sesongavslutning med Bloggerne

Endelig var vi samlet til fest og gårsdagen var helt topp 😉 Det er alltid koselig å se gjengen igjen, vi sees jo bare ved 2-3 anledninger gjennom året. Var det noen som så sesongens siste episode? Jeg synes det har gått altfor fort denne gangen, skulle gjerne hatt mer tid til å filme og enda flere episoder ❤️Jeg er så glad for at jeg takket ja til å bli en del av Bloggerne i fjor, det er rett og slett utrolig fint å få være med på dette og ikke minst er jeg så glad for alle tilbakemeldingene fra dere! Det kjennes veldig fint å slippe dere enda litt tettere på og ikke minst la dere få bli bedre kjent med oss. Tusen takk for alle fine ord angående deltakelsen vår både denne sesongen og forrige sesong – det betyr mye! 

 ❤️

Vi klarte å kjøre fra minnekortet! Lars-Kristian dro med seg kamera gjennom snøstormen helt forgjeves! Uhu! Heldigvis var det både Blitzbox og fotograf tilstede, så da ble det et blogginnlegg ut av dette likevel 🙂 


I kveld har vi mamma og pappa på besøk – pizza, vin og forberedelser til 60-årslag! Veldig gøy 🙂 Håper kvelden deres er bra! 

14 kommentarer

 1. Karoline

  Flotte bilder:) Caroline, jeg håper du kan hjelpe meg. Leter etter et innlegg med en barnestol du hadde malt og pyntet med blomster. Kan du sende meg linken? Har lett og lett på bloggen din, men finner den ikke:/

 2. Det er så gøy å følge dere i bloggerne! Både du og Lars Christian gjør en kjempegod profil. Fortsett med det gode arbeidet!
  Stor klem fra ny følger <3

 3. He-he, likte øverste bildet, «ENDELIG»-skiltet som du står med, fikk meg bare til å tenke at programmet endelig er ferdig. Når det er sagt vet du jeg er fan av mye annet du gjør, men den serien, nei altså 🙂

 4. Blir dere med i neste sesong? Eller er det hemmelig

 5. Hei! Var ikke du på God morgen Norge for noen uker siden? Trodde du skrev det? 🙂 Ha en fin lørdag!

 6. Hvor kjøper du ballongene du bruker til selskaper? Er det en spesiell type du kjøper?

 7. Du er så god! Kjempe fint å se deg i bloggerne og med et blennende smil! Hvordan har du så hvite tenner? Noen tips til tannbleking? 🙂

 8. Vært så hyggelig å følge med dere på bloggerene.. Eneste skulle ønske det var med litt mere av USA turen deres. Men ja det er begrenset hva man kan få filmet selfølgelig! Uansett d har gjordt en fin figur ved å være med!

 9. Kjære Caroline!
  Jeg føler at du får vist den sanne jeg på bloggerne. Du virker som en helt fantastisk mor, kone og veninne! Jeg syntes du er utrolig vakker både på innsiden og utsiden. Jeg er over gjennomsnittet glad i jul selv, så jeg fikk derfor veldig julestemmnig av å se deg og familien din på skjermen. På treningsfronten inspirerer du med både økter og gode matretter. Ser virkelig opp til deg, og håper jeg kan bli en like god mor som deg en dag.

  Bry deg aldri om negative kommentarer, de er kun basert på sjalusi og forhåndsdømming.
  Håper å se deg mer på skjermen 🙂

 10. Jeanette

  Jeg synes også denne sesongen gikk veldig fort!

 11. Har vært så utrolig fint åfølge dere i serien:-) håper virkelig at det blir flere sesonger på dere:-)

 12. Lavkarbo

  Kjære Caroline.

  Jeg lurte på om du kunne skrive et innlegg om hvorfor dere ikke lenger går på lavkarbo-kostholdet? Slik jeg har forstått det spiser du moderater mengder men LK følger den ikke i det hele tatt?

  Jeg går selv på dukan nå, og er veldig interessert i å høre dine tanker om det i dag?

  På forhånd takk!

 13. Hei!
  Jeg leste at L-C har gått vekk fra lavkarbo, mens du spiser moderat lavkarbo. Har endring av kostholdet til mer karbo hatt noe å si på formen? Jeg vurderer nemlig strikt lavkarbo en periode, men er redd for å bli slapp.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *