tips: det nærmer seg morsdag

På søndag er det morsdag! Januar og februar er innmari stas på flere måter – jeg har bursdag, det er morsdag og kort tid etterpå er det Valentine’s Day 😉 Det kunne jo ikke vært lagt til en bedre tid på året, det er tross alt fint å ha noe å se frem til i mørketiden ❄️

De gangene vi var bedt bort i julen hadde jeg med meg små vertinnegaver (og noen ganger litt større) det er alltid fint å vise takknemlighet når noen står for mat og drikke, og jeg synes det er spesielt fint å gi en eske eller en fin boks med litt forskjellig oppi. I julen kunne det være brente mandler, varm sjokolade (de fine på  pinne med marshmallows rundt – mmmm..) og for eksempel rødvin eller en pose med marspian og en flaske med eplemost. Selv synes jeg det er skikkelig koselig å motta en eske med mye spennende oppi, og dette er også noe som er fint å gi bort ved flere anledninger – bursdag, jul, eller som i dette tilfelle, morsdagen! 

Mitt tips er derfor: samle en eske, en boks eller en fin gavepose med ting som mammaen din liker, har bruk for og setter pris på. På den måten blir gaven brukt (eller spist) og det finnes ikke noe bedre gaver enn nettopp slike gaver 🌸


Min mamma setter pris på egenpleie – derfor får hun en deilig fotkrem og under eye-pads. 

Min mamma er glad i å drikke kaffe med pappa – derfor får de hver sin søte kopp (hun har allerede altfor mange som det står «verdens beste mamma» på og hun vet jo tross alt nå, at hun er nettopp verdens beste mamma💕)  

Min mamma liker sjokolade til kaffekoppen – derfor får hun en pose med  belgisk sjokolade (obs! det er ok å dele med pappa) 

Min mamma liker å lage god mat og dekke fine bord – derfor får hun servietter hun kan pynte bordet med når hun har gjester 


Du kan fylle esken til din mamma med akkurat det du vil, og ekstra hyggelig er det jo også om du lager noe selv som du legger oppi. Dette kan være hjemmelaget konfekt, hjemmelagde rundstykker, knekkebrød, granola eller hjemmelaget syltetøy. Du kan også lage en deilig hjemmelaget skrubb eller noe annet fint – kun fantasien setter grenser 🙂 Håper du liker tipset og finner noe fint du kan gi til mammaen din. Det er så viktig å vise henne at hun er verdsatt 🌸NB! dersom du leser dette mamma, så er det ikke sikkert at søndagens eske inneholder akkurat dette 😉 

12 kommentarer

 1. Trude K

  Jeg fikk en spiselig morsdagspresang i går, en søt en, og den har jeg dessverre spist opp. Jeg er karakterløs.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hahah! Forstår deg godt :p

 2. Fine tips! I år gir jeg frokost fra morgenlevering, og et hyggelig kort senere på dagen når jeg ser henne 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Morgenlevering er aldri feil <3 Det bruker vi mye 🙂

  2. Takk!!!! Super ide, det skal moren min få! Kjekt når man ikke bor rett ved hverandre <3

   1. Men her var det visst mange klager på feil/manglende levering, så da blir det nok ikke de allikevel. Drar ut selv og overrasker dagen etter istedet:D

 3. Hvor er sjokoladen kjøpt? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den fant jeg på Kremmerhuset 🙂

 4. Rebekka

  Hvor er koppene fra? God helg!

 5. Er det nødvendig med bil i Miami synes dere?
  Vi kjører fra vestkysten til Miami, vurderer å levere den fra oss i Miami. I Miami blir det «by aktiviteter», Everglades har vi allerede vært innom, så vi skal ikke ut av sentrum e.l
  Kjører dog til Ft.Lauderdale 4 dager etter Miami, bør vel hente ut ny bil da?!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du trenger ikke bil i Miami 🙂 På Miami Beach er det gratis busstransport og Über er så billig at det nesten er gratis sammenlignet med leiebil 🙂

 6. Så søt gave eske 😀
  Jeg Pleier å få kaffe på senga å det er så koselig. Så håper de husker det i år også haha:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *