min fredag time for time

Det er så lenge siden jeg har laget et time for time-innlegg at jeg virkelig følte det var på tide igjen 🙂 Jeg forsøkte i hvert fall å få det til i går, men akkurat på timen blir det jo ikke da 😉 Likevel! Her er min fredag i litt mer enn grove trekk 🙂 


06:30 – 07:30: opp og hoppe klokken seks, koke kaffe, skifte og tusle ned på treningsrommet. Dagens første kaffekopp blir ofte inntatt der mens jeg finner frem The Blacklist og gjør meg klar for dagens treningsøkt. Dette var ukens siste – 5 av 5 🙂 

08:00: sier ha det til jentene mine som skal avgårde i barnehagen ⭐️

08:10 – lufter hundene 

08:30 – 09:30: tar bilder til dagens første blogginnlegg 

09:30 – 11:30: filmer og tar bilder til NetFit sin instagramkonto 💦 

11:30 – 12:30: dusjer og ordner meg for dagen 🌸

12:30 – 16:20: skifter til dagens antrekk før jeg setter meg på kontoret. Her blir jeg sittende nesten resten av dagen for å gjøre klar dagens to innlegg, besvare e-poster og få unna andre ting som må gjøres i jobbsammenheng 🙂 

lager selvfølgelig lunsj mellom slagene – i går ble det smoothiebowl som jeg kan spise mens jeg jobber 🙂 Denne lages på 1-2-3, jeg bruker banan og ferdig oppkuttet frossen frukt fra frysedisken samt mandel- eller soyamelk. Toppes med akkurat det jeg vil! 

– velger ut  bilder – 

16:20: jentene er hjemme fra barnehagen! Lars-Kristian har laget fredagstaco, og den koser vi oss masse med tradisjonen tro 🙂 Etterpå får vi tid til å leke litt monster – dagens høydepunkt hver dag etter middag 🙈

17:30: Katrine kommer og vi kjører sammen til Oslo 🚘

19:00 – 22:30: Oslo med jentene! Vi ser De Urørlige på Centralteateret, skravler og koser oss i et par timer før Katrine og jeg kjører hjemover igjen. Jeg er faktisk hjemme før klokken elleve 🙂 

23:00: Lars-Kristian lufter hundene og jeg lager jeg te til oss som vi drikker før leggetid. Har vært helt hekta lenge nå, og må ha en kopp (eller tre) hver kveld før jeg slukker lyset. Så er det natta rundt midnatt 🙂 


Jeg var helt kaputt da klokken ringte 7 i dag – det er noe med helgene og ikke måtte sette på alarm. Dersom vi ikke skal på ski, skøyter eller gjøre noe spesielt, så liker vi så godt å bare ligge og tøyse i sengen til magene rumler og det er på tide med frokost. I dag var jeg var på teateret fra ni til fire og akkurat nå sitter vi hos Bård og Katrine 🙂 Filmkveld og sushi venter – dette blir en fin kveld! God lørdag, dere ❤️

42 kommentarer

 1. Hvorfor har dere jentene i barnehagen i nesten 10 timer i vinterferien? NÄr dere uannsett bare gÄr hjemme..

  1. Caroline Berg Eriksen

   De ble levert litt over 8 og hentet ca. 16. SĂ„ rett i underkant av 8 timer, noe som jeg vil tro er ganske vanlig.

   De pleier normalt Ă„ vĂŠre 7-8 timer i barnehagen, det varierer litt 🙂

   Vi «gÄr ikke hjemme» heller, vi er pÄ jobb. Om vi skulle hente barna tidligere sÄ hadde det gÄtt ut over jobben.

   1. Det vanlige hos oss i barnehagen er jo at den ene leverer, og den andre henter. Da fÄr begge voksne jobbe det de skal, og ungene slipper Ä vÊre sÄ lenge i barnehagen. Kl 16.20 i barnehagen vÄres pÄ en fredag ville de nok hvert de eneste ungene som ikke hadde blitt henta.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Vi hentet ikke 16.20, vi spiste middag 16.20 🙂 Hentingen skjedde jo da selvsagt fþr dette.

    Ganske vanlig at det hentes tidlig pĂ„ fredager i vĂ„r barnehage ogsĂ„ 🙂

   3. Jeg jobber i barnehage med Äpningstid 7.45-16.45. Er ALLTID barn der til siste slutt, har ikke merket noe til «tidlig henting» pÄ fredager, tenker folk flest har barna i barnehage fordi de, som Caroline og LK, jobber, og det skal de ikke ha dÄrlig samvittighet for. Det har vÊrt vinterferie nÄ pÄ skolen,men det er nesten utelukkende barn med eldre skole-sÞsken som har hatt noe fri. Hvem kan ta fri fra jobb hÞstferie og vinterferie i tillegg til alle plandager, sommerferie, jul- og pÄskeferie? SvÊrt fÄ. Fordi om man jobber hjemmefra, betyr det ikke at man har fri eller anledning til Ä ha barna rundt seg.

   4. Jeg jobber i en bhg som har Äpent til 1730 og selv pÄ fredager hender det vi har barn helt til stengetid.

  2. Kjipt Ä «shame» andre foreldre gjennom Ä legge seg opp i andres hente/leveringsrutiner-Kanskje for mye fritid?

 2. SĂ„ morsomt innlegg og fine bilder! Elsker time for time innlegg! HĂ„per du nyter resten av helgen ❀

 3. Lars-Kristian er flink husfar, levering, henting, middag og legging! :)). Men jeg lurer sĂ„nn pĂ„ den teen… Jeg hadde trengt litt deilig sove-te…, men mĂ„ du ikke opp og tisse nĂ„r du drikker masse te rett fĂžr leggetid….? Jeg har ikke turd Ă„ prĂžve, for mĂ„ sĂ„ ofte opp pĂ„ do om natten fra fĂžr… :/

 4. Hvor er blusen med volang fra?

 5. Spiser du ikke noe fþr lunsjen? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jo, men det tok jeg ikke bilde av 🙂

 6. Er dette en travel arbeidsdag?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei 🙂 Deilig med fri pĂ„ kvelden, tid med venner og ikke sĂ„ mye farting rundt omkring 🙂

 7. Gþy med innlegg som dette 😀

 8. God kveld!!!
  Jeg lurte pÄ det sminkespeilet med lys rundt. Hvor har du kjÞpt det? Gir det «riktig gjengivelse» av sminken? ForstÞrrer det?
  Takknemlig for svar 😉

  1. Dette lurte jeg veldig pĂ„ ogsĂ„! 🙂

 9. Fint indlÊg Er pigerne med til middag og sover der i lÞbet af aftenen eller Hvordan gÞr i det, sÄdan helt logistisk set?

 10. Artig innlegg
  Hvor er blusen med volang fra?

 11. Ikke dÄrlig Ä vÊre i Oslo til 22.30, og hjemme fÞr 23 gÄtt unna pÄ E6 mot Sarpsborg da gitt

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Vi kjĂžrte sammen sĂ„ jeg regnet det som tid sammen 🙂

 12. Herlig innlegg – du inspirerer alltid! HĂ„per helgen deres har vĂŠrt fin sĂ„ langt 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Linda <3

 13. GÞy innlegg! Tror disse hadde blitt enda bedre med helt vanlige mobilbilder tatt i farta de fleste mobiler tar sÄ bra bilder nÄ til dags, og da fÄr hele innlegget noe mer casual over seg

 14. For et utrolig gĂžy innlegg 😀 Helt utrolig at folk skal henge seg opp i hvilket tidspunkt dere henter og leverer barna i barnehagen.. Enkelte dager er mer travle enn andre (til tross for at det er fredag), og jeg er sikker pĂ„ at jentene har kortere dager i barnehagen innimellom nĂ„r dere har tid. Riktig god sĂžndag!

 15. Er du ikke med pÄ morgenstunden med jentene? Stell, frokost etc?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De spiser frokost i barnehagen, men jeg er med pĂ„ morgenstell 🙂 Fikser hĂ„ret deres f.eks 🙂

 16. GÄr ut i fra at dette bare er bilder som skal illustrere deg nÄr du jobber, for du har en lite gunstig og ergonomisk arbeidsstilling her.
  Nakken fÄr kjÞrt seg nÄr tipper haken ned mot brystpartiet. Helst skal man se rett frem eller litt opp pÄ skjermen. Da fÄr man naturlig en bedre stilling i rygg/nakke.
  I tillegg ser setet pÄ stolen noe lav ut, men det kan hende det er bare bildet som lurer meg.
  Har du hatt noen til Ä se pÄ innredningen (det ergonomisk aspektet) pÄ kontoret?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Arbeidsstillingen min er helt sikkert under en hver kritikk 😀 Jeg har verdens dĂ„rligste holdning nĂ„r jeg sitter :O

   1. Haha du som er sÄ opptatt av trening, bÄde av mage og rygg osv. OgsÄ motarbeider du alt du jobber for under trening ved feile stillinger under jobb. Jaja du er nÄ Êrlig pÄ det ihvertfall!
    MĂ„ le litt jeg hihi

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, jeg mĂ„ le litt jeg ogsĂ„ 🙂 Det skjer helt ubevisst, bare synker sammen 🙂

 17. American Reader

  Hei Caroline/LK,
  MĂ„ bare skryte litt! Dette innlegget er annerledes og morsomt. Du er flink til Ă„ ta tilbakemelding fra leserne og det er gĂžy med litt «bts». NĂ„r det er sagt, sĂ„ skjĂžnner jeg kjempegodt at du gjĂžre slike time for time innlegg ganske sjelden. FĂžrst, det er krevende Ă„ fĂ„ tid (ikke minst Ă„ huske!) til Ă„ ta bilder midt i all gjĂžremĂ„l (og bildene fra innlegget er forĂžvrig hverdaglige, koselige og av super kvalitet). For det andre: jeg var sikker pĂ„ kommentarene ville vĂŠre omtrent bare positive, men den gang ei! Blir sĂ„ lei meg pĂ„ deres vegner. SkjĂžnner at dere er godt vant med kritikk, sĂ„ dette gjĂžr nok ingen inntrykk. Men, hjelpes, dere levere og levere innhold og sĂ„ skal bhg rutinene, mat rutinene, sittestilling(!!), deres bruk av fritid/fordeling av «frikveldene», ja ALT kommenteres pĂ„ en spydig og negativ mĂ„te (var pĂ„ besĂžk i Norge og tenkte: jĂžss, folk er sĂ„ like. Samfunnet her borte er mye mere blandet med sĂ„ mange mĂ„ter Ă„ gjĂžre ting pĂ„. Det er liksom ingen fasit pĂ„ hente/levere tider i bhg (osv, osv) og det virker som folk godtar hverandres forskjeller litt mer. Kanskje er det litt av problemet. Men nok om det, bare lĂžse tanker, jeg er ogsĂ„ vanvittig glad i Norge og norsk kultur:)…
  StÄ pÄ, jeg leser fast og koser meg med bloggen, dere imponerer stadig!

  1. Enig her altsĂ„! Dere leverer prima vare – bare sutrete nordmenn som klarer Ă„ finne noe feil her, haha!

 18. FĂ„r hundene bare to turer?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dette er ikke et minutt for minutt-innlegg, sĂ„ alt jeg / vi gjorde denne dagen ble ikke dokumentert 🙂

   1. Hei. Dette er ikke kritikk, men hvorfor gÄr du ikke lenger med hunden enn 20min med tanke pÄ at de ikke fÄr ny tur fÞr pÄ sent pÄ kvelden? Jeg bare lurer og som nevnt ikke kritikk

   2. Caroline Berg Eriksen

    Hvor har jeg skrevet at de bare fÄr to turer?

  2. To turer er veldig bra, og mer enn mange andre klarer i lĂžpet av en travel dag! SmĂ„ tisseturer er selvfĂžlgelig noe annet…!

 19. Hvor er den rĂžde singletten fra? <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara 🙂 <3

 20. Beige blusen m volang? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *