trend: button up

reklame: inneholder annonselenker h&m + nelly + gina tricot + bikbok 

Store, fine knapper er en detalj som gjør utrolig mye for et plagg og akkurat nå finnes det så mye fint i butikkene. Knapper på en oversized skjorte, en trang body, en strikket genser eller på et skjørt. På skuldrene, foran på midten eller bare én enkelt knapp. Valgene er mange – her er mine favoritter! 

(annonselenker) 1. hvit genser HER 2. sort kjole HER 3. militærgrønn skjorte HER 4. sort skjorte HER 5. sort strikket genser HER 6. beige genser HER 7. hvit genser HER 8. orange strikket genser HER 9. hvit strikket genser HER 10. skjørt i cordfløyel HER


👗👗👗

3 kommentarer

  1. Så mye fint!

  2. Hva heter den sangen av Marcus og Martinus som du spilte på instastory?

    1. Caroline Berg Eriksen

      Slalom 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *