fredagsmys med guttene mine

reklame: inneholder annonselenke bikbok 

Så var det fredag igjen! Her står tacoen på bordet, jentene er hjemme fra barnehagen, superklare for helg og skikkelig gira fordi vi skal se på film mens vi spiser. Det er ikke akkurat noe som skjer så ofte, så det er litt ekstra stas 😉 

– (annonselenke) kjole HER – 

Jeg har på meg den nye kjolen min som jeg fant på nett her om dagen, og ble så fristet av det feminine snittet og de store knappene. En helt nydelig hverdagskjole, men absolutt en kjole som kan brukes når du skal ut på middag med venner eller kjæresten også. Så fin! 

Gullguttene mine som begynner å bli skikkelig voksne, men som absolutt eldes med stil 😎Jeg synes de blir finere og finere for hver dag som går 🐾ikke minst er de like lekne, og det er så deilig å se! Skal nevnes at de gjesper LITT oftere enn før da 😉 Som du sikkert ser her – haha! 


Ville bare innom for å dele disse søte bildene med dere og ønske dere en fin fredag ✨Min helg byr på spillkvelder, inneaktiviteter med barna, ski på beina og teater! Gleder meg 🙂 God klem ✨

21 kommentarer

 1. Scruntsie???

 2. «Fredagsmys»….? Det heter det vel ikke pĂ„ norsk? Som influencer synes jeg du burde hegne om det norske sprĂ„ket og strebe etter Ă„ bruke det pĂ„ en god og kreativ mĂ„te, ikke bare herme etter f.eks. svensk. Det blir for platt. Men ellers, god helg!

  1. Har sett flere andre bloggere som bruker ordet mys, ogsÄ. Det gjÞr vel ikke noe?

   1. Hva er galt med Ä skrive norsk? VÊre bevisst pÄ hvordan man bruker sprÄket? Flere influencere er slappe med hvordan de skriver. En god influencer skriver godt norsk, det er vel et minimum?

  2. Puh. Det var strengt! 🙂

  3. Dessuten: «Influencer»..? Det heter det vel ikke pÄ norsk? Som ambassadÞr for det norske sprÄk synes jeg du burde hegne om det norske sprÄket og skrevet «influenser».

  4. Haha, influencer er vel ikke akkurat norsk det heller

  5. Kanskje skrive pÄvirker i stedet for influencer da, hvis norsk er sÄ viktig?

  6. Tror jeg himlet sĂ„ hardt med Ăžynene her at de gikk rundt…

  7. Du mÄ skadde deg en hobby tror jeg

 3. Herlige dame,har en jeg Ä,kattemann pÄ 10 Är <3 . det jeg aalurer pÄ er: Ikke godt trent,voksen dame,men kan vel heller ta halvparten +. har dog mine skavanker ;). Og den frisyren du har nÄr du trener,please legg ut video,eller forklar steg for steg :). Digger deg stÄ pÄ,du er iallefall en stooor innspriasjon til meg,mat,intreÞr,stil ja stort sett det meste <3

 4. Fin kjole.. Som kan anvendes til mye. Helt enig med du:)
  Koslige bilder med «matmor» og smĂ„ voffsene.
  God helg til deg og dine:)

 5. Gjespinga er et forsÞk pÄ Ä dempe situasjonen, enten deg eller seg selv og egen reaksjon, eller kamera. Det kan nok vÊre at hunden gjesper oftere nÄ, den er jo blitt eldre og tÄler mindre. Hundens sprÄk er interessant og misforstÄs ofte dessverre. Hundene deres ser trivelige og fine ut! De har det godt

 6. De er jo to forholdsvis gamle gutter begge to, og ofte begynner de Ă„ skrante………..selv om vi ikke vil det. Skal dere ha flere hunder etter disse.

 7. Nydelige Hugo og Ronaldo <3 Kos dere masse 🙂

 8. SĂ„ flott du er, strĂ„ler 🙂
  God helg til dere!!

 9. fin kjole

 10. Nydelig kjole, takk for tips! Sikret meg en pĂ„ bytur i dag, og den var kjempefin pĂ„ ogsĂ„ 🙂

 11. Hei. Ville det ikke vĂŠrt mer fornuftig Ă„ kjĂžre noen skikkelige tunge styrkeĂžkter eller intervaller, enn Ă„ ta hĂžye knelĂžft, knebĂžy uten vekt og luftboksing? Dette gjĂžr at en utrent person kan komme i bedre form, men en person i en viss form vil stagnere relativt fort..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det beste er Ă„ variere mellom hĂžy og lav motstand 🙂

 12. Wow, sĂ„ vakkert sminket du er, Caroline! 🙂 Kan jeg spĂžrre hvor du fyller/ setter pĂ„ vippene dine? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *