mine 5 favorittbukser fra floyd by smith

reklame: floyd by smith 

bukse 1 HER / bukse 2 HER / bukse 3 HER / bukse 4 HER / bukse 5 HER 


Floyd By Smith har et bredt utvalg av bukser – alt fra jeans og skinnbukser til baggy bukser – jeg har plukket ut 5 av mine favboritter og prøver dem på i denne videoen. Ofte kan det være lettere å se en bukse live for å få et skikkelig inntrykk 🌸Håper du liker! Sjekk ut hele utvalget av bukser hos Floyd By Smith HER og deres bukseguide HER 🙂 

14 kommentarer

 1. Likte alle 5 buksene 🙂 Supert med sånne videoer 🙂 Kan du lage en video på hvordan du setter opp ‘ dotten’ på hodet ditt? < 3

 2. Men hvorfor hiver du plaggene fra deg på gulvet?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Just for fun 😀

 3. Hvor er den fine genseren fra?

 4. Den videoen passet super fint nå, sett på den Kine jeans modellen. MYE bedre å se de på enn kun på bilder, så stooor tommel opp for fin bukse video 🙂 Kan du bruke din vanlige str i idisse buksene når de er så stretcy? Ser på tilbakemeldingene på Floyd sin nettside at noen mener man bør ned en str, hva mener du? Bukser er det vanskeligste å kjøpe på nettet synes jeg! Tipp topp video, kult klesskifte btw 🙂

 5. Åååå jeg likte alle buksene! Spesielt den siste 😀

 6. Therese

  OMG jaaaaas! Endelig en buksevideo! Bukser er det vanskeligste i verden å finne, og synes du har fantastisk god smak! 🙂 Utrolig greit at du viser hvordan passformen er ved ankelen og livet, da det definitivt er en dealbreaker for min del. Kan du lage flere slike videoer med dine andre favorittbuksemerker?

 7. Hvor kommer den hvite genseren fra? 🙂

 8. Super video! Er det lov å spørre hvilken størrelse du har i Kine-buksene? 🙂

 9. Så utrolig bra film!

  Jeg bare lurer på om du syntes de klemmer rompen flat? Syntes rompen din ble halvert i forhold til hva den ellers ser ut på bloggen din. Mulig det bare er vinkelen og da er ikke buksene så interessante lenger for min del, så må bare spørre

 10. Ragnhild

  Liker floyd-buksene godt, dei er veldig komfortable! Men hvordan vasker du de? Jeg liker ikke vaskeanvisningen, der står «håndvask». Nå har jeg hatt flere bukser av samme type og de blir fort slitt mellom lårene og blir fort stygge ved vasking. Har prøvd å væske de på ull/håndvask program i maskin, men selv det ødelegger buksene. Floyd forventer vel ikke at kundene faktisk vasker de for hånd i 2019? Håper du kan svare hvordan du vasker de, for jeg liker som sagt buksene godt, bare ikke at de blir ødelagt.

  1. Ragnhild

   Hjelp, trenger virkelig tips og råd for vasking av disse buksene… håper du kan svare

   1. Caroline Berg Eriksen

    Jeg vasker de bare sammen med andre jeans på 30 grader, det går helt fint 🙂

 11. Mariann

  Hvor er genseren fra ? elsk

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *