mitt fristed

Her tilbringer jeg mellom 5 og 7 timer (nesten) hver kveld resten av uken – på Sarpsborg Scene, og vi har det så gøy! Det jobbes på spreng for å få alt klart til premieren som er allerede onsdag 🙂 Nå kommer tiden til å gå fort! Det er rett og slett helt fantastisk å få lov til å være en del av denne gjengen – det er så befriende å være et sted med mennesker som er så åpne, varme og inkluderende. Mennesker som ikke dømmer. Jeg elsker dette miljøet og hadde blitt med på dette 10 ganger til om jeg hadde fått muligheten. Alle timene og all energien vi legger i dette alle sammen – det er så verdt det og det gir meg så utrolig mye! 

det siste måltid – la oss bare si at disiplene drakk seg glade 😉 

Den fineste Line jeg vet om nederst til venstre her – kanskje litt for glad 😉 

Fantastiske Jonas Groth spiller Jesus – han har jeg faktisk kjent (Jonas altså) helt siden den gangen jeg startet å spille teater som 7-åring, så det er skikkelig fint å få litt tid med han igjen 🙂 

Philip Bøckman (som jeg husker alle mest som en liten og veldig, veldig skjønn gutt den gangen vi spilte sammen i Masken Barneteater) spiller Judas – og gjør det så bra! 

Dyktige Malin Schavenius som Maria ⭐️

.. og ikke minst Trond Gudevold som Kaifas – her er det bare dyktige folk, så om du bor i nærheten må du få med deg dette 😉 

Erik Schøyen tar alle de vanskelige avgjørelsene 😉 


Et lite innblikk i det som tar mye av tiden min om dagen, men som jeg bare koser meg med 🙂 Det skal nevnes at det ikke alltid er lett å dra hjemmefra, det er ofte med dårlig samvittighet at jeg sier ha det til jentene mine, og spesielt de gangene jeg ikke får lagt dem og sunget nattasangene mine for dem. De kveldene har det jo blitt noen av i det siste, men jeg prøver å tenke at dette kun er for en kort periode. Det er faktisk snart over allerede, og denne tiden har vært så utrolig, utrolig fin. Den har gitt meg så mye! Ikke minst har jeg funnet den lidenskapen igjen, den som jeg hadde for dette før. Det er rett og slett skikkelig, skikkelig fint å kjenne på den følelsen.  Dessuten får jeg tatt igjen for alle de kveldene jeg har sittet foran dataen for å jobbe, i stedet for å takke ja til en kaffe med venninene mine 🙂 Dersom du kjenner at du har lyst til å gjøre noe, kanskje ta opp igjen en gammel hobby eller rett og slett prøve noe nytt – hopp i det! Ikke tvil! Jeg er helt sikker på at du ikke vil angre!  

20 kommentarer

 1. Herlig – stå på!
  Hvem spiller du? Er det teater eller musical?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg spiller ingen spesiell, er en del av ensemble 🙂 Det er en ren musical 🙂

 2. Skjønner godt at du liker teateret! Tror det er deg! Er det noe du kanskje fortsette med? Fårstår godt hvis du kan bli lei av å blogge, det kjennest vel ensomt på en måte,, du har jo så mange ressurser, er sikker på at du kan få til det du vil og ønsker,, kanskje der blir akkurat teater som blir din greie , skulle ikke forundre meg! Du lyser jo opp på det bildet hvor en kan se deg , flott bilde av deg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Neida, jeg synes ikke yrket mitt er ensomt – jeg elsker det jeg driver med 🙂 Men teater er gjerne noe jeg fortsetter med om det er muligheter for det, det er en del av meg som jeg har savnet 🙂

   Tusen takk!

 3. varm_kakao

  Har selv vært med på teater i en periode, veldig mye jobb men også veldig givende! Så jeg skjønner akkurat hva du mener. Hadde vært moro å se på, men jeg bor nok litt for langt unna. Kos deg mens det holder på! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, så synd! Tusen takk, koser meg masse <3 😀

 4. Veldig kult 😀

 5. Jeg spiller også teater, og skjønner akkurat hva du mener! Veldig givende å bruke så mye tid på det <3 uka som kommer kommer til å bli hektisk, har du forhåndsskrevet innlegg? Eller tenker du å mestre det som vanlig? All tvi tvi tvi til hele oppsetningen! Hadde jeg bodd i nærheten hadde jeg kommet!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg forsøker å gjøre klart materiale til lørdag og søndag morgen, men i dag og ellers blir det helt vanlige arbeidsdager for meg 🙂 teateret er på kveldstid / fra ca 16/17 i ukedagene, så jeg mister noen timer der som jeg ofte bruker til jobb, men prøver å få det til 🙂 har jo gått fint hittil, selv om det har vært utfordrende 🙂

   1. Du er strukturert og flink

   2. De fleste som driver med hobbyer har jo jobb utenom, så det går nok helt fint å kombinere teater og jobb.

    Break a leg

   3. Caroline Berg Eriksen

    Det går fint, og jeg har heldigvis en fleksibel jobb som gjør at jeg kan tilpasse meg 🙂 Men det er ikke så mange hobbyer som tar 35 timer i løpet av en uke :0 Så det går jo på bekostning av noe, det gjør det 🙂

 6. Men vet personene på disse bildene fra teateret at di er på bloggen din? Ikke gløm at personer må spørres uansett om d er ok å være på et sosialt medie, d kan hende d er «et fristed «for di også vet du,, dette e kun ment som et obs, ikke som kritikk, så håper du tar med innlegget mitt

  1. Caroline Berg Eriksen

   De driver med teater og skal stå på scenen foran flere hundre, om ikke tusen mennesker i løpet av de neste ukene 🙂 TV og lokalaviser har vært innom og filmet og tatt bilder, så det går nok fint.

   På generelt grunnlag så må man heller ikke spørre i en slik setting, da det er av offentlig interesse 🙂

   Men ja, det er selvsagt greit for dem 🙂

   1. Amatørteater regnes da vel ikke som «offentlig interesse»? Man skal alltid be om lov til å legge ut bilder av andre, jf. personvern.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Nei, man må ikke alltid spørre om tillatelse. Det finnes unntak 🙂 Tar du for eksempel bilder av et 17. mai-tog så må du ikke spørre hver enkelt som er med på bildet om tillatelse.

    Angående Jesus Christ Superstar så er det på ingen måte amatørteater. Det er flere profesjonelle skuespillere med og det er solgt over 3000 billetter. Så av offentlig interesse er det absolutt 🙂

   3. Så tar heller ikke jeg bilde av 17-mai-tog med andre mennesker, og hadde jeg gjort det hadde jeg aldri lagt det ut på sosiale medier da det kan være mange grunner til at bilder av folk ikke skal publiseres.
    Men jeg skjønner – der er naturligvis du fritatt 😉

 7. Hei! Fantastisk oppfordring du kommer med på sisten! Hva enn det er, man bør prøve å oppfylle drømmer man har, i alle fall på fritiden! Teater ser fantastisk gøy ut, men for en som liker seg best i publikum så ser det også dødsskummelt ut. Men neste uke begynner fransk-kurs, det å snakke fransk er en drøm som sakte men sikkert går i oppfyllelse for meg. Også har jeg gitt bort japansk mat-kurs til mannen i bursdagsgave. Det er fantastisk givende å kunne fortsette å lære ting også etter at en er i jobb og etablert, uansett hva man er interessert i! ‍‍‍♀️‍♀️‍♀️

 8. Monica M. B

  Kommer du til å satse mer på teateret etterhvert?

 9. Heidi Glenna Mjaaseth

  Ååå, er det ikke gøy?! Jeg har vært med på revy og musikal noen ganger og bare ELSKER det! Kanskje jeg må bli med Katrine på dette! Lykke til!!!!❤️❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *