Jesus Christ – 3 dager til premiere ⭐️

Hei mandag ⭐️Se på denne fine gjengen som jeg er så heldig å dele garderobe med i tiden fremover! Denne uken er det ENDELIG premiereuke for Jesus Christ Superstar, og i går hadde vi vår første gjennomgang med sminke, hår, kostymer OG prøvepublikum. Det var skikkelig gøy! Stemningen i salen og spenningen blant oss på scenen var til å ta og føle på, og det var nesten så jeg kunne kjenne forventingene stige for hvert sangnummer som ble gjennomført. Dette er et stykke som raser avgårde uten et eneste kjedelig øyeblikk, det tar deg fra sang til sang, fra et øyeblikk til et annet, og vekker følelser i deg fra første stund. Jeg kan love deg at du vil bli så trollbundet at du ikke kommer til å forstå hvordan det kan ha gått en time, når du satt deg ned på setet ditt for bare 15 minutter siden. Her kommer noen bilder fra gjennomgangen som Lars-Kristian tok i går – dette blir sterkt ❤️


Jeg får så mye energi og adrenalin av å stå på scenen – den følelsen MED publikum er uerstattelig! Så vanvittig gøy! Jeg har store sommerfugler i magen angående onsdagen, og bare VET at det kommer til å bli utrolig bra. Vi har også satt opp en ekstraforestilling den siste dagen nå – det er gøy! 

Verdens fineste Line som jeg er så heldig å få henge med hver dag fremover ❤️slitne etter gjennomgangen. Vi har fått i oppgave å sveive scenelys de siste 5 minuttene, og jeg kan love deg at det ikke er lett. Kommer til å ha verdens største biceps i høyrearmen etter 9. mars 😉 


Håper deres ukestart er bra! Jeg har jogget og trent mage, dusjet og spist frokost – og nå har jeg også hatt ukens første møte. Dagen er godt i gang 🙂 Dessuten titter solen frem bak grå skyer – dette lover bra! 

12 kommentarer

 1. Hæli bilder!:) Hvor er sneakers i fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara 🙂

 2. Så kos, lykke til!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tuusen takk 😀

 3. Åååå, flotteste Nicoline jo::))

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja! Hun er fin <3

 4. Hva spiller du i stykket?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ikke noe spesielt, jeg er en del av ensemble, dvs. folkemengde, jesustilhenger, mobb etc. 🙂

 5. Blouse?

 6. Lykke til 🙂

 7. Break a leg! 🙂

 8. Du er en tøffing
  Virkelig
  Singletten din kor er den kjøpt? Hvilket merke er du mest fornøyd med av singletter til hverdagsbruk

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *