UI Awards – annonsørenes pris

reklame: vestlia resort // foto: Lars-Kristian Eriksen + Sigve Ferstad 

I går kveld var det duket for 3-retters middag og UI-Awards! Det var så god stemning hele kvelden og de hadde i tillegg satt Petter Pilgaard til oppgaven om å være konfrasier – en bedre mann til å løse opp stemningen finnes kanskje ikke? Latteren satt i hvert fall løst, maten var fantastisk og folkene vi var omringet med enda bedre. Og kveldens høydepunkt? Det var selvfølgelig da jeg plutselig stod på scenen med prisen «annonsørenes pris» i hendene. Altså – wow! Dette er stort og betyr enormt mye for meg! Tusen, tusen takk til både de som annonserer hos meg og ikke minst dere hos UI! Scroll litt lenger ned for å lese mer ⭐️

Jeg forsøker alltid å tenke litt annerledes, være kreativ og løse kampanjer jeg skal gjøre på en måte som gjør at dere som leser om dette, får en like fin opplevelse av produktene eller plaggene jeg omtaler og viser, som jeg selv har. Det skal være inspirerende og til akkurat dette punktet, er jeg avhengig av bilder og annet materiale som møter mine kriterier og som blir akkurat slik jeg har sett for meg. Der er Lars-Kristian verdens beste samarbeidspartner! For meg var det ikke tvil om at denne prisen er like mye til ham som til meg. Vi er et fantastisk team som jeg er skikkelig stolt av – mann og kone, foreldre og ikke minst jobber vi sammen. En sammensetning som til tider kan være krevende, men som til syvende og sist bare funker. Det er akkurat som at dette var meningen hele veien: hele veien fra Jess Carlsens Gate og kompaktkamerabilder foran inngangsdøren, til Arne Meidells vei med softbokser og speilreflekskamera. Vi er like lidenskapelig begge to og går alltid all in. Nettopp derfor kan det til tider være utfordrende, for det blir ofte altoppslukende og krever mye tid. Men fy søren, så fint vi har det! Og fy søren, så glad jeg er for at vi får det til å funke. Det har aldri vært noe problem for oss å jobbe sammen, til tross for at de fleste heftige diskusjonene hjemme hos oss, som regel handler om jobben 😉 

.. dette er en gjev pris og basert på tilbakemeldingene vi har fått av våre annonsører, er dette en person som har utmerket seg sterkt for å levere ekstremt høy kvalitet på sine kommersielle samarbeid. Vinneren er alltid positiv og fin og ha med å gjøre, ydmyk overfor både UI og kundene. Hun leverer innhold som like godt kunne vært kundenes offisielle kampanjemateriell og er utrolig profesjonell og stødig og jobbe med. Hun leverer bilder på et vanvittig kvalitetsnivå, som gir den ekstra WOW-faktoren som kreves for å vinne denne prisen. 

Rett og slett utrolig, utrolig stas! Dette var veldig gøy! Jeg er så glad! Og nettopp derfor danset vi absolutt hele natten gjennom og våknet opp med såre føtter og støle ledd i dag. Og bittelitt hodepine. Haha 🙂 Tidenes kveld! 


Tusen takk til deg for at du leser! Det betyr alt! God mandag ❤️

40 kommentarer

 1. Gratulerer så mye med pris, dette fortjente du 🙂

 2. Gratulerer så mye, vel fortjent! Får jeg spørre hvor det lekre ditt skjørtet er fra?

 3. Marianne

  Gratulerer Caroline! Dette var vel fortjent:)

 4. Ohhh, som jeg gleder meg med dere❤️All ære til den flotte jobben dere gjørVelfortjent rett og slett !

 5. Gratulerer SÅ mye med prisen, dere er helt rå! Så utrolig fortjent, for et flott team dere to er 🙂 Ikke rart det ble mye glede dans den kvelden, så får heller støle føtter og stive ledd være som det ble 😉 Gleder meg til å følge dere videre 🙂

 6. Gratulerer så mye med prisen <3 Så gøy, og såååå fortjent,du/dere leverer kvalitet hver eneste dag, det er en glede å klikke seg inn 🙂 Ha en fantastisk dag med din flotte familie<3 God klem 🙂

 7. Veldig sjelden jeg kommenterer på innleggene dine, Caroline, men dette fortjener en liten kommentar. For det første, GRATULERER! Denne prisen har du(dere) virkelig fortjent! Jeg leser bloggen din daglig, og hver gang du kommer med et annonseinnlegg, så blir jeg så imponert! Du gjør alt så delikat, nydelig og helt ut til fingerspissene.
  Annonsørene dine er virkelig heldige som har deg, for ingen kan selge et produkt så bra som du! Tusen takk for den fantastiske jobben du gjør. Jeg tar av meg hatten! Stor klem ❤️

 8. Hadde jeg vært LK hadde jeg valgt noen andre briller. Han er såpass mørk, og like bleik som alle andre nordmenn, så de blir litt borte i ansiktet. I tillegg er de litt 70-talls, og resten av klærne er veldig A4, så syns ikke han kledde de. Og antrekket ditt hadde gjort seg med en bh. Ikke så veldig mange som kler å være vågal i stilen. Man ser jo på ene bildet at du byr på hele frontpartiet. Kanskje vært finere uten silikon.
  Ellers flotte antrekk

  1. S.Helene

   Stine, Har du ikke noe fint å si så er det bedre å holde munn. Har ikke foreldrene dine lært deg folkeskikk? Ville du sagt dette ansikt til ansikt til en fremmed? Jeg tenker nei…

  2. Henriette

   Så hyggelig med sånne som deg! Må vel være lov å kle seg i det man vil, uten å bli kritisert? Regner med Caroline er ganske tykkhuda etter alle årene med bloggen, men det er lov å holde munn hvis man ikke har tenkt til å si noe konstruktivt eller hyggelig. Kommentaren din er jo ikke noe annet en ren og skjær bitterhet og oppgulp! Tenk deg om før du kommenterer neste gang.

  3. STINE. Du klarte ikke la være under dette innlegget som viser at CBE og LK gjør en fantastisk jobb med blogg og det som hører til. Så måtte det det komme dritt kommentar ? Kan du fortelle hvorfor du bare følte at du måtte kommentere som du gjorde ? Jammen ikke rart ABD hadde nok materiale til bok når en leser rundt om i kommentarfelt og på diskusjonsforum

  4. Karianne

   Hva har utseendet til Caroline og Lars Kristian med dette å gjøre? De har vunnet en pris for jobben de gjør. Huff denne kommentarer oser det bare sjalusi av. Gjør noe med livet ditt Stine i stede for å prøve å dra ned andre!!

  5. Denne kommentaren klarer jeg ikke ta seriøst. Beklager Stine, men dette ble for latterlig.

  6. S. Helene, Henriette, Lill, Karianne, AM, ser dere ikke hva dere gjør? Caroline har godkjent Stines kommentar, ergo viser hun jo at hun tåler kommentaren, men dere er altså 5 stk som kommenterer kommentaren og sier at det blir oppgulp og dritt i kommentarfeltet! Kunne ikke alle dere 5 gitt blaffen i Stines kommentar, latt den stå for seg selv og heller kommentert positivt? Tankevekkende! Gratulerer med pris Caroline!

   1. S.Helene

    # Så det et greit å mobbe så lenge man (etter din påstand) tåler det? Mobbing slår jeg ned på, det er ikke ok å oppføre seg slik som Stine over her gjør. Det ser du jo selv også ettersom såpass mange reagerer. Jeg kommenterer ofte her inne og det er relatert til innleggenes innhold. Men av og til sier man fra om ugrei oppførsel! Hvilken verden blir det hvis ingen bryr seg? «Æsj, ikke noe å bry seg om, hun/han tåler det nok».:/ Urovekkende innstilling.

   2. De visste ikke at de andre skulle skrive. Kommentaren til Stine var vond å lese, og det er godt at noen velger å si fra – sende et signal til henne og omverden om at dette ikke er en OK måte å snakke til andre. Det at C valgte å godkjenne kommentaren, betyr ikke at den ikke kunne ha såret.

 9. Gratulerer så mye ☺️ klem

 10. Undrende

  Hadde dere med barnevakt siden dere begge var på fest?

  1. Nei, vil tro de lot jentene klare seg selv..?

   1. Haha kommentarfeltet er «priceless» av og til altså!! 😀

 11. Grattis!! Velfortjent, har sagt det før sier det igjen; ingen over- ingen ved siden som kan måle seg med din proffe, ryddige blogg. Du gir meg det jeg vil ha. Fine bilder av hus, hjem og klær. Stor inspirasjon. Noen andre bloggere viser mye av «hverdagslig rot» å det blir uintressant for meg. Derfor må jeg ha daglig påfyll fra nettopp din blogg! Dere stråler og utgjør et supert team!!

 12. Karoline

  Det er så vel fortjent!!! :))

 13. Gratulerer så mye Caroline og Lars Kristian Dere er et fantastisk team! Vel fortjent❤️

 14. Hurra for dere!! Så velfortjent <3

 15. Gratulerer så mye! Vel fortjent med prisen og den flotte beskrivelsen av dere som annonsørene har gitt
  tilbakemelding på. Du er Norges dyktigste blogger og det er alltid kvalitet det du/ dere legger ut, og du er flink til å variere innleggene. Lars Kristian tar noen fantastiske bilder, og så er du blitt så dyktig på hvordan du poserer, og da høyner det kvaliteten. Så flott at dere har fått til det samarbeidet dere har som ektepar og kollegaer, og at dere utfyller hverandre så godt.

 16. Gratulerer så mye til dere begge to!!!
  Dere er de beste. Kvalitet fra A-Å.
  Dere ser begge smaching ut:-)

 17. Gratulerer – vel fortjent! Så stilig Lars Kristian er med briller:) For et flott par!

 18. Drit i de som henger seg opp i briller og om ungene har barnevakt og alt mulig annet, enn det dette innlegget faktisk handler om -at du vant en pris!
  At du deler den med Lars Kristian er jo helt klart siden han jobber jo masse sammen med deg på bloggen din for at den skal bli som den er, med tanke på bilder- så dermed GRATULERER begge to <3 <3 <3

 19. Oi, så feil kan man ta, jeg trodde faktisk at det var leserne dine som var det viktigste her, ikke annonsørene.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Leserne mine er selvfølgelig det viktigste for meg, kan ikke se at jeg har skrevet noe som sier noe annet.

 20. Gratulerer så mye❣️ Dette var vel fortjent, begge to Dere gjør en strålende jobb og imponerer stadig✨✨ Klem

 21. S.Helene

  Gratulerer LK og Caroline, veldig fortjent !! 😀 Lnsker dere en fin dag 🙂

 22. Grattis!!! Så utrolig fortjent <3

 23. Utrolig bra at dere endelig får en pris for nettopp dette. Spesielt etter at LK la opp har bildene blitt tatt til et nytt nivå. Du er jo selve hjertet i bloggen, men Lars Kristian fortjener også en klapp på skulderen. Makan til velfortjent pris skal man lete lenge etter! Du er den eneste bloggeren som klarer å gjøre annonser interessante, rett og slett fordi inntrykket du gir er at dette er en gjennomarbeidet anmeldelse/reklame.

  Gratulerer til dere begge.

  PS: når kommentarfeltet flyter over av gratulasjoner må dere bare drite i de fem som med vilje skal lese noe annet av innlegget ditt, og komme med en negativ kommentar. En ting er konstruktiv kritikk, men her er det svært ofte kun _kritikk_. Ære være dere for at dere står i det.

 24. Hei! Mobbing er absolutt ikke greit nei S. Helene, men regner med at Caroline tok med kommentaren fordi hun faktisk tålte den, ellers hadde den vel blitt utelatt? Vel, nå lar iallefall jeg dette ligge og gratulerer igjen, herlig at dere deler prisen! 🙂

  1. S.Helene

   Akkurat det får Caroline svare for selv, men poenget er ikke hva man «tåler». Det er snakk om hva som er akseptabel oppførsel og ikke. Godt å høre at du er enig i at mobbing ikke er greit 🙂

 25. Gratulerer så mye! Vel fortjent til dere begge!! <3
  Du ser helt fab ut, hvor er skjørtet fra?
  Kos dere videre <3

 26. Brilleslange

  Jeg har sett etter slike innfatninger som lke har på seg, men jeg klarer ikke å finne det k noen brillebutikker. Kan du si hvor han har fått tak i dem?

 27. Benedicte L

  Kjente jeg ble skikkelig glad på dine vegne nå, faktisk rørt. Dette fortjente du 🙂 Gratulerer så mye!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *