lørdag kveld

Sushi og gode venner = perfekt lørdag kveld! Vi hadde egentlig en filmdate, men den utgikk dessverre fordi vi skravlet oss helt bort. Haha! Det er jo like hyggelig det da, om ikke enda hyggeligere. Dessuten får jeg spart filmen (a star is born) litt til. Alle sier jo den er så fin, så jeg gleder meg til å se den! Her kommer noen bilder fra kvelden ⭐️

Nelia og Naia elsker å være med Matheo! De er litt av en gjeng allerede, og han har ikke engang fylt 1 år 😉 

Litt jobb må til selv om vi er på besøk og til tross for at det er lørdag kveld klokken åtte. Heldigvis har vi verdens beste venner som alltid forstår og som er med på alt ❤️

Vi hadde bestilt joggedresskveld, så Lars-Kristian jukset litt med det han mente var både joggebukse OG penbukse i ett! Haha! Er det i det hele tatt mulig med denne kombinasjonen?!? Vi ble enige om at han var altfor fin 😉 

Beste Katrine ❤️


Nå sitter jeg på Sarpsborg Scene og har sneket meg litt unna for å oppdatere dere 🙂 Dagen startet her klokken 12 og avsluttes klokken 19 – med andre ord blir det nok en lang dag, men det nærmer seg premiere og det er SÅ deilig år vi går gjennom hele stykket og får en flyt i det. Jeg lærer i hvert fall masse av det! Håper flere av dere lesere som holder til her eller i nærheten har planer om å se på oss – jeg lover at det er skikkelig bra 😉 Ha en deilig søndag! Solen skinner jo, så dersom jeg ikke var her, ville jeg gått en lang tur med familien min 🌸Gjett om vi skal ta igjen disse helgene etter 9. mars 🌿

11 kommentarer

 1. Looks like you had a wonderful Saturday evening, dear Caroline!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so much, Rena! And the same to you <3

 2. Så deilig <3

  Har lagt merke til at du har fått mange merkelige/frekke/nedlatende kommentarer i det siste.. på alt mulig rart! Håper du klarer å le av de som tar seg tid til sånt, eller bare overse de.. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 3. Hei ser ut som du har kost deg i helgen, så gøy at du spiller teater, Settes stykket opp en gang/kveld ? eller spilles det utover våren har veldig lyst til og ta en tur og se ha en fin kveld Caroline du er dyktig stå på heier på deg,,,

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har det HELT fantastisk gøy om dagen – virkelig! Det settes opp 27. februar, 1. mars, 2. mars, 8. mars og 2 x 9. mars 😀

   Tusen, tusen takk!!

 4. Herlig med forståelsefulle venner. Men kan du virkelig ikke roe ned og koble av noen timer når dere er borte? Klarer du noen gang å roe heeeeelt bed? Skjønner godt du har vanskelig med å sovne om kvelden. Hode og kropp er på høygir hele tiden.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er litt sånn som du sier – på høygir hele tiden. Men det går som regel fint til tross for at jeg ofte liger mye våken. Men det hjelper faktisk med den sprayen jeg blogget om – det er ikke tull 🙂 Hadde veldig lyst til å oppdatere i går, for ettersom innlegget handlet om fredagen ville jeg ikke vente for lenge 🙂

   1. Vibeke

    Da må du bare noen dager «logge» helt av;-)
    Sminkefrie dager,helt vanlig og avslappet i klesveien,,ingen bilder på bloggen av deg selv;-)
    Og korte eller bhg frie dager for barna;-)
    De kan og ha godt av veeeldig rolige «kosedager» hjemme på hverdager;-)
    Husk på at disse dyrebare barneårene får du aldri tilbake!
    Og du som alle andre trenger restitusjonsdager helt uten planer;-)
    Mange gode tanker til deg;-)

 5. Marianne

  Den sushien så veldig god ut! Var den det, og i så fall hvor bestilte dere?
  Lykke til med forestillingene!

  1. Caroline Berg Eriksen

   St. Raw i Fredrikstad 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *