myke frokostcookies

Kanskje du er lei av den samme frokosten hver dag? Selv om det egentlig skal mye til for at jeg bli lei av granola, yoghurt, hjemmelaget knekkebrød eller smoothies, er det jo gjerne sånn at forandring fryder. Dessuten er disse cookiesene perfekte for folk på farta og jeg elsker å ta med meg en når jeg for eksempel skal kjøre bil til Oslo. Enkle å lage er de også, det tar bare noen minutter. I tillegg smaker de selvfølgelig HELT fantastisk og kan spises av både små og store. Her kommer oppskriften 🍪


du trenger 

♥ 5 dl. havregryn ♥ 2 myke bananer ♥ 2 dl. pærepuré (vi bruker den du får på boks til babyer) ♥ 1 ts. kanel ♥ 1 vaniljepulver ♥ 1 dl. tørket tranebær 


slik gjør du 

Bland alle ingrediensene, form dem til små baller som du legger på et bakebrett med bakepapir. Press dem flate med hendene og bak dem i ovnen på 175 grader i ca. 25 minutter. 

🍪🍪


Sjekk gjerne ut DENNE filmen på NetFit om du vil se fremgangsmåten 🙂 God mandag! 

22 kommentarer

  1. De så digge ut. Men hva menes med 1 vaniljepulver? skal det stå 1 ss eller 1 ts?

    1. Caroline Berg Eriksen

      En teskje 🙂

  2. Heei!
    Jeg har kjøpt pærepure på glass. Vet du hvor mange gram 2 dl tilsvarer?

    1. Caroline Berg Eriksen

      Jeg er ikke helt sikker, men mener at vi brukte ca. 2 små glass 🙂

  3. Elisabeth

    Blir ikke disse veldig søte på smak? Pæremos og banan inneholder jo en del fruktsukker,og tørket tranebær er nesten alltid tilsatt rørsukker eller annen sukker….

    1. Caroline Berg Eriksen

      Nei, de er faktisk ikke veldig søte 🙂 De tørkede tranebærene er ikke tilsatt noe ekstra sukker 🙂

      1. Elisabeth

        Hvor har du funnet tranebær uten tilsatt sukker? Jeg har lett og lett! Selv Helios har summer I sine,så jeg vil veldig gjerne vite hvor jeg kan få kjøpt uten sukker!!!

      2. Elisabeth

        Skulle seff stå at selv Helios har sukker i sine….switchet til engelsk tastatur midtveis i kommentaren,he he

      3. Caroline Berg Eriksen

        Du har helt rett :O Jeg tok det bare for gitt at den ikke var tilsatt sukker i og med at den var tørket :/

      4. Kjersti

        De har det på Carl Heftyes på Karl Johans gate. Men det er veeeeldig surt ute.

  4. Er NetFit et nytt produkt du lanserer? Jeg føler du har markedsført det så mye i dey siste

    1. Caroline Berg Eriksen

      Det er et prosjekt som skal lanseres snart 🙂 I mellomtiden har vi opprettet instagramkontoen 🙂

      Du kan lese mer her: https://www.carolinebergeriksen.no/2019/01/15/netfit/

      1. Gøy!

  5. Ble det bare 4 kjeks?

    1. Caroline Berg Eriksen

      Det ble 8 eller 10, husker ikke helt, for noen forsvant underveis :p

  6. Genialt! Så utrolig greit med den filmen til!!! Elsker oppskriftene dine! Tusen hjertelig takk

    1. Caroline Berg Eriksen

      Bare hyggelig, Vibeke 😀

  7. Elsker bloggen

    Ca 17 ble d. Anbefaler disse. Skikkelig god og sunn. Kan også spises med prim eller annen ost. Brunost eller hvitost. Eller som min frokost i dag. Som tilbehør til go youghurt og kaffe.
    Tusen takk for enkle og sunne opskrifter i hverdagen.
    Hjertelig takk snille caroline

    1. Caroline Berg Eriksen

      Bare hyggelig! Tusen takk for utrolig fin kommentar <3

  8. Disse var VELDIG gode! Spiser de varme nå med gulost på. Takk for oppskrift 😀

  9. Disse var kjempegode og mettende. Jeg lagde pærepurè selv ved å mose to store pærer m/stavmikser. I tillegg hadde jeg en stor boks goijibær stående og brukte de istedenfor tranebær. Ble 12 stk av disse, men 4 er allerede spist opp i løpet av dagen Et spørsmål bare; har du lagd de før Caroline, og hvor lenge holder de seg?

    1. Caroline Berg Eriksen

      Mmmm, hørtes godt ut 😀

      Nei, ikke laget dem før! Vi oppbevarte dem i kjøleskapet og da ble de myke og ikke så gode. Så jeg ville oppbevart dem romtemperert på et tørt sted. Usikker på holdbarheten :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *