skjønnhetsspalten: deep sleep pillow spray

Denne lille saken er jeg nødt til å tipse dere om! Deep Sleep Pillow Spray fra This Works har i hvert fall gjort at min søvn den siste uken har blitt litt bedre 🌿og når det FØLES som det virker, så er det vel godt for noe? 


Dette er rett og slett en aromatisk putespray som skal roe ned kropp og sinn, og dermed forbedre søvnkvaliteten din – dessuten lukter den helt nydelig av lavendel 🌸

Fall asleep faster – naturally and wake up refreshed: det siste der er kanskje litt å ta i (haha) men jeg føler faktisk at jeg sovner fortere enn jeg har gjort før. Jeg hører til den gruppen mennesker som kan slite litt med å sovne om kvelden. Til tross for at jeg er aldri så trøtt, så kan jeg ligge og stirre i taket og tenke (… og tenke og tenke og tenke) i det som kjennes som timer, før jeg omsider sovner.

Jeg er alltid misunnelig på Lars-Kristian som snorker bare et par minutter etter at det har blitt mørkt i rommet (fascinerende egentlig), men den siste uken har jeg ikke engang lagt merke til at han har sovnet før meg, og det KAN jo ha noe med dette å gjøre 🌿Dessuten skader det ikke å la hodet synke ned i en myk pute som lukter så friskt og innbydende. 

Jeg sprayer den på hodeputen min noen minutter før jeg legger meg – om du sprayer med en gang vil den naturlig nok være litt fuktig. 


Bare et lite tips som jeg synes er verdt å prøve – jeg fant den på VITA til 280,- men ser at den finnes i flere nettbutikker også 🌸

23 kommentarer

 1. Jeg har denne fra Glossybox og digger den! Anbefales ! :)))

  1. Caroline Berg Eriksen

   Sant den er god? Så gøy å høre at du også liker den 🙂

 2. Trude K

  Utsolgt i nettbutikken til Vita

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, jeg så det. Jeg kjøpte min i butikk 🙂

  2. Ulrikke

   De har den på Fredrik & Louisa også 🙂

 3. Kult! Den må prøves 🙂 Takk for tips.

 4. Funker den på småtroll som er allergiske mot å legge seg også? 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hun som jobbet på vita der jeg kjøpte den, fortalte om en venninne som hadde brukt den til det formålet! Så rart du spurte ‘:) men jeg vet jo ikke om det stemmer :p

 5. Så genial uansett.. Om det er placebo, eller om den virker så er det jo deilig med go lukt. Den må jeg få kjøpt! Har det på samme måte.. Blir liggende å tenke.. Tenke.. Snu og vende.. Mens kjæresten legger hodet på puta å borte vekk! Haha ja fascinerende si:)

 6. Jeanette

  Kan umulig være bra å ligge å sniffe på dette…..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Da tror jeg du misforstår bruken, du skal ikke dynke putevaret ditt, det holder med et par dusjer for å få lukten. Det blir som å ha lavendel i badevannet før du legger deg, det skal roe deg ned og gjøre at du sover bedre 🙂

 7. Sara Katrin

  Jeg bruker noen ganger å spraye bed og body mist fra Rituals på både dyne og pute. Ikke nødvendigvis pga søvn, men fordi jeg er ekspert på å sikle om natta og da lukter det gjerne både død, fordervelse og helvete på en gang. Haha. Så rituals redder meg i slike tilfeller.

  Kjøpte gavesett til Mimmi med Sakura serien fra Rituals og hu falt pladask. Skrøt om den seinest idag.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hahahah :p Orker ikke *lersåjeggrineremoji*

   Elsker Rituals <3

 8. Er det reklame?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei 🙂 Reklame er alltid merket øverst.

 9. Denne har jeg vært veldig spent på og skal absolutt teste.
  Takk for tips

  Jeg har lyst å si at du fremstår som en utrolig fin person, Caroline og jeg føler ofte du får ufortjent kjeft og pirk.
  Jentene dine er så heldig som har så dedikerte og flotte foreldre og det er lett å se at dere har masse kjærlighet og omsorg for hverandre.

  Ønsker dere en fin uke

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Sigrid <3 Du er god!

   Håper du har en fin uke også <3 🙂

 10. Lavendel skal brukes med forsiktighet da et stoff i urten kan tulle med hormoner i kroppen.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg tror du skal spraye en del for at det skal ha en hormonforstyrrende effekt 😉

 11. Mariann

  Tusen takk for tips 🙂 <3

 12. De har en i samme merket som skal gjøre at du sover dypt gjennom natten. Den funker som bare det her hjemme ha en fiiin dag <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Er ikke det denne da? Funker som krutt for meg! Det er fantastisk 🙂

 13. Dwightinha

  Sorry; This Works produktene er sterkt overdrevet, og lukten er utålelig. Ja, så sant du ikke vil bo i samme duft som et Spa med Eukalyptus el. da…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *