse kommentarene får så mye oppmerksomhet, spesielt ikke opptil flere ganger. Skjønner at du har behov for å forklare/rettferdiggjøre også til en viss grad, men tror mye av den typen spm og kverulering går igjen hos de samme personene. Bare overse det og svar heller på de vanlige spm. 🙂

 9. Anbefaler utdannet.no sitt kurs i Photoshop. Endringene dere gjør på bilder bør gjøres mer subtilt.

  1. Lars-Kristian

   Hei Hanna 🙂

   Nå er det ikke gjort noen spesielle endringer på bildene i dette innlegget, bortsett fra å ta bort litt snø, men takk for tips.

   Dessverre så har jeg testet utdannet.no for noen år siden og fant det meget begrenset om man er litt viderekommen. Fint for nybegynnere, men det har kanskje endret seg? Om du er interessert vil jeg heller anbefale phlearn.com, KelbyOne.com, eller et enkelt YouTube-søk om du vet hva du leter etter. Mye bedre og ikke minst mye billigere 🙂

   1. Jeg vet ikke hvordan det så ut der for noen år siden, men nå er det i hvert fall godt med videoer om ulike temaer. Skal sjekke ut de du nevner. Generelt er bildene i overkant mye fikset på, langt mer enn bare lys og skygge. Det er jo lett å se seg litt blind på eget arbeid.

   2. Lars-Kristian

    Portalen er jo fin, og man lærer veldig mye basic som man må ha med seg for å gå videre 🙂

    At det på noen bilder gjøres mer enn å stille på lys og skygge er vel relativt naturlig når man jobber med foto. Man skam lete godt for å finne portrettfotografer som ikke gjør det.

 10. Benedicte

  Hei Caroline! Jeg kommenterer svært sjeldent på blogger, men i dette innlegget synes jeg bildene var SÅ fine og inspirerende! Jeg fikk skikkelig vinterferiestemning og koste meg med innlegget, drømte meg tilbake til en gang vi ferierte selv på Vestlia 🙂 Så derfor måtte jeg bare innom kommentarfeltet å legge igjen en en melding – men blir imidlertid helt sjokkert over enkelte av kommentarene angående redigeringen. Jeg kan ikke fatte hvorfor folk henger seg opp i noe så ubetydelig som at man har redigert bort snø fra en hjelm. Jeg synes det gjorde bildene finere og mer inspirerende 🙂 Det bør jo være helt meningsløst for lesere om man har snø i ansiktet eller ikke på et bilde, særlig når du er åpen om redigeringen i tillegg. Håper folk som ikke har noe bedre å gjøre enn å kverulere på alt i kommentarfeltet kan finne seg en annen hobby, det er de som lager dårlig vibes her, ikke redigering av snø i ansiktet…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *