treningstirsdag: rumpe og lår

reklame: NetFit + gina tricot 

Ny tirsdag og ny treninsøkt å dele! Denne gangen med fokus på rumpe og lår, og jeg må jo innrømme at nye øvelser er utrolig motiverende, derfor har jeg inkludert en øvelse som er ganske ny for meg: single leg crab bridge! Den er skikkelig effektiv – det er egentlig hele programmet, så du er nødt til å prøve 😉 Her kommer det, og video finner du som alltid på NetFit sin instagram HER 💦 


new week – new program 

💦40 sekunder fire hydrant left 💦40 sekunder fire hydrant right 💦40 sekunder lunge to high knee left 💦40 sekunder lunge to high knee right 

(annonselenker) bh HER / tights HER 

💦40 sekunder single leg crab bridge left 💦40 sekunder single leg crab bridge right 💦40 sekunder forward jump squat 💦40 sekunder pause 


Viktig: alle øvelsene gjøres i 40 sekunder før du går videre til neste 🙂 Gjenta hele programmet 5 ganger med 40 sekunders pause mellom hver runde 💦

14 kommentarer

 1. Hei Caroline! Jeg fikk nettopp med meg en viss podcast, samt hva som ble sagt om deg i den. Hvis du har fått med deg dette, ville jeg bare si at folk flest er enige i at det sier mest om podcasterne, og ikke dere, det som ble sagt. De er rett og slett svært usympatiske og må visst tro at de snakker til et fantasimenneske, ikke en ekte person. Derfor ville jeg legge igjen en kommentar for gi litt støtte til deg, oppi alt hatet du får.

  Masse klemmer, Sandra <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har ikke lyttet til den og fikk ikke med meg dette før det begynte å komme kommentarer her. Kjenner at jeg ikke vil bruke tid til å høre på den heller. Jeg er så glad for sånne som deg! Jeg vil bruke livet på å omgi meg med mennesker som vil meg vel og kaster aldri bort verken tid eller energi på folk som tror de kan snakke andre ned. Så tusen takk for kommentaren din, Sandra!

   God klem <3

 2. Syntes d er urettferdig at du ska få så mye kritikk,, ja d er jo klart d kan være mere givende å ta en titt på bloggen til Blogger Sophie, ,en d er to ulike bloggere, så d er jo greit,, og så har jo Sophie Elise vært med på reallyprogrammer, i likhet med flere bloggere, som nå i farmen kjendis med Martine, og da får en et helt annet inntrykk, se bare på Lothepus og Petter,,( paradis hotell , den sistnevnte); Har du selv fått spørsmål om kjendis Farmen? ,

 3. Hva heter modellen fra Asics skoene du har på? Så fine! Ha en nydelig tirsdag:)

 4. Er dette et fullverdig og selvstendig program?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er et selvstendig program, men hva legger du i fullverdig?

 5. Fineste bloggeren <3 Har lest litt gjennom kommentarene her og blir virkelig overrasket over hva folk kan finne på å kverulere over. Hva du har på deg, hvordan du ser ut, hvilke ord du bruker – de rett og slett leter etter feil. Men, du svarer jo dem også – noe som overrasker enda mere. Du er tøff og ikke minst (veldig) tålmodig!! Uansett, skulle bare spre litt kjærlighet: Ha en fin dag, fine du! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3 masse kjærlighet til deg, Ano <3

 6. Har du vurdert å bruke mer strikk i øktene hvor du hovedsakelig bruker kun kroppsvekt? Jeg ELSKER å bruke strikk, spesielt på øvelser som går på stumpen, føler det tar litt ekstra da 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bruker mye strikk, og har delt en del treningsprogram med det opp gjennom også 😀 Det ligger en på NetFit – den første videoen vi postet 🙂 Jeg legger gjerne ut flere, men jeg vet at det er mange som ikke har strikker, så tenker først og fremst at fokus er på kun egen kropp nå i starten 🙂

 7. Elisabeth

  Hvor er klærne fra?❣️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Linker dem straks! De kommer fra aimn 🙂 Så fiiine!

 8. Hvor er treningsmatten fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Casall 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *