happy valentine’s day

Gledelig alle hjerters dag ❤️ til fantastiske lesere! Jeg synes fokuset til denne dagen er kjempefint – utnytt muligheten til å gi et kompliment til noen, eller til å minne de som er rundt deg på hvor mye du setter pris på dem. Valentine’s Day er uten tvil en  kommersiell dag som for butikkene handler om mest mulig salg av kosebamser og hjerteformet konfekt, men du trenger ikke å være med på denne karusellen! Gjør noe som ikke koster penger – send en tekstmelding til en venninne, søsteren din, mammaen og pappaen din, naboen  din – hvem som helst som betyr noe for deg! Minn dem på at du er glad i dem eller setter pris på dem ❤️Kanskje er du flink til dette i hverdagen, men jeg vet så altfor godt at det er mange der ute som har så hektiske dager at det kan kjennes ut som de er over før de får startet. Det er nettopp derfor jeg  synes Valentine’s Day, morsdag og farsdag er fine dager blant alle hverdagene. 

Selv er jeg uten den store kjærligheten min i dag 😉 Lars-Kristian har stukket til Leeds på kompistur for å se fotball, og dro i otta i går tidlig. Han lå nok og sov da jeg var oppe i dag, men jeg ble veldig overrasket da jeg kjørte jentene til barnehagen og oppdaget roser og en liten gaveeske med godsaker som hang på postkassen 🙂 Han er verdens søteste! 

I kveld er det faktisk ikke teater, og jeg kjenner at det er helt greit med en pause etter gårsdagens intense 6 timer (det sier litt når du våkner med hjertebank av at den spedalske sangen spilles av for fullt. Så setter du deg opp i sengen i full panikk for å få slått den av, men så ser du deg rundt og innser at alt bare foregår i hodet ditt – haha) Så altså – det er geit med et avbrekk i dag, og jeg får besøk av mamma og pappa senere. De kommer en tur for å være sammen med jentene og med meg. Det blir en fin Valentine’s Day det ❤️

Jeg vil gjerne benytte dagen i dag til å fortelle DEG at jeg setter stor pris på deg. Tusen takk for at du leser her inne akkurat nå. Det betyr mye for meg! 


Happy Valentine’s Day 🌸❤️

61 kommentarer

 1. Happy valentins Day til deg også!
  Blir også alene uten min kjæreste, men det gjør egentlig ikke noe.Har en hund som skal passes og sønnen min er hjemme. Det får holde! Hihi

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det holder i massevis er jeg sikker på <3 <3 Happy Valentine's Day 😀

 2. Du er nydelig Caro!! Helt enig, denne dagen er her uansett, så da kan man omfavne den og gjøre det beste ut av den:) Selv har jeg fått en stor nydelig bukett, sier aldri nei takk til det, haha <3 Men… Som jeg har sagt tusen ganger tidligere…Elsker å klikke meg inn her i hverdagen <3
  Ha en nydelig med jentene dine og besøk <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anne <3 Jeg blir så glad! Og så herlig med blomster . heldig <3

 3. Ha en fin-fin dag!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Bente! Det samme til deg <3

 4. Hei! Hvor er genseren og skjørtet fra? Du ser flott ut <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, T <3 Genseren kommer fra BikBok, men er ikke ny :/

 5. Hei,
  Jeg har et tips til vlog/snap/i sta o. l, der du prater istedet for å skrive. Og tipset er å prøve å kutte ned på talefeil, og spesielt kanskje kutte ned på engelske ord. Evt. øve deg på engelske ord som du sier ofte.
  F. Eks når jeg så instastoryen din om valentinsdagen, så blir jeg helt forstyrra av at du sier «wallentines» istedet for valentines. Det er mulig det er bare meg, men jeg får helt vondt av sånt 😛
  Det samme gjelder når du bytter om på KJ-lyd og SJ-lyd. Kjøyter og sjole skjærer i ørene!
  Du skriver jo veldig godt på norsk, og det er jo en av de tinga som gjør at din blogg skiller seg ut. Så vær så snill og opprettholde språkkvaliteten, det tror jeg du vinner mye voksne lesere på.
  Ønsker deg en god dag, og lykke til med teaterforestillingen!

  1. Helt enig. Uttalelsen «wollentine» var meget vond å høre på for oss som er opptatt av språk
   Men syntes du er herlig Caroline og bloggen leverer alltid på kvalitet og innhold!

   1. Torill

    Kritisere talemåten til noen., virkelig ? så lavmål. Lurer på om noen har abstinenser nå da tråden om CBE på KG er stengt for moderering for hundre og ørtene gangen i løpet av de siste dagene? og må spre sin eder og galle her?

  2. Synes at SKJ-talefeil er desidert mest irriterende!! Det frustrerer meg virkelig. Glad jeg ikke heter Kjersti eller Kirsten når det er så mange som ikke kan uttale slikt riktig…

   1. Dere har hørt om dialekt?

   2. Jeg har ganske god kompetanse når det kommer til norske/nordiske dialekter, ja. Men det jeg nevnte her er ikke dialekt.

    Og hvis det ikke kom tydelig fram, så skrev jeg dette som et tips til Caroline, da jeg merker at hun har begynt å bruke video mye mer enn før, og en av bloggens fremste kvaliteter er språket (i mine øyne).
    Jeg er altså ikke ute etter å finne feil eller opptatt av at Caroline skal være perfekt. Det var kun min ærlige mening, og ikke ment som noe slemt.

  3. Jeg tenker at vel så viktig som å ha perfekt uttale på alt er å lære seg å lytte til hva folk egentlig sier. Meningen i ordene, istede for hvordan de blir uttalt.
   Du vet, om hun blir mer « perfekt» så blir det gæli for noen andre. Viktig å ha litt å gå på..

   1. Vibeke

    Kanskje Restylane i leppene har noe å si for uttale ;/)
    Flere som bruker «større» bevegelse på lepper/munnen når de har det :-/
    Hører det og ser jo det på mange 😉

  4. Helt enig! Wallentine. Hehe.

   1. Bente H

    Jeg tenker at noen kanskje må gå i seg selv, hvis de har behov for å kommentere hvordan andre snakker. Det er lavmål og ufint. Med litt nettvett, så fremstår en mye bedre.

  5. Cathrine

   Noen klarer bare ikke å uttale kj-lyden. Det kan man ikke noe for.

 6. Jacket brand?

 7. Ønsker deg en kjempefin kveld!! Happy Valentines Day, Caroline

 8. Sj lyden kan komme av at man lesper og det må man bare tåle.
  Jeg har også lagd merke til at Caroline lesper, det må ikke alltid være noe negativt med det (og jeg mener ikke noe frekt med det).

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg lesper ikke, det har jeg aldri gjort (hilsen mamma + pappa som sitter her ved siden av meg 😉 )

   Det har riktignok vært litt vanskeligere å prate generelt det siste året pga. invisalignebruk (regulering) og nå med retainer må jeg anstrenge meg for å venne meg til den. Den kan være litt i veien for uttale. Kan godt hende jeg er litt sløv noen ganger og sier en lespe-s, men det er altså pga. retainer.

   🙂

   1. Villemann

    Altså «gom» ? Bruker du det på dagtid?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Nei, bruker ikke gom. Jeg har brukt invisalign, ferdig med det nå og har derfor retainer bak tennene 🙂

    Du kan lese her https://www.carolinebergeriksen.no/2017/10/07/jeg-har-fatt-regulering/

   3. Villemann

    Stål streng? Man lesber ikke av det, får heller ikke annerledes tale.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Jeg gjør det 🙂 Har aldri gjort det før, men etter at jeg fikk den så har jeg merket at det tidvis kan bli annerledes.

   5. S.Helene

    Det som Villemann sier under her; jeg har også stålstreng bak overtenner, og har fått annerledes lyd i min tale pga det. Så Villemann; det lønner seg å ikke være veldig påståelig når man ikke vet hva man snakker om 😉

 9. Du er vakker! Hvor er den fine hårspennen fra? Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Glitter 🙂

   Klem tilbake <3

 10. Så VAKKER du er ❤️
  Håper dagen og kvelden ble super for deg og de fine jentene dine!! Og du har jo den skjønneste mannen som gir en sånn overaskelse 🙂 Tusen takk for den beste bloggen!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Linda! Jeg håper dagen din har vært fin <3

   God klem!

 11. .. og jeg vil benytte dagen til å takke for at du aldri skuffer på verken innhold eller kvalitet på bloggen din! Du er så flink, Caroline 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk 😀 <3 <3

 12. Madelen

  Men du? Burde ikke headeren inkludert LK også? 🙂

  For en som ikke har vært her inne før (snakker ikke om meg selv) så kan det se ut som du er alenemor…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jo, det kan jo være 🙂 Gleder meg uansett til å endre bilde 😀

 13. Hvor er hårpynten fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Glitter 🙂

 14. Ønsker deg en super valentine og takk for alt arbeidet du legger ned i en alle tiders blogg. Klem!! Ps det hvite antrekket var nydelig sammen med den flotte buketten..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Nina! Jeg koser meg masse med jobben min <3

   God klem til deg!

 15. Hvorfor 8 nesten identiske bilder? Blir litt ensformig og kjedelig med så mange like bilder av ett og samme motiv, selv om du er fin på bildene 🙂 Synes bloggen din er fin, men blir litt mye det samme om og om igjen.

 16. Benedicte

  NYDELIG antrekk!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Benedicte 🙂 <3

 17. Hei, hva er årsaken til så mange like bilder? Men di er fine da,, d hadde vært morro om du hadde hatt litt andre innlegg, om hvordan du arbeider fks, med bloggen, hvor mye som ligger bak alt arbeidet osv

 18. En ting jeg har lurt på flere ganger. Hva er grunnen til at du ofte legger ut så mange like bilder? Er det vanskelig å velge?

 19. Setter stor pris på deg og bloggen din også. Den gir meg herlige små pustehull i hverdagen 🙂

  Håper Valentinesdagen din har vært fin.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du er god, Liv <3 Tusen, tusen takk <3

 20. Takk for fine innlegg som gir inspirasjon og glede Caroline, håper du har hatt en kos Valentine med jentene og foreldrene dine❤️
  Og du er fantastisk nydelig på de flotte bildene i dag!
  Første gang jeg kommenterer på bloggen, men fulgt deg lenge, og vit at du gjør en forskjell.
  Ønsker deg og dere gode vinterdager videre❄️☃️ Klem fra Hege

 21. Vibeke s

  Hei Caroline! Flott innlegg og bilder som vanlig! Heldig du er som fikk en overraskelse fra LK! Tror ikke min mann vet at det er valentindagen en gang, hehe! Håper dere får en flott helg!
  Klem

 22. Elisabet

  Happy valentinesday ! Du er så vakker, bra og motiverende ! Så kult at du har persistent og har kveldstrening selv om det ikke var det gøyeste! Har noe å lære av deg! Å gjøre ting selv om motivasjonen ikke er der gir resultater. Min valentinesday som singel gikk med på å gå rundt i byen om kvelden og dele ut roser og skjokolade. Spre litt kjærlighet! Sier ikke det for å skryte, men kansje det kan være en inspirasjon til andre at i steden for å ha fokuset på seg selv og hva man ikke får/ går glipp av så kan man få fokuset litt ut og tenke hva man kan gjøre for andre, kansje i samne situvasjon. Gi det du ønsker å få til andre. Om du ønsker kjærlighet vær en som gir og sprer kjærlighet. Om der er oppmuntring, roser eller skjokolade..samme det.. bare gi.

 23. Etter å hørt podcaten til harm&hergseth der de kommenterer dette klarer jeg ikke å tenke: Lukter du noe vondt?Nesten alle bildene der du liksom myser ser det ut som du lukter noe veldig ille. Haha, veldig artig!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, jeg synes hele tiden at det lukter vondt rundt meg :O

   1. Men hvorfor syns du d da? At d lukter vondt rundt deg?? Du må jo ikke tenke sånn,!

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det var en spøk 😉

  2. Veldig morsom den episoden hvor de snakker om morsdagsinnlegget også

 24. Ingeborg

  så fin du er! hvor er skjørtet fra? 🙂

 25. Kjempeflotte bilder:-). Hvor er jakke og skjørt fra?

 26. Ga du noe til mannen eller var det bare du som fikk?

  🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg kjøpte bryggesett til ham :p

 27. Du er så fin! 🙂

 28. Hvor er den nydelige kåpen fra?! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *