sesongavslutning med Bloggerne

Endelig var vi samlet til fest og gårsdagen var helt topp 😉 Det er alltid koselig å se gjengen igjen, vi sees jo bare ved 2-3 anledninger gjennom året. Var det noen som så sesongens siste episode? Jeg synes det har gått altfor fort denne gangen, skulle gjerne hatt mer tid til å filme og enda flere episoder ❤️Jeg er så glad for at jeg takket ja til å bli en del av Bloggerne i fjor, det er rett og slett utrolig fint å få være med på dette og ikke minst er jeg så glad for alle tilbakemeldingene fra dere! Det kjennes veldig fint å slippe dere enda litt tettere på og ikke minst la dere få bli bedre kjent med oss. Tusen takk for alle fine ord angående deltakelsen vår både denne sesongen og forrige sesong – det betyr mye! 

 ❤️

Vi klarte å kjøre fra minnekortet! Lars-Kristian dro med seg kamera gjennom snøstormen helt forgjeves! Uhu! Heldigvis var det både Blitzbox og fotograf tilstede, så da ble det et blogginnlegg ut av dette likevel 🙂 


I kveld har vi mamma og pappa på besøk – pizza, vin og forberedelser til 60-årslag! Veldig gøy 🙂 Håper kvelden deres er bra! 

14 kommentarer

 1. Flotte bilder:) Caroline, jeg hÄper du kan hjelpe meg. Leter etter et innlegg med en barnestol du hadde malt og pyntet med blomster. Kan du sende meg linken? Har lett og lett pÄ bloggen din, men finner den ikke:/

 2. Det er sÄ gÞy Ä fÞlge dere i bloggerne! BÄde du og Lars Christian gjÞr en kjempegod profil. Fortsett med det gode arbeidet!
  Stor klem fra ny fĂžlger <3

 3. He-he, likte Ăžverste bildet, «ENDELIG»-skiltet som du stĂ„r med, fikk meg bare til Ă„ tenke at programmet endelig er ferdig. NĂ„r det er sagt vet du jeg er fan av mye annet du gjĂžr, men den serien, nei altsĂ„ 🙂

 4. Blir dere med i neste sesong? Eller er det hemmelig

 5. Hei! Var ikke du pĂ„ God morgen Norge for noen uker siden? Trodde du skrev det? 🙂 Ha en fin lĂžrdag!

 6. Hvor kjĂžper du ballongene du bruker til selskaper? Er det en spesiell type du kjĂžper?

 7. Du er sĂ„ god! Kjempe fint Ă„ se deg i bloggerne og med et blennende smil! Hvordan har du sĂ„ hvite tenner? Noen tips til tannbleking? 🙂

 8. VÊrt sÄ hyggelig Ä fÞlge med dere pÄ bloggerene.. Eneste skulle Þnske det var med litt mere av USA turen deres. Men ja det er begrenset hva man kan fÄ filmet selfÞlgelig! Uansett d har gjordt en fin figur ved Ä vÊre med!

 9. KjĂŠre Caroline!
  Jeg fÞler at du fÄr vist den sanne jeg pÄ bloggerne. Du virker som en helt fantastisk mor, kone og veninne! Jeg syntes du er utrolig vakker bÄde pÄ innsiden og utsiden. Jeg er over gjennomsnittet glad i jul selv, sÄ jeg fikk derfor veldig julestemmnig av Ä se deg og familien din pÄ skjermen. PÄ treningsfronten inspirerer du med bÄde Þkter og gode matretter. Ser virkelig opp til deg, og hÄper jeg kan bli en like god mor som deg en dag.

  Bry deg aldri om negative kommentarer, de er kun basert pÄ sjalusi og forhÄndsdÞmming.
  HĂ„per Ă„ se deg mer pĂ„ skjermen 🙂

 10. Jeg synes ogsÄ denne sesongen gikk veldig fort!

 11. Har vÊrt sÄ utrolig fint ÄfÞlge dere i serien:-) hÄper virkelig at det blir flere sesonger pÄ dere:-)

 12. KjĂŠre Caroline.

  Jeg lurte pÄ om du kunne skrive et innlegg om hvorfor dere ikke lenger gÄr pÄ lavkarbo-kostholdet? Slik jeg har forstÄtt det spiser du moderater mengder men LK fÞlger den ikke i det hele tatt?

  Jeg gÄr selv pÄ dukan nÄ, og er veldig interessert i Ä hÞre dine tanker om det i dag?

  PÄ forhÄnd takk!

 13. Hei!
  Jeg leste at L-C har gÄtt vekk fra lavkarbo, mens du spiser moderat lavkarbo. Har endring av kostholdet til mer karbo hatt noe Ä si pÄ formen? Jeg vurderer nemlig strikt lavkarbo en periode, men er redd for Ä bli slapp.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *