nytt i treningsgarderoben

reklame: inneholder annonselenker nelly 

Denne filmen har rukket å bli noen uker gammel, så du har nok sett meg bruke flere av disse treningsklærne – men her kommer den likevel 🙂 Pluss linker til alt sammen – har fått en del spørsmål når jeg har hatt det på meg 🙂 Her kommer mine nyeste innkjøp innen treningsklær. Det er så mye fint!

(annonselenker) body jeg har på meg HER / bukse jeg har på meg HER / burgunder tights HER / burgunder BH HER / militærgrønn BH HER / militærgrønn tights HER / burgunder tights puma HER / burgunder jakke HER / burgunder topp HER / sort just do it-genser HER / joggesko HER 

7 kommentarer

 1. Så mykje fint! 🙂 Neste gong du skal snakke/skrive om treningsklede, kunne du ha prøvd dei ut på trening også? Spesielt tights’ane, for det er så kjedeleg å kjøpe nokon som brettar seg/sklir ned, osv. Dei fungerar jo sikkert ulikt på ulike kroppsfasongar, men hadde vore greit å få ei meining om kor funksjonelt det er 🙂

  Keep up the good work <3

 2. Hei! Hvor mange tights og treningstopper har du?

 3. Jeg må bare si at du gjør deg så LATTERLIG godt i Bloggerne – du er så naturlig og sympatisk i væremåten og det ser ut som om du og Lasse har det så fint. Du virker bare tvers igjennom god! Beundrer virkelig den personen du har blitt helt siden jeg startet å følge deg for hauger av år siden, heia deg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Wow 😀 Så utrolig koselig å høre 😀 Nå ble jeg skikkelig glad <3 Tusen takk! 🙂

 4. Hvor får du inspirasjon til klærne du kjøper? Er det «hot» med store blomstermønster og leopardmønster på klær nå?

 5. Så fin inspirasjons video, og super fine de treningsklærne du har på deg her, pluss joggeskoene 🙂 Jaaaa til flere inspirasjons videoer, likte også den du hadde føre jul med julegenserene dine 🙂 Du ser virkelig flott ut om dagene 🙂 Er den sorte Nike, just do it genseren normal i str, den var stilig!

 6. Må bare si at du var så utrolig god i denne videoen, skikkelig rolig og veldig behagelig å høre på, om det går an å si det. Du virket så naturlig og «deg» liksom, som om du bare snakket med oss, ikke til oss.
  Stor liker-klem for det:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *