effektiv møtedag

reklame: inneholder annonselenke gina 

Hei i kvelden! I dag har vi brukt nesten hele arbeidsdagen i Oslo for møter, blant annet hadde vi et med Adrian og Peter angående NetFit og jeg ER så gira! Dette kommer til å bli utrolig bra og jeg kan nesten ikke vente med å vise dere hva vi har jobbet så lenge med! I mellomtiden er det supergøy at dere følger med på instagramkontoen vår 🙂 

(annonselenke) blusen min finner du HER 

Spiste kanskje den beste salaten jeg har spist på LENGE hos The Thief, med blant annet grønnkål (favoritten), granateple og tunfisk *sikle* Denne må jeg prøve å gjenskape her hjemme! 

Fikk også luftet de nye skoene mine i dag. Kommer ikke over hvor fantastisk komfortable de er! Tusen takk til Lars-Kristian, Nelia og Naia ❤️


Vi dro innover nesten rett etter levering i barnehagen og var hjemme igjen til henting – slike dager gjør meg alltid litt ekstra sliten, så det er like greit at jeg ikke har noe teaterøvelse i dag. Tror ikke jeg hadde klart å gi mer enn 20 prosent. Haha! Det frister aller mest med en varm kopp te og sofakos akkurat nå, og jeg drømmer litt om en tekanne ala den vi fikk servert grønn te i tidligere i dag. Noen som vet om disse selges i Norge? Fant ikke akkurat denne da jeg googlet det, men vet at de kommer fra Jing Tea. Ellers hadde jeg store planer om en treningsøkt nå, men ikke engang jeg klarer å motivere meg selv. Dessuten får jeg aldri sovet ordentlig når jeg trener sent. Heier heller på en økt i 6-7-tiden i morgen tidlig. Får gi jernet da 😉 Ha en deilig kveld, dere! 

99 kommentarer

 1. Granit har 🙂

 2. Bodum har, men den er rund

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, den har jeg sett 🙂

 3. Kjempefine sko 🙂 Og personlig synes jeg antrekksbilder med sko som passer snø og minus grader er mer inspirerende enn pumps 😉

  1. Er enig i denne kommentaren, har mang en gang tenkt på hvor tynnkledd du er på antrekksbilder ute. Dette var et flott antrekk, skoene var ganske kule altså! 🙂

  2. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Håper du har sett de andre vinterantrekkene mine også 🙂 Jeg bruker oftere vanlige, flate boots i snøen (eller vintersko helt avhengig av hva vi skal) enn pumps 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er den 🙂 Jeg tenkte mer på at den skulle selges i Norge, så jeg slipper å bestille fra utlandet 🙂

 4. Du blir sliten av en alminnelig arbeidsdag?

  Jeg tipper at sykepleiere og butikkmedarbeidere er glade for at de ikke jobber som influencer, det hadde de nok ikke orket 😉

  For de fleste av oss er det helt normalt å være på farten hele dagen mellom levering og henting i barnehage 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Burde kanskje presisert at bloggen ikke oppdaterer seg selv og at jeg altså jobbet fra jentene var i seng til tidspunktet da bloggposten ble publisert – altså klokken 21:30 🙂 Det er ikke vanlig å jobbe ti timer i løpet av en dag, kombinert med over to timer i bilen Å kjøre tur-retur Oslo på en dag gjør meg ofte sliten, i tillegg hadde vi en dårlig natt med søvn natt til i går – men jeg trodde virkelig ikke det var nødvendig å presisere og konkretisere alt dette i bloggteksten. Uansett gjør altså alt dette i kombinasjon (lite søvn, mye tid i bil og arbeidstider som strekker seg langt utover normal arbeidstid) meg sliten og jeg hadde ikke energi nok til å trene når klokken var 21:30-22:00. Selv om trening gir meg energi (derav forklaringen om at jeg sover dårlig når jeg trener sent) så trenger jeg også energi til å gjennomføre 🙂 Håper dette var oppklarende og jeg håper virkelig det er ok å skrive at jeg er sliten i fremtiden, uten å måtte komme med en hel avhandling for å unngå misforståelser og latterliggjøring

   1. Du trenger ikke forklare, Caroline. Noen mennesker leter etter feil uansett hva du skriver. Det er helt liv å være sliten! 🙂

   2. Caroline Berg Eriksen

    Fullstendig klar over det 🙂

   3. Tja. Tror det er veldig mange som har 10 timers arbeidsdag altså. Det er kun ofte kun de offentlig ansatte som har regulerte arbeidstider og forholder seg til 08-16 jobbing. Så tjener de der etter også.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Ja, som meg kan de også bli sliten etter en arbeidsdag 🙂 Faktisk så vil jeg tro at selv med kortere arbeidstid så kan man bli sliten. Er som regel flere faktorer som spiller inn 🙂

   5. Elisabeth

    Vet du,Caroline, jeg har full forståelse for at du føler litt trang til å forsvare deg når kritikken blir så korttenkt og teit. Jeg jobber i barnehage,og det er ikke sjelden jeg får kommentarer som “ å det må være koselig å være sammen med små barn hele dagen!” eller, om sommeren, « å så deilig dere har det som jobber i barnehage og kan være så mye ute!».Noen mangler rett og slett evne,vilje eller forstand til å se at en arbeidsdag er mye mer enn det man ser i korte glimt,enten på en blogg eller i det man går forbi/henter i en barnehage,for å bruke mitt yrke som eksempel. «Velkommen tilbake en regnværsdag sent i november» pleier jeg å svare, og det samme kan du godt si: «velkommen til å produsere en fantastisk variert,innholdsrik, inspirerende og profesjonell blogg ved siden av å være småbarnsforeldre og selvstendig næringsdrivende uten å bli sliten på lik linje med alle andre som arbeider og sjonglerer flere roller!».

   6. Det er naturlig nok flere faktorer som spiller inn, men hører sjelden om strikk klager for det. Tiltross for 10-timers arbeidsdag er normalen og ikke en gang i blant.

   7. Caroline Berg Eriksen

    Ja, du har vel en god oversikt over hvem som klager og hvem som ikke klager 😀 Haha..

    Bra at jeg ikke klager jeg heller da 🙂 Elsker jobben min 🙂 Mange arbeidstimer, både hverdager, helger, ferier og høytider gjør meg ingenting. Selv om jeg ikke har en spesielt fysisk krevende jobb, så blir jeg sliten av og til, og da lønner det seg å lytte til kroppen. Det er lov å si at man er sliten uten at det er klaging 🙂

    Og for å være politisk korrekt og ikke provosere sarte sjeler: ja, jeg er veldig privilegert som har en så fleksibel jobb.

   8. Elisabeth, det å jobbe i barnehage må nok være et av de mer krevende yrkene. Selv jobber jeg i småskolen, som ikke er så forskjellig, utenom antallet voksne per barn er en del mindre. Klart det er krevende og slitsomt å jobbe i yrker som omhandler mennesker.

  2. Har alltid lurt på hva det er med mennesker som får seg til å føle seg bedre ved å trykke andre ned. Hva annet er det man vil oppnå ved en sånn kommentar. Ser det samme diskuteres inne på KG. Get a life.
   og til Caroline selvfølgelig er det et helt ok å være sliten, alle føler på det enkelte dager., og skjønner behovet for å føle på å forsvare seg inne imellom, synes du klarer det veldig bra.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Så tragisk 🙁 Om de har tid til det så kan de ikke ha spesielt travle jobber i hvert fall. Om de har jobb i det hele tatt.

 5. Hei, hvor en den fine klemmen din fra? ☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra glitter 🙂

 6. En vanlig arbeidsdag og så orker man ikke trene. Velkommen til den virkelige verden

  1. Jo Brita,det gjør man….trening gir overskudd til å orke neste arbeidsdag.. Litt vilje trenger man dog..

 7. Det er helt innafor å skrive at man blir sliten av å være lange dager på jobb, for det blir vi alle. Kanskje mange stikker innom her for å fjerne seg fra den virkelige verden og drømme seg bort litt til et helt annet liv?

 8. Nei Caroline, du trenger overhodet ikke å utdype hvorfor du blir sliten! Selvom jeg skjønner du blir provosert! Men hørtes ut som en intens dag, ja:0 jeg er noen ganger sliten selv etter en helt vanlig dag fra 8-16, jeg. Det kommer nok an på hvordan dagen har vært. Og tenker det også er helt normalt:)

 9. Alle blir da slitne på sitt vis ang jobb, ting som skjer etter jobb osv.
  Og søvn er veldig viktig for å fungere folkens!
  Så Caroline..du skal ikke behøve å unnskylde deg i senere sammenhenger.
  Hadde vært kjedelig å skulle lese om at du, skulle lage avhandling om hvorfor du er sliten i hver artikkel..oppfør dere voksne folkens!
  Håper du får en kjempefin dag

 10. Hvor er øredobbene dine fra??

  1. Caroline Berg Eriksen

   Pernille Corydon 🙂

 11. Hvor har Lars-Kristian kjøpt genseren sin?? Har du evt en link?? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er typ 3 år gammel 🙁 Tror det var på Boozt.

 12. Linda Strømsnes

  Alltid kjekt å lese innleggene dine Caroline. Utrolig at enkelte kan henge seg opp i at du blir slitenJeg elsker smykket ditt er det ett eller to stk ? Kan jeg spørre hvor du har kjøpt det? Ønsker deg og din fine familie en fin fin dagLinda

  1. Caroline Berg Eriksen

   Enkelte leter etter ting å henge seg opp i 🙂

   Det er to smykker, og de er fra Pernille Corydon.

   Ha en fin dag du også <3

 13. Har du redigert bort rynkene i pannen eller har du tatt botox i det siste? Og hva er grunnen til at du ALDRI kan svare på dette?!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ingen av delene 🙂 Har svart på det mange ganger før.

 14. Hadde vært gøy å sett dere «bloggere»‘ i en ordentlig jobb etterhvert.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg kan bare snakke for meg selv, men det ville nok gått helt fint 🙂 Jeg har jobbet både i klesbutikk, som servitør, som journalist og som alt-mulig-person på et utested før jeg begynte med bloggen. Det gikk, utrolig nok, helt fint 🙂

   1. Jeg tviler ikke på at det gikk fint å jobbe som barnløs. Men å ordne til mapakker, levere barn i barnehage, deretter komme seg på en travel jobb, etter jobb må man handle, hente i barnehage, lage middag osv osv er noe helt annet.
    Uansett, det er greit å være sliten. Jeg blir av og til sliten av ingenting.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, det er jo slik jeg har det nå, Trude 🙂

    Å få barn gjør dagen selvsagt mer hektisk, men man tilpasser seg 🙂

    Noen ganger kan jeg arbeide i timesvis uten å bli sliten, mens andre ganger kan jeg bli sliten av en relativt enkel arbeidsdag. Jeg husker da vi lagde julekalenderen vår for noe år siden. Da jobbet vi 13-17 timer i 4 dager i strekk og sov minimalt. Med to barn i hus, hvor den ene var nyfødt. Det gikk overraskende greit faktisk 😀

   3. Det gjorde det helt sikkert. Men at du blir sliten av å pynte deg, dra til Oslo, være på et møte, ta bilder og kjøre hjem igjen, det forstår jeg ikke?

   4. Caroline Berg Eriksen

    M: Jeg regner med at selv du skjønner at det ikke bare var det jeg gjorde i løpet av dagen.

   5. Hva mer gjorde du da? 🙂 Bare nysgjerrig hehe

   6. Caroline Berg Eriksen

    Akkurat det er jo relativt åpenbart 🙂 Jeg har to barn, to hunder, et hus og et firma å ta meg av. Det blir en del arbeidsoppgaver i løpet av en dag.

   7. Regner du å ta seg av barn, hunder og hus som en del av arbeidsdagen?

   8. Caroline Berg Eriksen

    Nei, selvsagt ikke? Hvorfor i alle dager tror du det?

   9. Det er da et helt naturlig spørsmål, fordi du skrev «Jeg har to barn, to hunder, et hus og et firma å ta meg av. Det blir en del *arbeidsoppgaver* i løpet av en dag.» som svar på spm om hva (arbeids-)dagen som gjorde deg så sliten ellers besto av? 🙂

   10. Caroline Berg Eriksen

    Nei, vedkommende spurte meg ikke om hva arbeidsdagen bestod av. Da må du lese kommentaren på nytt. Hun spurte hva mer jeg gjorde i løpet av dagen. Og når man snakker om å være sliten etter en dag så snakker man selvsagt om totalen, ikke bare hva som skjedde på jobb.

    Det er rimelig spesielt å tro at noen mener at det å ta seg av sitt eget hus, sin egen familie og andre dagligdagse ting defineres som jobb. Det fremstår som ganske så opplagt at man gjør sitt beste for å tolke alt i verste mening.

   11. Da må du være tydeligere når du skriver. «Akkurat det er jo relativt åpenbart Jeg har to barn, to hunder, et hus og et firma å ta meg av. Det blir en del arbeidsoppgaver i løpet av en dag.» her skriver du at det blir en del arbeidsoppgaver i løpet av en dag.

   12. Caroline Berg Eriksen

    Ja, jeg burde jo være klar over at enkelte leser ting jeg skriver som fanden leser bibelen.

    Jeg tror de aller fleste forstod hva jeg mente, HeidiMT. Men så klart, når du gjør ditt ytterste for å «misforstå», så kan du vri og vende på hva som helst slik at det får en helt annen mening enn det som var intensjonen.

   13. Det er nå nettopp det jeg ikke gjorde vel å legge ved hele sitatet ditt og ikke bare deler av det.. men det er nå så.

   14. Caroline Berg Eriksen

    Å lese en tekst som «fanden leser bibelen» handler om hvordan man tolker det man leser. At du legger ved hele sitatet mitt har fint lite å si, når du tolker det på den måten du gjør.

   15. Nei, her har du misforstått. Det er hvordan man siterer det man leser. Jeg siterte hele sitatet derfor er det feil.
    Opprinnelsen : «The devil can cite scripture for his purpose”,

   16. Caroline Berg Eriksen

    https://www.naob.no/ordbok/fanden

    lese noe som fanden leser Bibelen
    med helt negativ innstilling, med bevisst misforståelse

    Eller for å ta det på engelsk, som du gjør.

    https://idioms.thefreedictionary.com/The+devil+can+cite+Scripture+for+his+own+purpose

    Knowledge of scripture does not necessarily equate to good intentions, since scripture can be manipulated to support nefarious acts or agendas. Just because he can quote the Bible doesn’t mean his agenda is pure. The devil can quote scripture for his own purpose.

    At du siterer meg er irrelevant. Det å lese en tekst som fanden leser bibelen handler om hvordan man tolker teksten. At du siterer meg korrekt er hyggelig det, men det hjelper ikke når du (u)bevisst feiltolker eller leser sitatet med negativ agenda og ilegger det en helt annen betydning enn hva som var meningen.

 15. Så mye rart folk skal henge seg opp i! Det må da være lov å si at man er sliten en gang i blant? Du er jo ikke et udødelig super menneske som aldri blir sliten du heller. Det er det ingen som er! Jobben din er veldig annerledes enn mange andres jobber, men det er fremdeles en jobb! Det er jo veldig mye bak en blogg som ikke vi ser. Haha, uff kan ikke gjøre annet enn å riste oppgitt på hodet når folk kommer med sånne teite kommentarer.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg kunne ikke sagt det bedre selv, Helene 🙂 Men det er jo åpenbart at de som henger seg opp i dette gjør det for å provosere.

  2. Jeg regner ikke mine barn, ordne meg, og gjøre meg klar som en «arbeidsdag». En arbeidsdag innebærer å være på jobb fra faste tidspunkt og gjøre jobben sin. Ikke spise lunsj når jeg vil eller ta bilder når jeg vil.

   1. Caroline Berg Eriksen

    M: Er det noen som regner det som en del av en arbeidsdag? Hvem i så fall?

    For øvrig virker det som du har litt begrenset erfaring fra arbeidslivet om din oppfatning av arbeid er å være på jobb på faste tidspunkt. For noen vil det være tilfellet, men for andre er det helt andre forhold. Spør du en selvstendig næringsdrivende, turnusarbeider O.l om det er en passende beskrivelse av deres arbeidsdag så får du nei til svar.

 16. I all verden,her er det misunnelse ute å går. Synes det var fint at du kunne si at du blir sliten som de fleste småbarnsforeldre.Du leverer kvalitet hele veien fra a til å alltid. Rart at når du sier det,så blir du «hengt ut» som om du ikke kan bli sliten av din jobb.Å drive egen business er tøft,det er noe de fleste vet om de tenker seg om.Nå må folk gå i seg selv altså..skjerpings! Flott blogginnlegg som alltid!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anne 🙂

  2. Anne, for all del, slutt å dra dette forbannande misunnelseskortet hver gang det ikke er innlegg som; hvor har du kjøpt hårspennen din, hvor har du kjøpt teppet ditt, gud, så søt du er, hvilken størrelse har du i genseren .
   Jeg er ikke det minste misunnelig på Caroline og det hun har fått til. Jeg synes hun/de er flinke, og jeg hadde nok ikke klart det samme. Jeg hadde selvsagt ikke prøvd en gang.
   Og jeg mener det er lov til å føle seg sliten, jeg mener det er liv å være sliten når man har hus, barn, hunder og jobb. Jeg er det tidvis selv, og ofte uten påviselig grunn.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Det er da svært sjeldent noen drar det kortet, Trude? Jeg ser det nesten aldri her i kommentarfeltet i hvert fall, men så får ikke jeg så mange negative kommentarer heller. Men jeg skjønner at Anne tenker sånn når man ser noen av kommentarene her, kritikken er jo ikke akkurat treffende og det er jo ganske så tydelig at hensikten kun er å provosere.

   2. TrudeK, det går ann å ordlegge seg annerledes. Alltid når det kommer innlegg fra Caroline hvor det kan forekomme at hun har det hektisk eller er sliten , så kaster folk seg på. Hvordan har vi mennesker blitt etter at det kom internett og muligheter for og kommentere anonymt ? Velkommen til den virkelige verden, du skulle ha prøvd en skikkelig jobb med skikkelig hverdag. Ikke kom her og si du er sliten. Du har det ikke hektisk, tenk på de som jobber som sykepleiere, pendler, og lista er lang. Det må jo være noe riv ruskende galt om hvordan folk prøver tråkke ned på en annen person. Og på KG tar de helt av. Der mange sitter 24/7, de har det ihvertfall hektisk. Og så utdannet de er og bla . CBE hadde vel ikke kunne levert en blogg som dette i år etter år uten at det koster tid og energi. Alle som leser skjønner vel at hun ikke bare slenger sammen innlegg, knipser et par halv skakke bilder og slenger ut. Enten det er oppskrifter, annonser, trenings innlegg etc. så ser vi alle at det er lagt ned mye tid. Og en blogg består ikke kun av 10 minutters jobbing, det tror jeg alle innerst inne skjønner. Men det er klart det må være misunnelse på et vis fra mange når det må kommenteres negativt. Vi ser jo det er de samme bruker navnene som går igjen når det skal rakkes ned på, stilles spørsmål ved alt på negativ måte og spekulere i botox og redigering, kritikk på mat prosjon . Utrolig trist lesing . Trenger ikke kommentere så søt eller hvor er det kjøpt, men det er lov å la være også om en ikke har noe pent å si, eller ikke klarer skrive det en mener som konstruktivt og skikkelig

   3. Alle kan bli slitne. Selvfølgelig du også. Det er bare noe med måten du fremstiller det på som nok fyrer opp her. At du ikke ser det selv syns jeg nesten er litt rart. Livet ditt på bloggen er et utklipp «glansbilder» (det er jo et produkt og fungerer godt til salg) og det er vanskelig for andre med en mer standard hverdag, tidspress, uforutsigbarhet, korte/ingen pauser og lite autonomi å hente frem sympatien når du har digg lunsj midt på dagen med mannen din og frivillig bruker tiden på å ta ekstra bilder til bloggen.
    Igjen – du er sikkert sliten og det tror jeg på. Men du er også utrolig privilegert i jobben din og jeg syns det er rart du ikke forstår at folk reagerer på måten du fremstiller det på.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Beklager, neste gang skal jeg lage en liste over alt jeg har gjort den dagen og årsaker til hvorfor jeg er sliten. Samtidig skal jeg også passe på å gjøre et poeng ut av hvor heldig jeg er som har den jobben jeg har, slik at det legges frem på en litt mindre provoserende måte. Jeg visste ikke at jeg måtte forklare meg så detaljert bare fordi jeg skrev én setning om st jeg var sliten etter dagen.

    I stedet for å i noe om hvordan jeg skal legge frem ting, så burde du vel heller se på hvor lett krenka og provosert enkelte blir. Det skal jammen ikke mye til.

    Lunsj med mannen? Det var tre timer med møte hvor vi samtidig spiste lunsj. Hva med å lese teksten og gjøre en bitteliten innsats for å se hva som ligger bak, i stedet for å bare være presumptiv?

 17. Hei!
  Er ikke veldig ofte innom kommentarfeltet ditt, men idag så jeg innom, og får du slik kritikk jevnlig? Skulle likt å sett de som kommenterer her gjennomføre 1 mnd med din jobb og sett hvor «lett» de syntes det var. Alt fra fikse seg til bilder, sette sammen antrekk, få barn i barnehage, finne rett location til bilder osv.
  Uansett, stå på!
  Jeg liker hvertfall bloggen din kjempegodt ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, jeg har heldigvis et ganske så hyggelig kommentarfelt til vanlig 🙂

   Tusen takk <3

 18. Enten får du klager for å være upersonlig, så får du klager for å skrive noe så menneskelig som å bli sliten! Er det mulig!
  Trenger jo ikke en grunn en gang, sier seg selv, du har hus, to små barn, to hunder og en full jobb! Teater driver du jo også med, selv om det er noe du synes er gøy kan man jo fortsatt bli sliten av alt sammen! Bare det å være en offentlig person ser jeg for meg kan være slitsomt i seg selv, det at noen hele tiden skal «vurdere» deg!

  Du/dere har en topp blogg med høy kvalitet i hvert innlegg, stå på videre og ta til deg positive kommentarer og ikke bry deg om negative!

  Klem!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Man kan dessverre ikke tilfredsstille alle :/ Spesielt ikke de som vrir alt til noe negativt, og de er det jo noen av.

   Tusen takk, Mari <3

   klem 🙂

 19. Altså blir helt oppgitt av enkelte mennesker!
  Skulle likt å se hvordan folk hadde reagert om du ikke hadde gjort noe en dag og skrevet at du var sliten.
  For faktisk så går det også ann!

  Når det er sagt så er vi alle mennesker ulike og det er veldig individuelt hva en person kan og blir sliten av og mye som spiller inn. Ikke nødvendigvis bare det man ser eller viser frem.
  Hvorfor kan ikke alle være snille mot hverandre.

  Syntes ikke du engang bør ta deg bryet med å forklare deg.
  Stå på! 🙂

 20. Har selv en 100% jobb i tillegg til frilans der jeg må gi resultater hvert dag, jobber ofte 15t, og har kun 6t nattepause noen ganger i uken (jeg elsker det sånn!) – LIKEVEL satt jeg igjen med «Yes! Personlig hverdagsinnlegg. Loved it!» etter å ha lest, og tenke at det sikkert var mange med tilbakemelding på hvor du kunne kjøpe tekannen da jeg så antall kommentarer på så kort tid slo meg virkelig ikke at det var folk som skulle kritisere at du følte deg sliten! At det var DET de fikk ut av dette innlegget.. Jeg blir så oppgitt på dine vegne, og synes du alltid svarer så tålmodig og fornuftig uansett hvor urimelige folk kan være i dissa kommentarfeltene dine. Vi som følger deg skjønner hvor hardt du/dere jobber hver eneste dag for å levere til oss, og jeg setter stor pris på å hver dag kunne klikke meg inn på mitt all-time favorittmagasin med variert innhold og høy-kvalitets bilder. Helt gratis, men samtidig så mye bedre enn det vi finner i bladhylla til 100kr +.

  Tusen takk for at dere bare fortsetter å produsere og hele tiden overgår dere selv! Dere er et superteam

 21. Så fine de bildene i snøen var!

 22. Hei Caroline.
  Vet du hvem som lager serviset som The Thief bruker? Du har avbildet kaffekoppen i dette innlegget, og det er så nydelige kopper syntes jeg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er helt enig! De er veldig fine 🙂 Dessverre vet jeg ikke hvor de kommer fra :/ Skulle gjerne likt å vite det selv 🙂

 23. Må innrømme at jeg faktisk er imponert over alt du får gjort på en dag og likevel se smashing ut !
  Ikke ta inn over deg de surmaga innleggene.

 24. Ha, ha….. – Enkelte klikker jo fullstendig når du er sliten og SAMTIDIG ser helt smashing ut 😉 etter en hverdag fylt med fine retter og glamour!! Resultat: Din kvalitetsblogg mangler sidestykke! Stå på kloke, vakre Caroline.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Det skal tydeligvis ikke mye til for å provosere enkelte 😉

   Tusen takk, ha en fin dag <3

   1. Tror du virkelig at det er det folk reagerer på? Seriøst?

   2. Caroline Berg Eriksen

    For å være ærlig så aner jeg ikke hva folk reagerer på, fordi det ikke er noe å reagere på.

 25. En ting jeg lurer på 🙂 Du sier du jobber høytider, helger og ferier i tillegg til hverdager. Hvorfor velger du å jobbe så mye? Hva med å ta seg fri i helgene, ferier og i høytider. Man trenger jo pause fra jobben man utfører til daglig. Du som alle andre. Jeg tenker at det kanskje er for å opprettholde lesertall på bloggen, men tror du virkelig de vil synke hvis du tar deg mer fri? Jeg tror ikke det. Har du ikke ganske jevne lesertall og har hatt det i mange år? Dette er vel ditt 10. år?

 26. Så fine sko! Hvor er de fra?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Louis Vuitton 🙂

 27. Jeg syntes det var fint jeg, at Caroline skrev at hun lytta til kroppen sin og tok det rolig om kvelden, og ikke tvingte gjennom trening for enhver pris. For min del har jeg «vanlig» jobb og to små barn, av og til sliten og av og til ikke. Godt å høre at Caroline av og til er sliten samtidig som hun kan inspirere til pågangsmot. Tror noen her kan ta en runde med seg selv og spørre hvorfor de blir så provoserte – kanskje er det noe som bør endres i eget liv/egen karakter?

 28. Disse «høyt utdannede» kvinnene inne på KG har jammen mye fritid til å ha så krevende yrker og travle liv… Der skrives det innlegg om morgenen, formiddagen, ettermiddagen, kvelden og til og med midt på natten – og det er gjerne de samme brukerne som går igjen. Tenkte først at de kanskje jobbet turnus, men de er jo inne på KG store deler av døgnet hver eneste dag..

  Tror du har langt mer å gjøre enn dem, for å si det sånn!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀

  2. MAY-HELEN. Beste kommentaren og så treffende:) De er fantastiske til å dra frem hvor utdannede de er, hvor engasjerte, tjener så bra, er forsker og ingeniør og ikke måte på . Og de sitter på KG og andre forum til alle døgnets tider, og i andre tråder. Men det er jo en 24/7 jobb. 🙂 . Og prøver noen å forsvare CBE så går de løs på vedkommende som en gjeng med hakke høns . Caroline burde ikke la de få komme til med disse negative kommentarene som kun er ment å lage kvalm, en skjønner hvor de fleste som er negative personene holder til. Trist men sant

   1. May-Helén

    Ja, helt sant. Det er rett og slett bare veldig tragisk at voksne kvinner oppfører seg på denne måten. Sladder, ryktespredning og nettmobbing hører ikke hjemme noe sted, og er i hvert fall ingenting en velutdannet, sofistikert og selvsikker kvinne ville ha tatt del i.

    De er svært påpasselig med å nevne hvor høy utdanning de har, og hvor mye mening deres liv har i forhold til Caroline sitt – men livene deres kan ikke ha så mye mening når de bruker store deler av det på å være sjalu og bitter på andre mennesker.

    Og fordi jeg vet at de er her inne å sjekker kommentarfeltet;
    Du burde skamme deg. Forstår du virkelig ikke hvor lavmål det du driver med er? Forstår du ikke at det som blir skrevet kan være utrolig sårende for Caroline? Forstår du ikke innvirkningen mobbing kan ha på et annet menneske over tid? Dere skriver at all kritikken er konstruktiv, men 90% av det som blir skrevet er regelrett mobbing. Dere kjenner verken Caroline eller Lars-Kristian, så slutt å tro at dere vet alt om dem og deres liv!

 29. Hei. Vi selger denne tekannen på butikken jeg jobber i i Egersund. Den er fra Teministeriet, og den vi har inne tar 0,5 liter. Vi sender gjerne, bare gi en tilbakemelding.-))

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei!

   Kan du sende meg et bilde av den? 😀

   caroline@carolinebergeriksen.no

  2. Kunne ikke vært mer enig May Helen. Det er trist å se på. De gjemmer seg bak det de hevder konstruktiv kritikk, men sannheten er at de bruker det for å kunne slenge dritt. Det er ikke vanskelig å se, da alt skal kommetares vrenges på og latterliggjøres. De har sin heiagjeng, og føler seg vel bra ved å kunne få sine likes. Hvorfor? man kan jo lure. Tenker mennesker som har det godt med seg selv og sine liv ikke har behov for å trykke andre ned.

 30. Det jeg egentlig lurer på er om du ikke har LOV til å få være sliten siden du er vakker, suksessfull og dyktig ? Er det mulig. Nei du er flink , og har en fantastisk blogg. Kunne godt tenkt meg samme sko – så det er det eneste jeg misunner deg 😉 LOL

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀

   1. Haha Misunnelig på skoene jeg også. De er lekre..❤️

 31. Søstrene Grene har en tekanne som kan minne om denne 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tips 🙂

 32. Synes det alltid er inspirerende å lese bloggen din 🙂 skjønner veldig godt du blir sliten… Er to barns mamma selv, og studerer fortiden. Folk ser bare diumt på meg når jeg sier jeg er sliten etter 6 timer på skolen… Det er nok mye med konteksten rundt det dagligdagse som gjør at vi føler oss slitne ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Helt enig med deg 🙂

 33. Blei egentlig litt sliten bare av å lese disse kommentarene. Stå på videre, dere er kjempeflinke. Denne bloggen er like proff som den er frivillig å lese. Klart folk kan mene hva de vil, men mange mener noe uten å forstå hva de egentlig blir så furtne for. Det kan da umulig være så vanskelig forstå dere legger mye tid og energi, altså jobb i bloggen. Den er gjennomført og meget stilig, spør du meg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det skjønner jeg godt at du blir 🙂

   Tusen takk, Mette <3

 34. Hei Caroline.

  Det er første gangen jeg kommenterer her inne. Jeg synes du har en blogg og instagramkonto du kan være stolt av. Du og Lars Christian gjør en utmerket jobb. Dere fremstår som varme mennesker med godt hjertelag. Det er synd dere opplever så mye netthets. Har lest litt inne på K.G og det er trist og sjokkerende hva voksne mennesker får seg til og si. Det er åpenbart at dette er gjort for å trykke andre ned. Når du ser at flere av brukerne har 5 sifrete innlegg, så ser enn jo hva de bedriver tiden med. Det verste med det hele er at de er utrolig dårlig forbilder for den oppvoksende generasjon.

  Håper du og Lars Christian ikke tar de negative kommentarene til dere, sikkert vanskelig mange ganger, men da skal dere huske på at kritikken kommer uavhengig av hva dere sier, gjør eller hvordan dere fremstiller dere. De ønsker å tolke alt negativt og heies frem av deres likestilte. Heldigvis er de i et lite mindretall.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *