skjønnhetsspalten: get that glow on

reklame: inneholder annonselenke nelly 

Jeg ELSKER en fin glød i ansiktet, spesielt på kinnbein og neserygg, og jeg har selvfølgelig fått meg noen soleklare favoritter i løpet av mange år som makeup-frelst. Det finnes et hav av produkter, men disse har jeg kjøpt meg mer enn én gang og da tenker jeg at det er på tide å sende tipsene videre til dere 🙂 

For glød på kroppen, som for eksempel kragebein, kan du blande 24K gold fra Peter Thomas Roth inn i bodylotion. Du kan også bare bruke den som den er for ekstra effekt. Denne er også utrolig fin som en primer under foundation, og kan smøres inn på neserygg, kinnbein og for eksempel  i pannen, rett over øyenbrynene. Gir en utrolig fin effekt. Du finner den HER

Jeg bruker ofte begge deler i kombinasjon når jeg skal pynte meg eller vil gløde litt ekstra, men i hverdagen er jeg som regel fornøyd med å bruke en god higlighter for glød på kinnbein og nesetipp. Denne fra MAC kjøpte jeg meg på vei hjem fra USA i høst, og den er bare så utrolig fin! Ikke minst – veldig drøy i bruk. Her finnes det mange gode produkter, men jeg synes akkurat denne er spesielt fin, så dette er en stor favoritt nå. 

Et annet, nesen uunnværlig produkt for kanskje ikke akkurat glød, men som likevel gir en slags glød fordi den får deg til å se litt mer fresh ut, er denne fra Smashbox. Den brukte jeg også for flere år siden,men så sluttet jeg med det av ukjente årsaker, og nå har jeg altså startet å bruke den igjen.

Jeg fant den helt tilfeldig da vi var på cruise, så det er nok snart på tide med en ny 🙂 Denne lysner partiet under øynene og kan få deg til å se litt mer våken ut. Den tilfører fuktighet og er super å bruke før påføring av concealer. 


Hva er dine favoritter for glødende hud – bortsett fra god hudpleie? 🙂 

17 kommentarer

 1. Elsker sånne tips! Jeg er veldig glad i mary lou manizer shimmer for å bruke i ansiktet, også er jeg stor fan av vita liberata sin body blur både til ansikt og kropp!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja! Mary Lou Manizer er også veldig, veldig fin 🙂

 2. Tusen takk for tips! Digger disse postene hvor du deler dine kosmetikk favoritter 😀 Elsker The Balm sin highlighter «Mary-Lou Manizer» og Smashbox sin «Lip and cheek color» i fargen «Sheer pink pearl». Men veldig påtide på prøve noe nytt. Gleder meg til neste beauty-post.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for tips! Smashbox sin Lip and cheek color har jeg ikke testet før 🙂

 3. Hei,hvor finner vi den Smashbx til¨ha under øynene hen da?. Ser du har kjøpt den i utlandet,håper å finne den her til lands.. Klem å ha en fine dag 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg tipper de har den på Kicks 🙂 De har smashbox der 🙂

   1. Tusen takk for svar 🙂

 4. Hei,
  hadde kanskje vært en fordel om du skrev navnet på de forskjellige produktene?
  F.eks. så har MAC veldig mange highlightere

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det har du helt rett i! Kan finne ut av det (og oppdatere) når jeg kommer hjem til sminkemappen igjen 🙂

   1. Hei!
    Den fra Mac så veldig fin ut så om du vil dele nr el navn hadde jeg satt pris på

  2. Dette er en Mac MAC Mineralize Skinfinish Highlighter Soft and gantle shade kan kjøpe for 275 kr (den billigste prisen) på

   https://no.lookfantastic.com/mac-mineralize-skinfinish-highlighter-various-shades/11470769.html

   Sender gratis til Norge 🙂

 5. Jeg synes ofte det ser kunstig og rart ut med disse produktene for glød, ikke minst på dagtid. Holder en knapp på litt mer naturlig glød, jeg. 🙂 En tur ute i friskt vær, en kosestund med mannen, sånn noenlunde sunn mat, ett glass vin i ny og ne og ellers mye latter og gode stunder med familie og venner.

 6. Hei, det er så kjekt med sminke innlegg jeg bruker glo minerals sitt solpudder og til kroppen er vita liberata sin body blur super

 7. Elsker sånne innlegg 😀 kunne vært fint å se hvordan de ulike ligger på huden. Da ser man kanskje litt bedre hvordan den ligger i ansiktet feks, om det er noe man er ute etter 🙂

 8. En lang dag ute! Bruker minst mulig kjemikalier på huden min, bare fuktighet!

 9. Bare et lite tips. Bruk noen minutter og tørke av produktene med litt papir før du tar bilde… Litt udelikate produkter etter min smak!

  1. Syntes faktisk det er fint å se at ikke alt skal være «perfekt» jeg. At produktene ikke ser ut som splitter nye viser jo også oss leserne at det faktisk er noe som blir brukt og ikke bare skrive om.. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *