5 / 5 – ukens siste treningsøkt ✔️

annonse: inneholder annonselenker gina tricot

Så var dagens og også ukens siste treningsøkt unnagjort! Det føles alltid bra. Nå har jeg hele helgen fri til å restituere og ikke minst – spille teater 😉 Det meste av lørdagens øving forsvinner dessverre for min del, men det erstattes med noe like bra: 60-årslaget til pappa! Det skal feires her hjemme hos oss, og det er en del å ordne med i forkant. Det er da jeg skulle likt å være på steder samtidig. 

Dagens treningsøkt ble unnagjort mye senere enn jeg foretrekker, rett og slett fordi jeg ikke var i seng før nærmere ett i natt. En helt forferdelig følelse, jeg hater virkelig å legge meg så seint. Det kjennes som jeg har vært på en skikkelig fyllefest, men sannheten er jo at vi kjørte til og fra Oslo i går, så jeg har ingen grunn til å føle det sånn. Utrolig hva lite søvn gjør med kroppen. Det er ikke bra. Vi ble sittende fast i trafikken flere steder, og det var så mange omkjøringer, feil skilting og dårlig skilting, så vi måtte snu mer enn tre ganger for å komme på riktig vei. Og da hadde vi selvfølgelig kjørt 20 minutter i feil retning både her og der. Uæ! Heldigvis kan en treningsøkt fikse opp i mye, og jeg føler meg allerede mer opplagt 🙂 

(annonselenker) treningsbukse HER / verdens søteste treningstopp HER 


I dag ble det oppvarming med jogging i en halvtime, før jeg gjorde DETTE programmet som jeg postet på NetFit i forrige uke 🙂 Nå er jeg klar for en dusj, før det er kontortid og litt tidligere helg fordi jeg skal ut og handle til pappa 🌸Håper dere har en fin fredag! 

8 kommentarer

 1. Kan du komme med noen tips til magetrening?
  Magen min er fin på starten av dagen, men på kvelden ser jeg alltid gravid ut…

  1. Kristin

   Det er fordi du spiser mat ila dagen.

  2. Da bør du nok se på kostholdet fremfor treningen. Kan anbefale Fitfocus (en blogg), hun har endel matprogrammer for blant annet flatere mage 🙂

 2. Hei Caroline,
  du har en flott blogg, gratulerer! Og gratulerer med Vixen ærespris! Det er fortjent.
  Jeg lurer på om du kan skrive litt om hvorfor du sminker deg? Du har sagt tidligere at du syns sminkeprodukter er gøy, men det er vel sikkert noe mer bak det enn det? Har du like lyst til å sminke deg hver dag? Og dropper du å sminke deg hvis du ser at du får dårlig tid for eksempel?
  Takk for svar 🙂

 3. Hei Caroline,
  du har en flott blogg, gratulerer! Og gratulerer med Vixen ærespris! Det er fortjent.
  Jeg lurer på om du kan skrive litt om hvorfor du sminker deg? Du har sagt tidligere at du syns sminkeprodukter er gøy, men det er vel sikkert noe mer bak det enn det? Har du like lyst til å sminke deg hver dag? Og dropper du å sminke deg hvis du ser at du får dårlig tid for eksempel?
  Takk for svar 🙂

 4. Hadde vært gøy å se noen bilder i innleggene dine som ikke er riktig så oppstilt og regissert! Jeg synes bildene dine er superfine, men absolutt alle ser ut som de er tatt ut av en reklame-shoot, som igjen fører til at alt dere gjør kan se stivt og litt unaturlig ut. Ja til bilder tatt «i nuet», uten blitz og softboks! 🙂

  1. Enig

 5. HeidiMT

  Der er lov å gjøre feil trenger ikke å skylde på andre for det!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *