pappa blir 60 ✨

Hei søndag! Dagen i går forsvant så fort i forberedelser til kvelden at jeg aldri rakk å oppdatere – jeg som hadde så fine bilder å dele fra fredag kveld hvor vi ordnet med alt sammen – de får jeg spare til eget album i stedet 😉 I går var vi samlet venner og familie hjemme hos oss for å feire den fine pappaen min som har blitt 60 år! Det ble en skikkelig fin kveld og jeg benyttet også anledningen til å si noen ord Det er jeg glad for – han fortjener å høre mine tanker og ord om barndommen vår, og ikke minst om hans rolle som morfar og pappa. Her kommer noen bilder 🙂 

Mamma og pappa hadde ordnet så mye god mat og fredagen dekket vi langbord til alle sammen. Lars-Kristian stod for ballongbue – som alltid – det ble så fint! Vi hadde i tillegg ordnet en overraskelse, så Ole Dørje kom for å holde en minikonsert for oss rett etter middagen og før kakene. hygge på høyt nivå! 

Det er alltid hyggelig å samle hele familien, og nå fikk jeg i tillegg snakket med alle vennene til mamma og pappa som jeg nesten aldri ser lenger, men som jeg så ofte da jeg var yngre 🙂 


Det er jo ingen hemmelighet at det er mye å rydde opp etter en slik kveld, men jeg fikk sneket meg unna i halv tre-tiden – da stod mamma og pappa for resten. Da jeg våknet var det så strøkent at jeg nesten begynte å grine – mamma altså! Ordner opp ♥ Trøtt, men med frokost og kaffe i kroppen dro jeg på teatertrening og her blir jeg i noen timer 🙂 Håper deres søndag er fantastisk! Tusen takk for at du kikker innom ♥ 

32 kommentarer

 1. Så hyggelig feiring for din far! D er så flinke til å ta vare på hverandre.
  Og nydelig blått dekket bord.. Ha en fin kveld!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anita <3

 2. Vi skal snart feire litt selv her i familien og jeg lurer på hvor du har fått tak i de flotte «maskene» på pinne?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra Nille 😀 Har masse gøy der til photowall 🙂

   Klem!

 3. Bruker dere heliumsbalonger ?

  1. Alisif, det har hun fortalt før at de ikke bruker lenger pga global helium-mangel.

  2. Tipper noen av ballongene er helium og uansett er det plastballonger.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Ingen av ballongene er fylt med helium, men uansett så er det ikke samme type helium som brukes i ballonger som i forskning. Heliumen som brukes i forskning har en mye høyere renhetsgrad. De færreste ballonger er laget av plast, men naturgummi, og er et helt nedbrytbart naturprodukt.

 4. Hei. Så i et tidligere blogginnlegg at du hadde gull-bestikk. Hvor er dette fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har fra både Kremmerhuset og House Doctor, dessverre er det ikke lang levetid på det fra Kremmerhuset – der har flere mistet fargen 🙁

   Klem!

   1. 4barnsmamma

    Jeg har hatt mine fra Kremmerhuset lenge. De er like fine, men de brukes ikke hver dag, men ofte. Også tar jeg de ikke i oppvaskmaskinen. Mange av bestikkene du får kjøpt i gull og sort, fra ulike leverandører, frarådes å ta i oppvaskmaskin.

 5. Åå så koselig! Høres ut som en perfekt feiring av jubilanten! Dere er så gode på hyggelige ting <3

  Hvor er forresten den fine kjolen din fra?

  Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Ragnhild <3 Den kommer fra Misha Collection 🙂

   Klem 🙂

 6. Oh, you arranged a wonderful party for your father, dear Caroline! Happy birthday to him – I’m so sure he is really proud of his wonderful daughter.
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so much! Me, my mum and Lars-Kristian is a great team 😉

   Hugs <3

 7. Gratulerer til pappaen din! Det ser jo helt fantastisk ut alt sammen og dere er heldige som har en slik flott familie.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Det var en superfin kveld <3

 8. Ser ut som en kjempekjekk kveld 😀
  Kan jeg spørre hvilken lyslampe/stativ dere bruker for å få så fine lyse bilder inne?:)

 9. Så ut som en flott bursdag! Pappa ble nok glad for den! Lurer litt, jeg synes det er koselig å se jentene deres, men skulle du ikke bare vise dem med ryggen til fra nå? God uke!

 10. Ser ut som en kjempefin feiring!

 11. Gratulerer med din pappa! Så hyggelig at dere kunne ha selskapet hjemme hos dere- dere er så flinke med feiringer- mye inspirasjon å hente!! Du er veldig fin og naturlig på bildene der du holder tale! Jeg syns det er så hyggelig å se jentene av og til; jeg syns dere gjør det på en veldig fin måte♥️ Opplever at dere er kloke og ansvarsbevisste foreldre som vet hvor grensen går mht deres situasjon. Og nydelige jenter har dere!

 12. For en fin feiring av pappaen din:) Så flott pyntet og koselig laget i stand alt sammen 🙂

 13. Hair pin?

  1. Caroline Berg Eriksen

   It is from Glitter 🙂

 14. Ann Elin Holm

  Så fint :)Han ble sikkert veldig glad.
  Du er flink !
  Men kan jeg spørre,har du fiksa på tennene dine?
  De ser så unaturlig fine ut.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Pappa hadde en superfin kveld 🙂

   Jeg har ikke «fikset på» dem (kommer litt an på hva du kegger i det) men jeg ble nesten akkurat ferdig med invisalignbehandling, du kan lese mer om årsaken HER:

   https://www.carolinebergeriksen.no/2017/10/07/jeg-har-fatt-regulering/

   🙂

 15. Nydelig pyntet! Hvor har du kjøpt metervaren som du har brukt til duk, og hva heter fargen? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Maris! Jeg kjøpte på Stoff & Stil, husker ikke hva fargen heter dessverre :/

 16. Gratulerer med 60 års dagen din til din far. Må bare nevnte at det er flotte bilder og rørende og se hvor godt dere tar vare på hverandre. Liker spesielt bilde der det ser ut som du holder tale.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Sandra <3

 17. Gratulerer til pappaen din! Flott fest!

 18. Den kaken så lekker ut! Kan vi få oppskrift? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *