chérie ❤️

reklame: inneholder annonselenke gina + bikbok 

Plutselig var det lørdag kveld, og du er helt sikkert opptatt med et eller annet hyggelig – jeg synes det er HELT sprøtt at det allerede er 1 uke siden vi hadde huset fullt av fine folk og feiret pappa som har blitt 60. Tiden altså! Denne uken har virkelig gått så fort! 

(annonselenke) t-skjorte HER / jeans HER 

Deler noen bilder vi tok før helgen, da var vi innom Joe & The Juice i byen for den aller siste juicen – de skal nemlig legges ned her i Sarsborg og jeg skal innrømme at jeg synes det er skikkelig kjipt. Det er leit at det ikke overlevde her, for selv om jeg så absolutt heier på de små, sjarmerende nisjestedene, så synes jeg Joe & The Juice har mye bra og det var alltid så digg å bare tusle dit for en shake eller juice etter sommerens utetrening. Jeg kommer virkelig til å savne den muligheten! 


I dag har regnet virkelig bøttet ned her, stakkars hundene har lusket motvillig med på tur. Haha 🙂 Og bortsett fra deres lufting, har vi bare holdt oss inne alle sammen, hatt godt med fyr i både kakkelovnen på stuen og i peisen på tv-stuen, spilt spill, spist pizza, bygget masse lego, puslet puslespill og du vet – alt som barn synes er gøy 🙂 Nå venter et glass rødt og hygge med mannen ❤️Håper deres lørdag har vært (og er) fin! 

13 kommentarer

 1. Ååå dere er så fine dere 2. Kaffe på joe & the juice kass er din favoritt? Og hvilken smoothie ?

 2. Sarsborg

 3. Latterikonet ble selvfølgelig borte :/

 4. Geah Marie

  Heisann, hvilket linse er brukt. på disse bildene deres? ☺️ Veldig fine!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

   De ute er tatt med Canon 70 – 200mm f2,8 og de inne er tatt med Canon 24 – 70mm f2,8 🙂

 5. Er det bare jeg som synes det er litt for mye av det samme på bloggen her for tiden? Treningstirsdag (alltid samme type innlegg og bilder), oppskriftsonsdag og innlegg med dere på café (en bild på deg med en kaffekopp og en bild på LK med en kaffekopp) + antrekksbilder.
  Savner litt mer variasjon 🙂

  1. Jeg er også enig! De siste ukene har jeg følt at «annenhvert innlegg» (ikke ta meg bokstavelig her..) har vært café-bilder hvor dere nyter en kaffekopp og dokumenterer det. Savner bilder av litt andre ting enn av dere som drikker kaffe eller knipser antrekksbilder. Ellers er kvaliteten på topp som alltid og jeg stortrives fortsatt som leser 😀

 6. Nei og uff, regn – er vinteren over hos dere? Krysser fingre for at det blir kaldere igjen, vinter er jo så gøy for både store og små 🙂 Håper det fremdeles er mulighet for skikjøring hos dere, og at skøytene ikke må pakkes bort heeelt enda (er kanskje en innendørsbane dere kan gå på – ikke like sjarmerende å gå inne, men aktiviteten er jo like gøy der:). Ha en fin søndag. Hilsen en som må ut og måke:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   All snøen i sentrum og Kulås har regnet bort :/ Vet ikke hvordan det er med isen, men den tipper jeg er fin, hvis ikke er det innehall. Men som du sier så er ikke det det samme :/

   Ha en fin dag du også <3

 7. Du stråler!! Gratulerer med morsdagen, Caroline – jentene er heldige som har en så fantastisk mamma som deg ❤️ Er det lov å spørre hvor de lekre skoene er fra?

 8. Hvor har du kjøpt den fine jakken?

 9. lipstick colour?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *