bli med behind the scenes

I dag har det gått i ett her hos meg – vi har hatt dagforestilling og har bare noen små timers mellomrom før det er på tide med oppmøte igjen. Jeg fikk med meg Lars-Kristian til Sarpsborg Scene før, etter og underveis i forestillingen tidligere, og nå har vi allerede snekret sammen en liten film så du kan få en sniktitt på hva jeg holder på med om dagen 🙂 Selv er jeg klar for å sette i gang med forestilling nummer 2 veldig snart 🙂 


God helg, dere! 

9 kommentarer

 1. Trude K

  Så søt du er her.

 2. Fin forestilling og absolutt verdt et besøk til Sarpsborg!

 3. Det er bare så utrolig fint å se denne videoen siden jeg selv spilte teater i barndommen og ungdommen. Søkte teaterhøgskolen også faktisk. Hehe. Hadde vært så gøy å se forestillingen deres, men de dagene dere spiller er vi bortreist dessverre.Spilles for kort tid! Lykke til videre.

 4. Jeanette

  «når han tar livet sitt etter forestillingen» hahaha,jammen bra han ikke gjør det,da!

 5. Elsket miky way t-skjorten din – hvor er den fra?

 6. Så gøy at dere (du og Lars K) lager videoer som dette – vet det er mye jobb med filming og redigering.
  Tror det at dere (igjen; du og Lars K) leverer så til de grader igjen og igjen og har et bredt spekter av temaer og forskjellige måter å presentere dem på er grunnen til at du har så mange trofaste følgere. Fortsatt god helg!:)

 7. Hvor er den svarte t skjorten fra?

 8. Ragnhild

  Gøy video! Alltid kjekt med videoer ☺

 9. Så moro å se! Tusen takk <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *