luksus vs. budsjett: bamboo clutch

reklame:inneholder annonselenker net-a-porter + gina tricot 

Selv om dette innlegget skal handle om noe helt annet må jeg si TUSEN takk for alle gratulasjoner i dag! Dere er så herlige og det er så utrolig hyggelig når dere legger igjen et spor – spesielt på en dag som denne 🙂 Jeg har alltid vært et bursdagsmenneske – elsker bursdager og feiringer – og husker jeg var helt fra meg den gangen jeg hadde min aller første bursdagsfeiring i barnehagen som 4-åring. Der feiret vi nemlig både navnedager og bursdager, og jeg måtte velge hva jeg ville feire ettersom begge deler falt på samme dag. Haha 🙂 Mamma ble så overrasket da jeg kom hjem og fortalte henne det – hun hadde ingen anelse! Selvfølgelig falt valget på å feire bursdagen min – det er jo noe av det beste jeg vet og det har ikke endret seg 😉 Så tusen takk for alle gratulasjoner, de gjør meg virkelig glad! 

(annonselenker) budsjett HER / luksus HER 


Det innlegget egentlig skal handle om: luksus vs. budsjett! Jeg surfet innom Gina Tricot i helgen og fant en veske som lignet mistenkelig mye på sommerens populære bambusveske fra Cult Gaia, men forskjellen i pris er stor! Den er skikkelig lekker og jeg brukte min masse i sommer, så dersom du har ønsket deg en lignende, men ikke har tatt deg råd, er det nå du skal slå til 🙂 

12 kommentarer

 1. Sara Katrin

  Jeg fant en slik veske på Modo i Ålesund i sommer. Den var grønfarget og dødsfin..Helt til jeg så prislappen. 3500 kr. AT DET VAR??! Pga prisen har jeg holdt meg unna.

  Sant og si så er ikke jeg noe veske menneske at det gjør noe. Har en finveske i liten str, samt to store skuldervesker som jeg bruker å oppbevare halve livet mitt til. Mer enn det trenger jeg ikke. Haha. Jeg bor på ei øy, og her er det ikke nødvendig med vesker. Så jeg sparer pengene sånn sett. Blir kanskje annerledes når jeg flytter til byen igjen, men det får tiden vise. Dissa bambusveskene er fine hvertfall.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du fant helt sikkert den som ikke er i bambus, men i akryl – de er dobbelt så dyre som de i bambus :O Uansett fint å kunne spare penger om du ikke er et veskemenneske, jeg synes budsjettvarianten ser kjempefin ut 🙂

   1. Sara Katrin

    Ja, det er den 🙂 Hadde jeg hatt behov, hadde jeg nok kjøpt!

 2. Forsinket bursdagshilsen fra meg til deg
  Den vesken så jeg også på Gina Tricot, og skvatt, for den er jo klin lik! Fint med slike innlegg 🙂
  Jatakk til et veskeinnlegg, hvor du presenterer din samling, hadde vært gøy å se.
  Hva er din erfaring med LV’s Pochette Metis? Er det en ok størrelse, eller blir den litt for stor til penveske og litt liten når man skal ha med mere?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja! Den er veldig lik :O Et kupp :p

   Jeg er så glad i min Pochette Metis! Fikk den til bursdag for 2 år siden og har brukt den utrolig mye. Den har akkurat passe med plass synes jeg, og er også kjempefin som penveske (jeg tar som regel av skulderremmen til dette formålet) 🙂

 3. Hvor ble oreokaken av, ser ikke ut som at det er den du spiser på dagen? Vil gjerne ha oppskrift

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den skal vi ha i bursdagsselskapet mitt 🙂 Kaken vi spiste på sengen var en Lars-Kristian hadde bestilt.

 4. HeidiMT

  Er litt som Linn skåber jeg altså, både når det gjelder dyre vesker og dyre sko: mer naturlig å drepe et menneske.. og det kan jeg love deg ikke faller meg naturlig.

  1. Caroline Berg Eriksen

   :O :O

 5. Budsjettvarianten er ikke tilgjengelig

  1. Caroline Berg Eriksen

   Da er den sikkert blitt utsolgt :/ Den sorte er fortsatt inne 🙂

 6. Cecilia

  Hvor er den rosa kjolen du har på deg på bilde? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *