take out and a movie

Hei søndag og regnvær i Sarspborg 🙂 Det er rett og slett innevære med store bokstaver her i dag, og dermed er det perfekt tidsfordriv å bygge pleddhytter mellom stolene sammen med jentene. Det er i hvert fall det vi har gjort de siste timene – det og sen frokost 🙂 På fredag kom Lars-Kristian hjem fra guttetur til Leeds, og vi overlappet hverandre – han kom hjem rett etter at jeg dro på teateret. I går var jeg på Sarpsborg Scene fra 11 på formiddagen og kom hjem rett før jentene skulle legge seg – den boblen vi er inne i nå er HELT fantastisk! Jeg får sånn flaschback 14 år tilbake i tid da vi satt opp Grease med Masken Barne- og ungdomsteater, og jeg har det så gøy! I dag er det bare 10 dager igjen til forestilling, og ting begynner å falle sakte, men sikkert på plass. I det ene øyeblikket tenker jeg at vi har altfor liten tid igjen til premiere, men i det andre føles det plutselig som at vi har full kontroll likevel. Det er uansett veldig gøy når vi alle jobber sammen mot samme mål: å lage den beste musikalen Sarpsborg har sett 😉 

Tilbake til Lars-Kristian og meg: vi hadde lite kveldstid sammen fra før av, men de siste og de kommende ukene har det blitt enda mindre, så gårsdagen var så utrolig koselig! Vi bestilte sushi, tok et glass vin og da maten var borte så vi på film. Det var absolutt ingen nye og interessante (bortsett fra a star is born som vi har planlagt å se med Bård og Katrine neste helg) så da ble det en gammel klassiker: Fightclub! Tenk at jeg ikke har sett den! Lars-Kristian holdt på å sette sushien i halsen da jeg fortalte det 😉 Så da måtte det bli den. Skjønner godt at den ligger høyt oppe på listene, for den var jo sjukt bra. Jeg var helt sikker på at jeg hadde sett den, men det er jo garantert fordi kroppen til Brad Pitt i den filmen har vært legendarisk siden den kom ut i 1999. Det er jo bilder fra filmen jeg har sett overalt – ikke selve filmen. Men jeg likte den 🙂 


Nå skal Lars-Kristian avgårde for å spille kamp, så vi jentene fortsetter bare med vårt, frem til han kommer tilbake og jeg må dra 🙂 Prøver å ikke la TV bli en magnet når været er så dårlig, det er jo faktisk så mye annet gøy å gjøre med en på 2 og en på 5 🙂 Håper deres søndag er bra ⭐️

19 kommentarer

 1. Sikter ikke nødvendigvis til bare dette innlegget her. Men dere tar så vanvittig fine bilder! Og er så flinke med redigeringen. Nei, jeg gidder ikke gifte meg før jeg har råd til å leie inn dere to som bryllupsfotografer haha ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hahah! Tusen takk, Line 🙂 Det var fine ord <3

 2. Hei, kommer du med videre oppdatering på tennene dine og invisalign? Hvor lenge har du brukt det og hvor lenge er det igjen? Blir det 100 prosent slik du fikk beskjed om av tannlegen eller bare 60% slik du fikk beskjed om at det ble? Ønsker å få det selv men tørr ikke/har ikke råd enda…

  1. Kjersti

   Hei!

   Jeg er straks ferdig, og er så innmari fornøyd. Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke har gjort det før. Er også spent på å høre mer om Carolines erfaringer.

 3. Hvilken camera er det dere bruker??

 4. Jorunn Steen

  Elsker den vinen der <3 <3

 5. Karianne

  Hva er set merket du har mellom brystene? Det rett under halskjedet? Ser ut som en kul.

  1. Karianne

   Hvorfor godkjenner du alle andre kommenterer, men ikke min?

   1. Caroline Berg Eriksen

    Din er godkjent og besvart

  2. Caroline Berg Eriksen

   Det er en blodåre 🙂

 6. Pernille

  Hvor i sarpsborg bestiller dere sushi fra? Det så nydelig ut!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Art sushi Solsia, på torget! Beste stedet 🙂 Prøv kokkens signaturretter, spesielt crispy duck maki roll 🙂

 7. Hvor finner dere A star is born? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   iTunes 🙂

   1. Men den har jo ikke kommet på itunes? Den ligger der, men ikke mulig å kjøpe enda..?! Hmm

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det har du rett i :O Det visste jeg ikke, men den kommer i morgen da 🙂

 8. Bente H

  Flotte bilder. Har sjekket Instagram kontoen til Lars -Kristian og nå følger jeg. Utrolig flotte bilder. Kunne utvilsomt jobbet som profesjonell fotograf.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre, Bente! 🙂

 9. Top?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *