å være mamma

Å være mamma er så mange ting. Det har gitt meg en helt fantastisk trygghet og selvsikkerhet – bare det å vite at noen ser til deg for lærdom og løsninger, gjør at du umiddelbart blir mer bevisst, fortere voksen – men viktigst av alt har det gitt meg muligheten til å elske noen andre helt betingelsesløst høyt. Så høyt at det faktisk ikke er mulig å sette ord på mine følelser for barna mine. De betyr alt. De er alt. For meg er det å være mamma det beste med livet. For meg er det meningen med livet. 

Å være mamma er utfordrende, vanskelig, rørende, morsomt, frustrerende, til tider altoppslukende, herlig og rett og slett helt fantastisk. Et hav av følelser – hver eneste dag! Og jeg elsker det! Jeg er så takknemlig over å få være mamma til to skjønne jenter og ikke minst er jeg så takknemlig for min egen mor, som alltid er og har vært der for meg ❤️

Lars-Kristian – takk for at du har gjort meg til mamma for verdens fineste barn, og takk for at jeg blir utfordret nesten hver eneste dag! Til og med her – haha 🙂 


I dag ble jeg vekket av Lars-Kristian og jentene mine. Naia kom inn til meg først, sang gratulerer med dagen (hihi) og hadde verdens fineste hjertekort med seg, som Nelia og hun hadde klippet ut, skrevet og tegnet på sammen. Etter henne kom Lars-Kristian og Nelia med masse mat, så da var det bare å komme seg opp og dekke på i sengen 🙂 Vi ble sittende kjempelenge og nå skal sengetøyet vaskes, for å si det sånn! Haha 🙂 Men for en fin start på søndagen! Jeg er så heldig og veldig, veldig takknemlig 🙏🏻Hurra for alle mammaene der ute! Gratulerer så mye med morsdagen ❤️

68 kommentarer

 1. Heldiggris! Nå er klokken 13 og det er ingen andre enn mor selv som har husket morsdagen her i huset ennå…. Og jeg kommer ikke til å fortelle det! Har selvfølgelig sendt pakke til og ringt mamma ❤️

  1. Samme her… 🙁

   1. He, he – da har man to valg; synes synd på seg selv, eller gjøre noe med det. Jeg er mamma på 13 året, ingen som steller istand noe for meg heller. Har sluttet å bli skuffet over det. I dag har jeg tenkt å lage boller og kakao med krem til kvelds. Og selvfølgelig har jeg sagt til barna at det er morsdag, og fått gode klemmer. God dag til alle mammaer:)

  2. Caroline Berg Eriksen

   E: Så grusomt 🙁 Da hadde jeg blitt i dårlig humør :/

   Håper du fikk en fin dag uansett <3

   1. Vibeke

    Så grusomt
    Du kan da ikke svare noen slik da
    Er jo utrolig forskjellig hvordan man feirer/markerer morsdag/farsdag
    Her i huset får jeg alltid blomster,eller gave,så lager jeg eller vi alle kake
    Mange jeg kjenner som ikke feirer morsdag/farsdag,for de har ikke noe tradisjon for det

   2. Caroline Berg Eriksen

    Grusomt er bare et uttrykk jeg bruker som er vanlig i Grenland. Mener ikke noe spesielt med det 🙂 Jeg skjønner at folk feirer det forskjellig, men jeg hadde i hvert fall blitt lei meg om ingen husket på meg.

   3. Kirsten

    Hvorfor det? Det er ikke grusomt i det hele tatt!

   4. Caroline Berg Eriksen

    Nei, grusomt er det på ingen måte 🙂 Men jeg hadde ikke syntes det var spesielt hyggelig :/

   5. Det er ikke normalt å bruke grusomt i den settingen, selv i Grenland Hilsen innfødt i Grenland

   6. Caroline Berg Eriksen

    Jeg bodde der i 5 år og har venninner derfra som sier dette i helt vanlige settinger, derfor har det altså satt seg i mitt språkbruk også 🙂 Jeg mener ikke å fornærme noen, men jeg bruker dette relativt ofte. Det er vel et ord som (heldigvis) ikke passer så godt i daglig tale. Ofte brukes det i settinger hvor jeg, som er fra Østfold, kanskje ville sagt «så ille» Da blir det noen ganger «så grusomt» i stedet.

   7. Grusomt, er ganske vanlig i Grenland og omegn jo:) og uansett må Caroline få lov til å bruke de ordene hun vil for å uttrykke seg:)

   8. Caroline Berg Eriksen

    Takk 🙂

    Men det spiller jo egentlig ingen rolle :p Hovedpoenget er jo hva jeg mente med det 🙂

   9. Villemann

    ?? Det er en kommersiell dag, som egentlig ikke betyr noe. Å si til andre at det er grusomt at man ikke fronter en dag som er konstruert for butikkene er spesielt.

   10. Caroline Berg Eriksen

    For meg er ikke dagen kommersiell 🙂 Det er en dag, i likhet med farsdag, hvor man setter pris på de mødrene vi har <3

    Når det gjelder bruken av orden grusomt, så kan du lese de andre svarene mine her så skjønner du at jeg ikke mener det i ordets rette forstand.

 2. For en nydelig beskrivelse og for noen bilder. Det er en glede å klikke seg inn på bloggen. Det er ingen tvil om hvor viktig morsrollen er for deg og hvor en fantastiske mamma du er, uten at jeg kjenner deg utenom bloggen. Det er hva du skriver, gjør, bilder og prioteringer. Og så har du den karrieren du har. Du er inspirerende på flere måter. ✨

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Stine 🙂 Så koselig å høre <3

 3. Benedicte

  For hen hærlig familie, og for noen flotte bilder spesielt det av deg og Lars Kristian, og det øverste av deg og Nelia❤️ Gratulerer med morsdagen!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Benedicte 🙂

 4. Tone Merethe

  For noen flotte bilder.❤️ Du kan kjenne kjærligheten deres stråle ut av bildene.❤️ Ha en herlig morsdag

 5. Flotte bilder. Her baker 12 åringen kake. Dufter herlig. Kos deg med morsdagen, 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Håper kaken ble bra 🙂

 6. Nydelig tekst og helt fantastiske bilder. Flott familie 🙂 Det er alltid en glede å klikke seg inn på bloggen din.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så koselig å høre 🙂

 7. Fine dere <3 Og for noen herlige bilder! Gratulerer med morsdagen og kos dere masse videre i dag 😉

 8. Helt utrolige flotte bilder, som alltid, men disse var det noe helt spesielt med. Dere er en skjønn familie, det er helt klart og jeg elsker å klikke meg inn på denne bloggen. Alltid noe som GIR MEG NOE, og så er det disse nydelige bildene da <3 Gratulerer med morsdagen og kos dere masse alle sammen.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Lisen 😀 Det var hyggelig å høre <3

 9. Hvem tok bildene? 🙂

  1. Selvutløser?

  2. Caroline Berg Eriksen

   Vi brukte selvutløser 🙂

 10. Så fine bilder.. Spesielt det av deg og nelia 🙂
  Ja det er spesielt å være mamma, utfordringer hver dag av noen som betyr alt i værden!
  Ha en fin morsdag vidre fine,gode deg 😀

 11. Hvem har tatt disse bildene av dere da.?

 12. D var da nydelige bilder! Er di tatt om morgenen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De ble tatt på formiddagen 🙂 Tusen takk!

 13. Mariann

  Gratulerer til oss mammaer. Nydelige bilder som alltid. Lurer på igjen den knuten du har når du trener,den er så fiiin. Please vise meg,og sikkert flere. <3

 14. Førr et nydelig blogginnlegg, både bilde-og tekstmessig, ❤️ Fikk smil om munnen og blei heilt varm i hjertet av ordan dine. Akkurat sånn føl æ og det, den største gaven i livet å få lov tell å vær mamma ❤️

 15. Utrolig flotte bilder! Virkelig nydelig

 16. Fine og inspirerende bilder, men jeg tviler på at disse bildene ble tatt i morges rett etter at alle kom inn til deg og etter pådekking. Du har jo både sminket deg og ordnet håret, og det er dagslys utenfor:) men det er jo Ok også.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det sier jo seg selv at jeg stod opp, sminket meg og satt opp håret 🙂 Var så heldig at jeg fikk sove til halv ti <3

 17. Oi oi, dette så styrete ut 😉
  Stekepanne i senga – skjønner sengetøyet er til vask nå.
  Pleier dere virkelig å styre så mye ved «høytider» eller er litt for å få fine bildemotiv også?
  Vi hadde også mye digg til frokost, men valgte å spise ved spisebordet, he he 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Stekepannen i sengen gikk helt fint, speileggene også 🙂 Bananbrødet og brødsmulene derimot :O

   Vi spiste frokosten i sengen, men noen ganger gjør man kanskje litt ekstra ut av det for å få fine bilder 🙂

 18. Hvor er pysjamasen fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Underdelen er fra BikBok, og overdel fra Lindex 🙂

 19. Ja dette så jo ekte og tilfeldig ut Fine bilder altså, men dessverre kan jeg ikke la vær og se for meg alt dere har styrt med i denne shooten…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Litt styr først, og så én time med frokostkos i sengen 😀

 20. Nydelige ! God morsdag

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 21. Therese

  Du må se Ørjan Burøe sin instagram… Hysterisk morsom…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har sett den 😉

 22. Herlig morgen <3 og herlige bilder! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 23. Fine bilder (som du alltid leverer), men de vakreste bildene tar man tilfeldig når man fanger et vakkert øyeblikk. Når alt settes opp til en shoot, så blir bildene som et magasin og man dreper de virkelige sanne og fine øyeblikkene. Skjønner at du leverer et produkt her og jeg er oppdratt til å ikke si noe dersom man ikke har noe fint å si – men det er trist å se hvor mye dere setter opp til et shoot og viser en falsk fasade… Savner litt mer ekte bilder i ekte situasjoner, og siden du er helt rå på å ta bilder så tror jeg dere hadde fått til det også og at dere hadde vunnet på å vise akkurat det…

  1. LISE. Vil tro de har mange bilder av familien, barna etc.som er fanget i øyeblikket. Men disse trenger de ikke dele med bloggen. Caroline ønsker vel bloggen skal fremstå som et bra produkt med bra bilder så en får magasin følelsen. De fleste skjønner vel at mye er rigget til, men det gir da ikke noen følelse av falsk fasade. Flotte bilder som vanlig, og utrolig fine ord om det å være mamma

 24. Hvor lang tid bruke dere på disse bildene? Det er ikke frekt ment, men jeg føler at det faktiske viktig å få frem at dere, vil jeg tro, har brukt en del tid på å få det til å se slik ut og at dette.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Selve bildene brukte vi kanskje 20-25 minutter på, og så brukte vi kanskje en time på selve frokosten 🙂

 25. Mariann

  Hei spør igjen hvordan lager du knuten på håret når du trener?. Min detter ned hele tiden og er i veien :(. Blir takknemmelig for svar 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei! Beklager at jeg ikke har gitt deg noe svar, men det er litt komplisert å forklare – men SÅ enkelt å lage! Jeg tar en halv hestehale og drar strikken rundt til en topp – ga det mening? Jeg bruker gjerne en klar strikk over en siste gang, for å eventuelt få den så rund som mulig eller bare for at den skal sitte godt nok 🙂 Veldig enkel og grei frisyre som tar maks 1 minutt å fikse :p

   1. Mariann

    Tusen takk for svar,men en halv hestehale?,har googla etter hårknuter,men finner ikke din. Hva gjør du med resten av håret da enda en hestehale eller,legger du det bare rundt den første hestehalen som er i knute?. Jeg har lengere hår enn deg,får bare prøve meg frem. Beklager at jeg spurte igjen i ett innlegg lengere oppe,klemma <3

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg kan vise på story på instagram :p

 26. Virkelig nydelig blogginnlegg ❤️ så herlige og flotte bilder – en drøm å titte inn til deg… Bildet av deg og Lasse (nr.4) er bare så herlig fint, og det samme med deg og Nelia ❤️ – egentlig alle er fint da mye koseligere å titte inn her, å se at dere har lagt litt jobb i å få en koselig frokost på sengen ❤️ enn mye annet som ligger ute på nett… Hår til alle kanter og trøtt-tryne ser jeg alt for ofte hjemme hos meg selv og det er ikke noe inspirerende i det hele tatt Takk for så fine bilder og innlegg, alltid ♡ ♡ ♡

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så koselige å høre <3

 27. NYDELIGE BILDER AV EN NYDELIG FAMILIE! <3 <3 <3

  Elsker at du deler idylliske bilder som dette. Blir SÅ inspirert, og er sikker på at dere nøt hvert et minutt av denne herlige morgenkvisten!

  Heia dere <3

 28. Helt nyyydelige bilder! Så mye kjærlighet 😀

 29. For noen FANTASTISKE bilder! 😀 Hele innlegget, egentlig – nydelig tekst og bilder som sammen ga en helt fantastisk stemning. Så «heldige» dere er som driver med dette som yrke – en av bonusene må jo være utrolig mange fine bilder å se tilbake på om noen år 🙂

 30. Jeg syns du får mye pes Caroline… Jeg elsker at du bruker tid på fine bilder og god kvalitet til de som leser bloggen din!
  Og jeg tror ikke du hadde brukt den tiden på det dersom du hadde vert i tvil om det var bra for barna dine eller ikke. Du virker som en helt fantastisk mor og er en fantastisk inspirerende blogger.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Kine <3 Tusen takk!

 31. Synes det blir litt for dumt å diskutere om morsdagen/farsdagen er kommersiell eller ikke. Dette kommer vel helt an på hver enkelt familie og forholdet folk har til hverandre. Her i huset feires verken morsdag eller farsdag og det har vi heller aldri gjort fordi vi ikke er den type familie hvor dette hadde vært naturlig. Det betyr heller ikke at det er en tragedie bak at noen har et mindre tett forhold til familiemedlemmer så lenge alle er tilfredse. At Caroline feirer dagen og tar den på alvor er vel mer et bilde av hennes tette forhold til sin familie både når det kommer til hennes barn og ektemann og også hennes egne foreldre. Det er veldig fint å se, og la oss heller akseptere at familier er forskjellige uten at man skal diskutere hva som er rett og galt 🙂 I dag er det Valentines som jeg personlig synes er artig. Ikke alle er enige i det og det er også helt greit. God dag videre

 32. Hei, sengegavlen var så fin. Kan du fortelle hvor den er kjøpt?
  Lurer og på hvilken farge du har på veggen bak gavlen?
  På forhånd tusen takk 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Gavlen er fra Six Bond Street og fargen er dempet sort 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *