min fredag time for time

Det er så lenge siden jeg har laget et time for time-innlegg at jeg virkelig følte det var på tide igjen 🙂 Jeg forsøkte i hvert fall å få det til i går, men akkurat på timen blir det jo ikke da 😉 Likevel! Her er min fredag i litt mer enn grove trekk 🙂 


06:30 – 07:30: opp og hoppe klokken seks, koke kaffe, skifte og tusle ned på treningsrommet. Dagens første kaffekopp blir ofte inntatt der mens jeg finner frem The Blacklist og gjør meg klar for dagens treningsøkt. Dette var ukens siste – 5 av 5 🙂 

08:00: sier ha det til jentene mine som skal avgårde i barnehagen ⭐️

08:10 – lufter hundene 

08:30 – 09:30: tar bilder til dagens første blogginnlegg 

09:30 – 11:30: filmer og tar bilder til NetFit sin instagramkonto 💦 

11:30 – 12:30: dusjer og ordner meg for dagen 🌸

12:30 – 16:20: skifter til dagens antrekk før jeg setter meg på kontoret. Her blir jeg sittende nesten resten av dagen for å gjøre klar dagens to innlegg, besvare e-poster og få unna andre ting som må gjøres i jobbsammenheng 🙂 

lager selvfølgelig lunsj mellom slagene – i går ble det smoothiebowl som jeg kan spise mens jeg jobber 🙂 Denne lages på 1-2-3, jeg bruker banan og ferdig oppkuttet frossen frukt fra frysedisken samt mandel- eller soyamelk. Toppes med akkurat det jeg vil! 

– velger ut  bilder – 

16:20: jentene er hjemme fra barnehagen! Lars-Kristian har laget fredagstaco, og den koser vi oss masse med tradisjonen tro 🙂 Etterpå får vi tid til å leke litt monster – dagens høydepunkt hver dag etter middag 🙈

17:30: Katrine kommer og vi kjører sammen til Oslo 🚘

19:00 – 22:30: Oslo med jentene! Vi ser De Urørlige på Centralteateret, skravler og koser oss i et par timer før Katrine og jeg kjører hjemover igjen. Jeg er faktisk hjemme før klokken elleve 🙂 

23:00: Lars-Kristian lufter hundene og jeg lager jeg te til oss som vi drikker før leggetid. Har vært helt hekta lenge nå, og må ha en kopp (eller tre) hver kveld før jeg slukker lyset. Så er det natta rundt midnatt 🙂 


Jeg var helt kaputt da klokken ringte 7 i dag – det er noe med helgene og ikke måtte sette på alarm. Dersom vi ikke skal på ski, skøyter eller gjøre noe spesielt, så liker vi så godt å bare ligge og tøyse i sengen til magene rumler og det er på tide med frokost. I dag var jeg var på teateret fra ni til fire og akkurat nå sitter vi hos Bård og Katrine 🙂 Filmkveld og sushi venter – dette blir en fin kveld! God lørdag, dere ❤️

42 kommentarer

 1. Hvorfor har dere jentene i barnehagen i nesten 10 timer i vinterferien? Når dere uannsett bare går hjemme..

  1. Caroline Berg Eriksen

   De ble levert litt over 8 og hentet ca. 16. Så rett i underkant av 8 timer, noe som jeg vil tro er ganske vanlig.

   De pleier normalt å være 7-8 timer i barnehagen, det varierer litt 🙂

   Vi «går ikke hjemme» heller, vi er på jobb. Om vi skulle hente barna tidligere så hadde det gått ut over jobben.

   1. Det vanlige hos oss i barnehagen er jo at den ene leverer, og den andre henter. Da får begge voksne jobbe det de skal, og ungene slipper å være så lenge i barnehagen. Kl 16.20 i barnehagen våres på en fredag ville de nok hvert de eneste ungene som ikke hadde blitt henta.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Vi hentet ikke 16.20, vi spiste middag 16.20 🙂 Hentingen skjedde jo da selvsagt før dette.

    Ganske vanlig at det hentes tidlig på fredager i vår barnehage også 🙂

   3. Elisabeth

    Jeg jobber i barnehage med åpningstid 7.45-16.45. Er ALLTID barn der til siste slutt, har ikke merket noe til «tidlig henting» på fredager, tenker folk flest har barna i barnehage fordi de, som Caroline og LK, jobber, og det skal de ikke ha dårlig samvittighet for. Det har vært vinterferie nå på skolen,men det er nesten utelukkende barn med eldre skole-søsken som har hatt noe fri. Hvem kan ta fri fra jobb høstferie og vinterferie i tillegg til alle plandager, sommerferie, jul- og påskeferie? Svært få. Fordi om man jobber hjemmefra, betyr det ikke at man har fri eller anledning til å ha barna rundt seg.

   4. Jeg jobber i en bhg som har åpent til 1730 og selv på fredager hender det vi har barn helt til stengetid.

  2. Kjipt å «shame» andre foreldre gjennom å legge seg opp i andres hente/leveringsrutiner-Kanskje for mye fritid?

 2. Cecilie

  Så morsomt innlegg og fine bilder! Elsker time for time innlegg! Håper du nyter resten av helgen ❤

 3. Cathrine

  Lars-Kristian er flink husfar, levering, henting, middag og legging! :)). Men jeg lurer sånn på den teen… Jeg hadde trengt litt deilig sove-te…, men må du ikke opp og tisse når du drikker masse te rett før leggetid….? Jeg har ikke turd å prøve, for må så ofte opp på do om natten fra før… :/

 4. Hvor er blusen med volang fra?

 5. Spiser du ikke noe før lunsjen? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jo, men det tok jeg ikke bilde av 🙂

 6. Helen E.

  Er dette en travel arbeidsdag?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei 🙂 Deilig med fri på kvelden, tid med venner og ikke så mye farting rundt omkring 🙂

 7. Jeanette

  Gøy med innlegg som dette 😀

 8. God kveld!!!
  Jeg lurte på det sminkespeilet med lys rundt. Hvor har du kjøpt det? Gir det «riktig gjengivelse» av sminken? Forstørrer det?
  Takknemlig for svar 😉

  1. Dette lurte jeg veldig på også! 🙂

 9. Fint indlæg Er pigerne med til middag og sover der i løbet af aftenen eller Hvordan gør i det, sådan helt logistisk set?

 10. Artig innlegg
  Hvor er blusen med volang fra?

 11. Ikke dårlig å være i Oslo til 22.30, og hjemme før 23 gått unna på E6 mot Sarpsborg da gitt

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Vi kjørte sammen så jeg regnet det som tid sammen 🙂

 12. Herlig innlegg – du inspirerer alltid! Håper helgen deres har vært fin så langt 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Linda <3

 13. Gøy innlegg! Tror disse hadde blitt enda bedre med helt vanlige mobilbilder tatt i farta de fleste mobiler tar så bra bilder nå til dags, og da får hele innlegget noe mer casual over seg

 14. Jakken?

 15. Benedicte

  For et utrolig gøy innlegg 😀 Helt utrolig at folk skal henge seg opp i hvilket tidspunkt dere henter og leverer barna i barnehagen.. Enkelte dager er mer travle enn andre (til tross for at det er fredag), og jeg er sikker på at jentene har kortere dager i barnehagen innimellom når dere har tid. Riktig god søndag!

 16. Er du ikke med på morgenstunden med jentene? Stell, frokost etc?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De spiser frokost i barnehagen, men jeg er med på morgenstell 🙂 Fikser håret deres f.eks 🙂

 17. Karianne

  Går ut i fra at dette bare er bilder som skal illustrere deg når du jobber, for du har en lite gunstig og ergonomisk arbeidsstilling her.
  Nakken får kjørt seg når tipper haken ned mot brystpartiet. Helst skal man se rett frem eller litt opp på skjermen. Da får man naturlig en bedre stilling i rygg/nakke.
  I tillegg ser setet på stolen noe lav ut, men det kan hende det er bare bildet som lurer meg.
  Har du hatt noen til å se på innredningen (det ergonomisk aspektet) på kontoret?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Arbeidsstillingen min er helt sikkert under en hver kritikk 😀 Jeg har verdens dårligste holdning når jeg sitter :O

   1. Karianne

    Haha du som er så opptatt av trening, både av mage og rygg osv. Også motarbeider du alt du jobber for under trening ved feile stillinger under jobb. Jaja du er nå ærlig på det ihvertfall!
    Må le litt jeg hihi

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, jeg må le litt jeg også 🙂 Det skjer helt ubevisst, bare synker sammen 🙂

 18. American Reader

  Hei Caroline/LK,
  Må bare skryte litt! Dette innlegget er annerledes og morsomt. Du er flink til å ta tilbakemelding fra leserne og det er gøy med litt «bts». Når det er sagt, så skjønner jeg kjempegodt at du gjøre slike time for time innlegg ganske sjelden. Først, det er krevende å få tid (ikke minst å huske!) til å ta bilder midt i all gjøremål (og bildene fra innlegget er forøvrig hverdaglige, koselige og av super kvalitet). For det andre: jeg var sikker på kommentarene ville være omtrent bare positive, men den gang ei! Blir så lei meg på deres vegner. Skjønner at dere er godt vant med kritikk, så dette gjør nok ingen inntrykk. Men, hjelpes, dere levere og levere innhold og så skal bhg rutinene, mat rutinene, sittestilling(!!), deres bruk av fritid/fordeling av «frikveldene», ja ALT kommenteres på en spydig og negativ måte (var på besøk i Norge og tenkte: jøss, folk er så like. Samfunnet her borte er mye mere blandet med så mange måter å gjøre ting på. Det er liksom ingen fasit på hente/levere tider i bhg (osv, osv) og det virker som folk godtar hverandres forskjeller litt mer. Kanskje er det litt av problemet. Men nok om det, bare løse tanker, jeg er også vanvittig glad i Norge og norsk kultur:)…
  Stå på, jeg leser fast og koser meg med bloggen, dere imponerer stadig!

  1. Enig her altså! Dere leverer prima vare – bare sutrete nordmenn som klarer å finne noe feil her, haha!

 19. Christine

  Får hundene bare to turer?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dette er ikke et minutt for minutt-innlegg, så alt jeg / vi gjorde denne dagen ble ikke dokumentert 🙂

   1. Hei. Dette er ikke kritikk, men hvorfor går du ikke lenger med hunden enn 20min med tanke på at de ikke får ny tur før på sent på kvelden? Jeg bare lurer og som nevnt ikke kritikk

   2. Caroline Berg Eriksen

    Hvor har jeg skrevet at de bare får to turer?

  2. Cathrine

   To turer er veldig bra, og mer enn mange andre klarer i løpet av en travel dag! Små tisseturer er selvfølgelig noe annet…!

 20. aleksandra

  Hvor er den røde singletten fra? <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara 🙂 <3

 21. Beige blusen m volang? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *