ukens treningsplan – uke 08

inneholder reklame: NetFit 

En ny treningsuke er endelig i gang og denne har jeg virkelig sett frem til! Det var ikke så enkelt å få gjennomført i forrige uke, ettersom Lars-Kristian var bortreist i flere dager og jeg hadde teater fra jentene hadde lagt seg nesten hver kveld. Men noen økter ble det jo, og det er jeg glad for. Merket likevel i går, da vi hadde prøver med bandet for første gang, at jeg gjerne skulle hatt det ekstra overskuddet som treningen gir meg. Da vi var godt inne i den femte timen var energien nådd bunnen. Kaffe gjorde susen, men det kan likevel ikke helt sammenlignes 😉 Så ja – jeg er superhappy for denne mandagen og for treningen som ble unnagjort i dag tidlig. Her er ukens treningsplan! 


uke 08

dagens økt finner du HER / tirsdagens økt kommer i morgen / torsdagens økt finner du HER 

Jeg skal gjennom hele kroppen rent styrkemessig, men skal også gjennomføre to løpeøkter – en intervall og en langkjøring. Så får vi se om jeg holder meg til planen denne gangen 😉 


Ha en god treningsuke 💪🏻💦

71 kommentarer

 1. Det blir noe litt for oppsatt og litt falskt når både du og Lars Kristian er på bilder som dette, for det blir så tydelig at det er tatt med selvutløser. Da blir det et mindre ekte smil. Bare en kommentar fra en fast leser. Synes jo dere ellers tar så fine bilder. Lurer også på hvorfor dere ikke har noen personlige bilder på veggene, og bare plakatbilder?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi ville fange øyeblikket slik det var, og synes det er fint at begge noen ganger er med – det er jo faktisk sånn det er i realiteten og dermed blir det ikke oppstilt i mine øyne 🙂

   Personlige bilder skal opp på veggen 🙂

 2. Vanja Helsand

  Caroline, jeg må be om et råd. Jeg elsker å jogge, men jeg sliter så innmari med kneplager og benhinnebetennelse. Jeg har gått til anskaffelse av riktige sko på løplabbet, jeg har hallux valgus så jeg trener med spesialsåler, og har også på meg slike knebeskyttere. Hvordan har det seg at du jogger så mye som du har gjort i alle år uten å slite så mye med dette? Har du noen tips?

 3. Undrende

  Hele kroppen er du ikke igjennom styrkemessig. Du har glemt ryggen som er viktig å trene når du jobber mye foran data’n.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Trener ryggen i disse programmene også 🙂

   1. Undrende

    Ville ha prioritert en ren styrkeøkt på ryggen hadde jeg vært deg.

 4. Når du jogger i 30 min før styrke, hvilken fart pleier du å holde da? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ca 10 km/t 🙂

   1. Hva er den høyeste farten du klarer å holde kontinuerlig i 15-20min?

 5. intervaller 45 min med 4X4? Hvordan får du det til å gå opp? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Oppvarming og nedtrapping 🙂

 6. Pernille

  Bra med litt treningsinspirasjon i hverdagen. Jeg synes det er så utrolig enkelt å få trent i helgene, lørdag og søndag er bankers, ferier også. Men så kommer den travle hverdagen… løsningen er nok tidlig i seng om kvelden, og opp og hopp om morningen. Vet jo at det gir en energiboost, som man drar med seg resten av dagen:-)

 7. Du er helt rå på trening, Caroline 🙂 Ønsker deg en fin uke!

 8. Vet ikke om du har fått med den podcasten der du snakkes om , men jeg vil uansett bare si at jeg syns bildene deres er dritfine! Du og Lars Kristian (De kalte han Lars Erik først i podden) lever jo av dette begge to og legger jo selvfølgelig mer i det når begges inntekter står på spill. Dere begge virker som jordnære folk og veldig gode foreldre!. Jeg syns du er dødsflink så stå på videre!!! #teamcaroline

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk Silje <3

 9. Hvordan lager du denne kaffen, så helt nydelig ut:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er en smoothie med banan, mandelmelk, mango og ananas 😀 Toppet med kakaonibs! 🙂

 10. Skulle ikke du ha et innlegg klart på bloggen kl 9 hver morgen? Utrolig kjedelig å klikke seg inn å se gårdagens… du som har all verdens tid som du kan disponere selv blr jo få til det. Veldig sjeldent det er nye innlegg på morgenen. Hva går alle timene til? Bare veldig nysjerrig 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har barn, hunder, hjem, jeg har flere timer på teater nesten hver eneste dag, vi skal ta bilder, velge ut bilder, redigere bilder, filme, redigere filmer, planlegge blogginnegg, skrive blogginnlegg, svare på kommentarer på blogg og instagram, lage instastory, svare følgere på instatory, svare på eposter, jobbe med lansering av Netfit, trene, lage mat, spise mat og kanskje sove, slappe av litt og være med venner inn i mellom 😉

   Det går timene mine til 🙂

   Men jeg skal fokusere på tidligere innlegg! 🙂

   1. Men dette er jobben din? Bør du ikke klare å levere da? Jeg kan ikke skylde på all verdens andre ting om jeg ikke skulle klare en deadline på jobb. Det blir for dumt, all den tid du proklamerer at dette er jobben din.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jobben min består av mye mer enn å publisere innlegg før klokken 9 hver dag 🙂 Noen ganger får jeg det til, andre ganger ikke. Noen deadline er det på ingen måte, kun et uttalt mål.

   3. Kanskje dere har lagt lista litt høyt? Pluss at mange av de tingene du ramser opp er jo noe alle må gjøre utenom arbeidstid, som er 8 timer hver dag. Og Netfit skulle vel heller ikke gå utover bloggen. Vet at Kristina Andersen spurte om leserene var opptatt av kvalitet eller om de syns det er greit at noen innlegg er tatt med mobil. Tror de fleste syns det var bedre med mobil, enn ikke noe. At man kan kombinere begge

   4. Caroline Berg Eriksen

    Hun spurte bare hva timene gikk til, så jeg ramset opp 🙂

    Det er klart vi legger listen høyt, det er sånn vi liker det 🙂

   5. Skjønner det er gøy med bra kvalitet, men hvis det går utover antall inlegg eller at man ikke rekker å publisere nye innlegg fort nok, så tror jeg leserene ikke bryr seg om kvalitet. Veldig mange har jo etterspurt litt mer hverdagsøyeblikk, og ikke fotoseanser. Bare det med deg og LK som så på film. Hvis det var tatt med mobil, og noen linjer tekst, tror jeg mange hadde syns vært mer reelt, enn en selvutløser som er plassert i gangen som om noen kikker inn på dere. De fleste mobiler nå tar omtrent like bra bilder som speilrefleks. Og dere ville spart masse tid. Det er bare et tips, da jeg vet det er mange som reagerer på fotoseansene deres.

   6. Caroline Berg Eriksen

    Takk for tilbakemeldingen. Vi publiserer innlegg med kun mobilbilder av og til, men på generelt grunnlag så er ikke det den kvaliteten vi ønsker. Et mobilkamera er dessverre ikke i nærheten av et godt speilrefleks :/ Det er brukbart i godt lys, men dessverre alt for begrenset :/

    Kvaltiet vil alltid gå ut over antall innlegg, det er jo naturlig da det tar mye lenger til. Men vi ønsker heller kvalitet enn kvantitet.

   7. Et annet lite tips er også det at dere planlegger innlegg. Det tror jeg dere kanskje bruker veldig mye tid på. Men jeg syns kanskje noe av sjarmen blir borte da alle innlegg og alle bilder er tenkt ut på forhånd. Hadde vært morsomt med innlegg hvor du bare knipser bilder i løpet av dagen, så ikke alle bilder i et innlegg blir helt like. Pluss sånn jeg ser Sophie E gjør mye av, at hun plutselig får en tanke i hode og må bare få skrevet litt om det… Hadde vært gøy med litt flere sånne innlegg også, ikke bare «overfladiske».

   8. Caroline Berg Eriksen

    Jeg ser den, men vi planlegger ikke alle innlegg, kun noen 🙂 F.eks matinnlegg, skjønnhetstips, stjel stilen, filmtips osv. Resten av innleggene blir til på veien, men med barn og forpliktelser så må man planlegge, ellers blir det bare rot, i hvert fall for oss 😉

   9. S.Helene

    Ser det er noen som mener at dere kan gå ned på kvalitet for å publisere flere innlegg. Er IKKE enig!! JA til kvalitet hele tiden, er derfor jeg bare leser deres blogg, ingen over ingen ved siden. 🙂

   10. Caroline Berg Eriksen

    Tusen takk, S. Helene! Jeg ønsker virkelig ikke å gå ned på kvalitet, det er så viktig for oss! <3 To innlegg mandag – fredag, noen ganger fri lørdag og 2 innlegg igjen på søndag så å si hver uke (med noen unntak som det alltid må være rom for) er mer enn bra nok synes jeg. Det er jo heller ikke alle som har blogg som fulltidsjobb som produserer såpass mye. Jeg vil fortsette å etterstrebe tidligere innlegg (helst før 9 som jo er nyttårsforsettet mitt) men det har ikke latt seg gjøre nå den siste tiden. Noen ganger gaper man over litt for mye. Heldigvis er vi bare i februar 😉

    God klem til deg! <3

   11. Villemann

    Hva er det frekke svaret der godt for? Det er jo selv som hadde det som et nyttårsforsett.

   12. Caroline Berg Eriksen

    Villemann: Det var ment humoristisk, derav blunkefjeset 🙂

   13. Nå pynter du vel veldig på sannheten? Hvilken uke det siste året har du noen gang klart 2 innlegg hver eneste dag i ukedagene? Og i helgene har du så og si alltid en dag fri. Jeg sier ikke at noe av dette er feil, men jeg sier det er feil å påstå noe hvor man oftere leverer etter hva du mener er «unntaket» enn regelen. Du tar deg mer «fri» fra publisering nå enn før. Punktum.

   14. Caroline Berg Eriksen

    Det var derfor jeg skrev «med noen få unntak» 🙂

   15. Det har jo litt med hvordan man definerer kvalitet også. Selv om man har et kamera til 50-60000, så får ikke automatisk bildet bra kvalitet. Men dere bestemmer selvsagt selv, men for min del blir litt mye likt og mangler litt sjarm på enkelte bilder. Vil flertallet ha det sånn,
    så er det jo selvfølgelig ikke noen grunn til å endre på det

   16. Caroline Berg Eriksen

    Trude: Det har du helt rett i 🙂 Det meste kommer vel uansett an på personen bak kameraet.

    Men takk for tilbakemeldingen, den setter jeg pris på 🙂 Jeg skal se om vi ikke får plass til noen «enklere» innlegg i fremtiden 🙂

   17. Ja, du skrev med noen få unntak, men poenget er at når du oftere leverer ett unntak, da blir unntaket regelen. Du har så og si aldri en uke hvor du leverer 2 innlegg hver eneste dag (mandag til fredag).
    Dermed blir unntaket at du leverer 2 om dagen, mens «regel» er at du typ har en til flere dager i løpet av virkedagene hvor du bare har ett innlegg

  2. Cathrine

   Huff, for en kommentar! Så unødvendig! Vi er vel bare heldig som har en flott og gratis blogg å klikke oss inn på hver dag! :). Jeg kan ikke skjønne at vi skal være i posisjon til å kritisere antall innlegg eller hva tiden mellom 08-16 går til!

   1. Gratis blogg faktisk. Det var en morsom betegnelsen. Den blir feil på så utrolig mange måter.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Betaler du for å klikke deg inn her? Nei, så da er det gratis 🙂

   3. Cathrine

    Helt gratis, Ida! Jeg betaler kr 100,- for et papir-magasin og absolutt ingenting her på bloggen! Reklame er det begge steder, og den kan jeg heldigvis velge selv å se bort fra! Likevel mer irritetende med reklame i det magasinet jeg faktisk har betalt for! :). At du sier bloggen ikke er gratis, sannsynligvis fordi du ikke liker reklamen, blir bare tullete!! :))

 11. Elsker bloggen

  Det er en fantastisk opdatering her inne. Absolutt beste magasin i norge, mener jeg. Innen opskrift, famile, trening og d å smile i hverdagen. Koser meg sååå her inne.
  Veldig takk.
  Og jeg bruker og prøve de fleste matinnleggene. Elsker!
  Apropo, nå har jeg laget de myke frokostkjeksene flere flere ganger. Fantastisk for oss på farten. Nydelig smak.
  Men: oppbevaring? Hvordan oppbevarer du disse. Jeg har de stående i kjøkkenvindu, i en kjeksboks. Hva gjør du, CAROLINE?!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig å høre 😀 Så glad for at jeg har så hyggelige lesere <3

   Ja! De er kjempegode 🙂 Vi oppbevarte de i kjøleskapet første gang, det gikk ikke så bra, så tørt i en kjekksboks tror jeg kan fungere 🙂 Hva føler du?

   1. Takk
    Jeg synes d funker fint

   2. Jeg er den samme damen, bare svarte fra forskjellig plass
    Gonatt

 12. Familie og hunder er jo ganske normalen for mange, men vi andre gjør jo dette utenom arbeidstid som er 8 timer. Skjønner at hverdagen kan være heltisk til deg også innimellom, men struktur er løsningen. Og om du er oppe i rett tid om morgenen, som du sier, så må det vel la seg gjøre å lage et innlegg innen kl 9? Dere er to hjemmeværende og det er vel LK som leverer i bhg. Som flere sier, alle innlegg trenger ikke å være et glansbilde. Vis oss litt mer normalen, bak fasaden, spontane innlegg 🙂 trenger ikke å være så mye og tilgjorte bildet bestandig. Vis oss litt mer den jordbære deg 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hun spurte hva timene gikk til i løpet av dagen, ikke hva som ble gjort i arbeidstiden 🙂 Har svart på det i tråden over her, om du leser den.

   Vi er strukturerte, så det er nok ikke der «problemet» ligger. Å være ustrukturert med så mange baller i luften på en gang, hadde gjort meg gal :p

 13. For min del: Ja til flere spontane/upolerte innlegg 🙂 Koselig, det!

 14. Men kan ikke du ta oss med igjemmon en typisk dag da, så får vi se litt bak kulissene. Det hadde faktisk vært utrolig interessant 🙂 enten i form av bilder igjennom dagen (gjerne spontane) eller snutter i en videoblogg.

 15. Kjære Caroline, javisst er du strukturert,, men d hadde vært koslig med bilder uten veldig mye sminke og mere spontane bilder, ikke som i magasiner, men duverden, dere er flinke!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den sminken du ser her er ikke mye i mine øyne 🙂 Her er en video over det jeg vanligvis bruker: https://www.youtube.com/watch?v=zMDtqeQKeBA

   I dette innlegget og flere andre, har jeg kun foundation og pudder samt at jeg sminker bryn. Jeg trives best med å ha litt sminke og poster sjelden materiale hvor jeg er sminkeløs, for sånn vil jeg ha det 🙂 Men om du eller andre vil gå med mindre eller uten sminke på jobb, så må dere gjerne det 🙂

   1. Caroline, jeg ser du må «forsvare» bruken din av sminke, hva tiden din brukes til osv til kommentarene over her. Jeg tror kanskje du misser poengene her litt? Det virker som leserne dine prøver å komme med konstruktiv kritikk, med andre ord så savner vi mer av det spontane og hverdagslige på bloggen.

    Jeg ser en over her nevnte sophie Elise og jeg er enig, jeg er stor fan av hennes innlegg der hun deler mobilbilder gjennom dagen. Jeg vet du foretrekker kvalitet fremfor kvantitet, men kan være lurt å lytte litt til leserne sine og eller? Møtes litt på halvveien eller noe, det er jo tydeligvis noe som er svært savnet.

    Ellers syns jeg dere leverer flotte bilder (til tider litt ihjelredigerte og veeldig staget, men det er vel det som er merkevaren deres) stå på!

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg lytter til leserne hele tiden, Marit 🙂 Men hvem skal jeg lytte til? De som mener at jeg ikke skal «senke kvaliteten og gå for litt mer kvantitet», eller de som mener at jeg skal gjøre det? Med så mange lesere så vil man alltid finne motstridende meninger, så å tilfredsstille alle er umulig :/ Jeg deler innlegg med mobilbilder inn i mellom, men for meg så er det et format som fungerer best på SnapChat og Instagram stories, det er jo blant annet derfor jeg er tilstede på ulike plattformer.

 16. Av nysgjerrighet, hvordan og med hvilken fart løper du 4×4 intervallene dine? 🙂

 17. Elisabeth

  Å herregud!! Lagde den smoothien med pasjonsfrukt- det var sunt av meg- avhengig nå!!!!!!!! Ha en fin ettermiddag❣️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hahaha! Den er sjukt god 😀 Glad du synes det også 😀

 18. Elisabeth

  IKKE sunt skulle stå dumt, men hei den er jo sunn også

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja 😉 Så det gjør jo ingenting 🙂

 19. Madelen

  Oppskrift på den shaken?☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Banan, ananas, mango og mandelmelk 😀 Toppet med kakaonibs!

 20. Fortsett i den stilen dere leverer, Caroline! Fantastiske og inspirerende bilder og dere legger ut to innlegg hver dag! For ikke å nevne navn, så er det nok av de « bloggerne» som ikke klarer det, og som har en laaang vei å gå for å nå opp til det nivået dere er på! Og fortsett å vern om ditt innerste privatliv, noe må jo også bare få være ditt og din nærmeste familie sitt 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk Guro <3

 21. Må bare kommentere…. det fins hundrevis av blogger. Det som er unikt og grunnen til at din er den eneste jeg leser hver dag er jo nettopp kvalitet og ikke kvantitet. De snakker til deg om struktur, du er det mest strukturerte menneske i bloggverden vil jeg tørre å påstå! Du leverer jo artikler om trening, mat, interiør og mote av god kvalitet hver eneste uke. Synes du har en fin balanse mellom deg som person og artikler. Det er liksom ikke livet ditt og « problemene» dine vi leser mest om, da kan man lese andre bloggere tenker jeg.
  Du kan ikke gå inn i en billigbutikk å forvente dyre varer eller kjøpe Donald og regne med skjønnhetstips. Du har din stil og lager din form og selvom du selvfølgelig skal lytte til lesere så synes jeg ikke du skal måtte forsvare eller gå på tvers av din filosofi.
  Og hvis man følger deg på sosiale medier så synes jeg absolutt man får se deg uten filter og morsomme hverdagsklipp. Klapp på skuldra til deg.( De fleste er av oss som ikke jobber hjemmefra kan stort sett ikke lese blogg før vi kommer hjem fra jobb alikevel, så sant man ikke leser på jobb da..)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Vibeke! Tusen takk <3

 22. Rebekka

  Jeg ELSKER denne bloggen. Uansett om det er too much av og til, oppstilt, eller tilgjort for bildene skyld elsker jeg det. Dette skal jo være en inspo og det er det jo så absolutt. Elsker å se å lese om deres «perfekte» liv. Hadde jeg ønsket å se bilder av rot og tilfeldige bilder kan jeg jo bare se på mitt eget liv. Nei, jeg elsker rett og slett alt. Bloggen, deg, livet deres og familien din Stå på finest deg!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Rebekka <3

 23. Oppgitt jente

  Haha er helt sjokka av enkelte kommentarer her inne. Skjønner ikke om det er misunnelse eller fritidsproblemer folk sliter med. U rock Caroline, live your life as you please! Jeg kjenner ikke deg men som fast leser som ønsker deg og dine alt godt vil jeg mye heller at du skal bruke tiden din på ting som gir deg positiv energi som smitter over på bloggen. Så et lite tips til dere haters om jeg kan kalle dere det, om dere slutter å kommentere usaklig dritt hele tiden vil Caroline få mer tid på det som gjør bloggen bra, so please people! Stop it!

  (Jeg er 100% for konstruktiv kritikk, men enkelte må lære seg hva det innebærer ser jeg. Håper dere finner ut av det, jeg heier på dere!)

 24. Rett og slett hater Sophie Elise sin blogg, den er jo det rene vanvidd i både bilder og tekst, så skjønner ikke at noen sammenligner denne og hennes. Utover det har dette blitt en litt for kjedelig blogg for meg. «It’s to perfect..and a bit boring actually». Tar meg i å gå inn sjeldnere enn før. Får jo allikevel ikke «servert» noe særlig nytt eller spennedene hvis du skjønner hva jeg mener. Bra du er tydelig på kvalitet, men er enig med noen over her at det hadde vært herlig med noen litt mer spontane innlegg også. Alt, selv chill-pill-innlegg er staget. Det blir for oppstilt for meg i lengden. Og, jeg beklager at jeg opplever det slik. Før leste jeg bloggen din hver dag, og du blogget om mote og ting jeg bare
  «måtte» ha. He-he, har kjøpt mye, blant annet treningstøy du har reklamert for. Forskjellen er vel at du sluttet å bruke ditt for lenge siden, men jeg bruker mitt enda og digger det. Lenge siden jeg har kjent på at jeg bare måtte lese denne bloggen. Nå er dine preferanser innen mote og diverse langt utenfor min interesse og ikke minst lommebok. Det var ikke sånn før. Er LK også heltids «hjemme» dvs jobber med bloggen på full tid? Kan vi ikke få mer historier, innlegg fra han også? Gjesteinnlegg for eksempel? Det synes i alle fall jeg hadde vært gøy! Og, slipp opp lite grann da, er dere kontrollfriker?

 25. Kari-Anne

  Huff!
  Jeg synes det er så mange ufine utsagn her så jeg får helt vondt.
  Det å være blogger er ikke en jobb fra 8-16 dem er på jobb 24/7 hver dag hver uke hver mnd hele året. Dem har altid bloggen i hode med tanke på innhold hva dem skal skrive om så må dem ha bilder til dette. Dem planlegger hele tiden. Så har dem familie som dem også skal ha tid til og andre aktiviteter.
  Dem har det ikke som andre som er på jobb fra 8-16 Så kan dem legge fra seg jobben og gå hjem og bruke tiden sin på akurat det dere vil.
  Nei skjerp dere!!! Caroline og Lars Kristian gjør en kjempe jobb ingen over ingen under. At dem tar seg litt fri i helger er dem vel undt!! Dere fleste andre har fri hver helg og har ferie det har ikke en blogger.

  Stå på Caroline og Lars Kristian dere gjør en kjempe jobb!!!

  Klem Kari-Anne

 26. Bare å drite i de dumme kommentarene, det er klin umulig å gjøre alle til lags i dagens klag og syt-samfunn. Helt utrolig.

 27. Syntes bloggen din er helt fantastisk å lese! Jeg har lest den i mange år, og tror dette er den eneste bloggen jeg faktisk har fulgt så lenge. Jeg elsker at det er høyt fokus på kvalitet fremfor kvantitet. Bildene ser jo super proffe ut! Føler noen ganger at jeg leser et magasin (dette er ment som en veldig positiv ting altså!). Blir nok en gang oppgitt av alt enkelte henger seg opp i. Så klart, syntes det er kjempe gøy om jeg kan lese et innlegg tidlig på morgenen, men samtidig er det ikke noe krise om det ikke er postet innen klokken 9 om morgenen heller. Er ikke alltid jeg har mulighet til å lese bloggen før på kvelden uansett! Og er det ikke postet tidlig på morgenen tenker jeg heller at jeg har noe å se frem til senere på dagen/kvelden. Og du må unne deg noen fridager innimellom også! Nei, dette er ikke en typisk 8-16 jobb, men det er fremdeles en jobb. Har ikke noe å si om man ikke nødvendigvis følger et klokkeslett hvor man stempler inn og ut. I tillegg tipper jeg dere begge jobber langt flere timer enn mange andre! Nok en gang, syntes dere begge to gjør en super jobb! 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Helene 🙂 Koselig å høre <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *