dior saddle bag

inneholder reklame: annonselenke gina tricot

Den ikoniske saddle-vesken fra Dior er tilbake for fullt, allerede i sommer begynte den å dukke opp i feeden min på instagram og på diverse motenettsteder, og jeg må jo si at jeg synes den er skikkelig fin! I starten tenkte jeg at dette var en veske jeg ikke kunne se meg selv med, men den har vokst på meg. Sånn skikkelig. Om den er verdt å bruke tusenvis av kroner på kan nok helt sikkert diskuteres, for min del kan jeg aldri se for meg at jeg noensinne kommer til å bruke så mye penger på en veske (jeg skal aldri si aldri, men per i dag hadde jeg aldri hatt samvittighet til det). Heldigvis finnes det en budsjettvariant som virkelig kan minne om den 🙂 Helt lik er den selvfølgelig ikke, men den har samme fasong og et ganske kult mønster. 

(annonselenke) luksus fra Dior // budsjett HER  


Hva synes du? Liker eller liker ikke? 🐎

14 kommentarer

 1. Uff – blir nei fra meg 🙂

 2. Kathrin

  Nei, dette så billig og rart ut, uansett pris.

 3. Henriette

  Jeg likte den enkle sorte fra Dior, men de andre ble litt… tacky for meg dessverre.

 4. Den sorte var fin synes jeg. Hvis den hadde kommet i en billigutgave, så ja Likte ikke de andre to dessverre.

 5. Betty Draper

  Nei, den er ikke skikkelig fin. Elendig design der det pøses på med dillete detaljer, tviler veldig på denne blir stående som noe designikon. At noen er villige til å betale 30.000 for noe som ser så tacky ut, er helt uforståelig. Samme gjelder igrunnen alle logoproduktene fra Louis Vuitton. Ser ut som de er handlet på Spar Kjøp.

 6. Elisabeth

  Den sorte vesken går jeg for
  De andre to er ikke min stil.
  Glad dag folkens, ønskes dere også på ‘Alle hjerters dag’ ❤️

 7. Henny88

  Ikke noe for meg…

 8. Denne vesken kommer jo på mote med gjevne mellomrom, sist gang den var hot var vel for rundt 15 år siden. Problemet med sånne vesker er jo at de går fra å være superhot til å bli helt ut ila 2 mnd, det blir nesten bare rett fra de som begynner å poste de første insta bildene med den. Når resten hiver seg på bølgen, blir det nesten for sent. Liker bedre klassiske vesker

 9. Jeanette

  Så mye penger for en så liten veske er jo helt insane spøe du meg. Ikke plass til mye i den

 10. Adele Kristin

  Det skulle ikke forundre meg at du får deg en slik Dior veske om en stund. Veldig ofte når du legger ut slike innlegg så en stund etterpå har du skaffet det produktet.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer ikke til å være tilfelle med denne, jeg synes den er altfor dyr :O

 11. Nei ikke noe særlig! Enig ang LV ser ut som de produktene er solgt på Nille! Nei heller en fantastisk Chanel eller ingen veske i det hele tatt! Syns spesielt LV med svære monogram er direkte Harry huff! Jaja hver sin smak!

 12. Jeg likte ikke noen av dem, syns de bare er fryktelig rare.

 13. susanne

  synes den sorte og den på budsjett var fin! Dette er jo tilbehör, og er det noe du kan så er det å kle deg.. hadde faktisk gått for den på budsjett – om jeg var deg.. råstilig til ex den frakken du har på deg idag <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *