fredagsmys med guttene mine

reklame: inneholder annonselenke bikbok 

Så var det fredag igjen! Her står tacoen på bordet, jentene er hjemme fra barnehagen, superklare for helg og skikkelig gira fordi vi skal se på film mens vi spiser. Det er ikke akkurat noe som skjer så ofte, så det er litt ekstra stas 😉 

– (annonselenke) kjole HER – 

Jeg har på meg den nye kjolen min som jeg fant på nett her om dagen, og ble så fristet av det feminine snittet og de store knappene. En helt nydelig hverdagskjole, men absolutt en kjole som kan brukes når du skal ut på middag med venner eller kjæresten også. Så fin! 

Gullguttene mine som begynner å bli skikkelig voksne, men som absolutt eldes med stil 😎Jeg synes de blir finere og finere for hver dag som går 🐾ikke minst er de like lekne, og det er så deilig å se! Skal nevnes at de gjesper LITT oftere enn før da 😉 Som du sikkert ser her – haha! 


Ville bare innom for å dele disse søte bildene med dere og ønske dere en fin fredag ✨Min helg byr på spillkvelder, inneaktiviteter med barna, ski på beina og teater! Gleder meg 🙂 God klem ✨

21 kommentarer

 1. Scruntsie???

 2. «Fredagsmys»….? Det heter det vel ikke på norsk? Som influencer synes jeg du burde hegne om det norske språket og strebe etter å bruke det på en god og kreativ måte, ikke bare herme etter f.eks. svensk. Det blir for platt. Men ellers, god helg!

  1. Har sett flere andre bloggere som bruker ordet mys, også. Det gjør vel ikke noe?

   1. Hva er galt med å skrive norsk? Være bevisst på hvordan man bruker språket? Flere influencere er slappe med hvordan de skriver. En god influencer skriver godt norsk, det er vel et minimum?

  2. Puh. Det var strengt! 🙂

  3. Dessuten: «Influencer»..? Det heter det vel ikke på norsk? Som ambassadør for det norske språk synes jeg du burde hegne om det norske språket og skrevet «influenser».

  4. Haha, influencer er vel ikke akkurat norsk det heller

  5. Kanskje skrive påvirker i stedet for influencer da, hvis norsk er så viktig?

  6. Tror jeg himlet så hardt med øynene her at de gikk rundt…

  7. Du må skadde deg en hobby tror jeg

 3. Mariann

  Herlige dame,har en jeg å,kattemann på 10 år <3 . det jeg aalurer på er: Ikke godt trent,voksen dame,men kan vel heller ta halvparten +. har dog mine skavanker ;). Og den frisyren du har når du trener,please legg ut video,eller forklar steg for steg :). Digger deg stå på,du er iallefall en stooor innspriasjon til meg,mat,intreør,stil ja stort sett det meste <3

 4. Fin kjole.. Som kan anvendes til mye. Helt enig med du:)
  Koslige bilder med «matmor» og små voffsene.
  God helg til deg og dine:)

 5. Gjespinga er et forsøk på å dempe situasjonen, enten deg eller seg selv og egen reaksjon, eller kamera. Det kan nok være at hunden gjesper oftere nå, den er jo blitt eldre og tåler mindre. Hundens språk er interessant og misforstås ofte dessverre. Hundene deres ser trivelige og fine ut! De har det godt

 6. Trude K

  De er jo to forholdsvis gamle gutter begge to, og ofte begynner de å skrante………..selv om vi ikke vil det. Skal dere ha flere hunder etter disse.

 7. May-Helén

  Nydelige Hugo og Ronaldo <3 Kos dere masse 🙂

 8. Så flott du er, stråler 🙂
  God helg til dere!!

 9. fin kjole

 10. Nydelig kjole, takk for tips! Sikret meg en på bytur i dag, og den var kjempefin på også 🙂

 11. Hei. Ville det ikke vært mer fornuftig å kjøre noen skikkelige tunge styrkeøkter eller intervaller, enn å ta høye kneløft, knebøy uten vekt og luftboksing? Dette gjør at en utrent person kan komme i bedre form, men en person i en viss form vil stagnere relativt fort..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det beste er å variere mellom høy og lav motstand 🙂

 12. Charlotte

  Wow, så vakkert sminket du er, Caroline! 🙂 Kan jeg spørre hvor du fyller/ setter på vippene dine? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *