raw proteinbarer

Hei mandag! Hvordan startet dagen din? Min startet med kaffe og fyr i peisen (haha) etterfulgt av en treningsøkt 🙂 Nå sitter jeg nydusjet og klar for dagen oppe på kontoret, skriver ukens plan, svarer på e-poster, drikker kaffe og spiser hjemmelaget proteinbar. Altså – nammis! Disse er du nødt til å lage! De smaker skikkelig godt etter en svett treningsøkt, og kanskje enda bedre med en kopp kaffe ved siden av. Det beste av alt er at de kun skal i fryseren, ikke noe baking i ovnen, heving eller kjedelige mellomsteg som krever at du må vente.. ok – så må du vente mens de er i fryseren, men likevel – det er veldig, veldig enkelt! Her er det bare å kaste ingrediensene i mikseren og få godbitene inn i frysen 🍪


du trenger 

♥ 6 dl. kikerter ♥ 3 dl. havregryn ♥ 1.5 dl. hempfrø ♥ 6 ss. proteinpulver sjokoladesmak ♥ 1-2 ss. tørket kokos ♥ 2 ss. peanøttsmør ♥ 16 myke dadler uten stein ♥ 0.7-1 dl. soyamelk ♥ kakaonibs 


slik gjør du 

Ha alle ingrediensene (bortsett fra kakaonibs) i en kjøkkenmaskin og bland godt. Start med 0.7 dl. melk og spe eventuelt på med mer om du synes deigen blir for tørr. Ha bakepapir i en ildfast form og spre røren utover. Dryss over kakaonibs og sett formen inn i fryseren i minst 3 timer. Del opp i barer med en kniv eller et pizzahjul. Oppbevares i fryser og holder seg godt ganske lenge (i hvert fall 2 uker) om du dekker dem skikkelig til (takler ikke frysesmaken) 🌿 


Kos deg 🌿

10 kommentarer

  1. Sett inn i ovnen ? Tror det er skrivefeil 🙂 Skal kanskje være fryser

    1. Caroline Berg Eriksen

      hahaha :p eh – ja 😉 takk for at du sier ifra 🙂

  2. Helen E.

    Hvor mye proteiner pr bar og hvor mange kalorier pr stykk? Det er jo kanskje ikke så bra å få i seg for mange av disse uten å springe en maraton, ha ha?

  3. Hvilket proteinpulver brukte du?

    1. Caroline Berg Eriksen

      jeg bruker fra Whey 🙂

  4. Det ser veldig godt og fristende ut, og ganske sikkert vanskelig å spise bare en. Høres nesten ut som nærings- og kaloririkt godteri.

  5. Hei! Tror du det går greit å bruke mandel eller kokosmelk istedenfor soyamelk? 🙂

    1. Caroline Berg Eriksen

      Ja, absolutt 🙂

  6. Forslag til hva man kan bruke i stedet for peanøttsmør? 🙂 Har nøtteallergi.

    1. Caroline Berg Eriksen

      Dessverre har jeg ingen gode forsalg til deg, men kanskje det er andre allergikere her som har? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *