endelig blondine igjen

reklame: sponset frisør gevir eger

13 uker siden forrige frisørbesøk (men hvem teller?! Haha) og nå var det virkelig godt å få striper i håret igjen! Tusen, tusen takk til Ejla hos som tok seg tid i dag, da Nikola plutselig måtte dra til Stockholm for å jobbe. Jeg er så takknemlig og virkelig så fornøyd! Vi beholdt lengden, men klippet tuppene ettersom jeg helt har glemt når jeg gjorde det sist. Det er i hvert fall mye mer enn 13 uker siden. Nikola synes fortsatt jeg skal spare, så jeg gir det enda litt tid. Om jeg skal klippe det i den lengden jeg ønsker nå, så innså jeg plutselig at det blir en del å klippe bort. En god del. Og så fikk jeg litt panikk. Og så bestemte jeg meg for å la det vokse. Bare litt til. Jeg har jo vært lei av denne mellomlengden en lang periode, men kanskje jeg bare må komme meg over kneika, så får jeg gode hårdager igjen 😉 

Her kommer noen bilder av nystripet hår og dagens antrekk i de fantastiske omgivelsene til Gevir sin salong på Høyer Eger. Dette stedet gjør meg så glad! 


Vi havnet selvfølgelig i den elskverdige rushen på veien hjem, men rakk på mirakuløst vis å få i oss mat og å skifte før tirsdagens fritidsaktiviteter. Da jentene og Lars-Kristian var der, dro jeg på teateret og her blir jeg på sangøvelse frem til klokken ti i kveld. Det ofres mye tid på dette nå, men det gjør meg ingenting. Det GIR meg jo masse! Dessuten er det bare for en kort periode. Og fy søren som jeg gleder meg til forestillingene! Det kiler i magen allerede, og det er vel et godt tegn! Tror jeg 😉 

24 kommentarer

 1. Så fin du ble på håret 😀

 2. Hvem tok disse bildene?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Lars-Kristian 🙂

   1. Er han med deg til frisøren?. Tålmodig mann.
    Alltid litt skummelt å klippe av mye men «det vokser jo heldigvis ut igjen»..

   2. Caroline Berg Eriksen

    Han er med for å ta bilder, men satt på kafé og jobbet mens jeg var der 🙂

 3. Hei, så fin du er. Jeg har et spørsmål ang. størrelsen på blousen? Har du denna i s eller xs?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er noraml i strl – jeg har xs 🙂

 4. Hei <3
  Hvor er de fine bootsene dine fra?

 5. Er leopardblusen fra Floyd? Den var rålekker:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, den kommer fra zara 🙂

 6. Jeg synes også du skal beholde den lengden du har nå 🙂 Så fin < 3

 7. Rå stilig antrekk 🙂 Er buksa fra Floyd ? At det kiler i magen med tanke på forestillingene er bare et godt tegn, kjenner at man lever 😉

 8. Kjempefin på håret. Flott med striper. Men må få si at du kler veldig den korte bob’n du hadde tidligere. Rett under øreflippen

 9. Spar gjerne til langt hår, du er nydelig uansett lengde (kanskje ikke pinnkort) men langt hår er så fint Ha en fortsatt fin uke!

 10. Har du lyst til å fortelle litt om hvordan fritidsaktiviteter jentene går på?
  Har selv en på 4 år som går på svømming

 11. Hvilken stemmegruppe synger du i på JCS? 🙂 Er det 2, 3 eller 4-delt i kvinnekoret?

 12. shoes? nice pictures

 13. makeup brand???

 14. Så fint håret ble! Utrolig gøy og spennende med teater og forestilling, synes du er så tøff som hiver deg uti dette igjen etter mange års pause – heia deg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anya! Jeg storkoser meg 😀

 15. Hei!
  Forslag til blogginnlegg: Sommeren 2017 hadde dere en spørsmålsrunde hvor Kathrine og Bård svarte på spørsmål. Det husker jeg var veldig gøy å lese. Gjerne et slikt innlegg til enten med vennepar, din søster eller kanskje foreldrene dine? Enten i innlegg eller video.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så gøy at du synes det var fint å lese! Skal se om jeg kan få til noe lignende snart igjen 🙂

  2. Så forskjellige man er 🙂 for meg var det bare såååå puteflaut og jeg orket ikke lese det, haha.

   Å få venner (eller familie) til å skryte av seg selv er ikke innafor min komfortsone, i hvert fall 😉

 16. Hei! Hvilken modell og størrelse er vesken din?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *