sneen dalte lett og fin

Det snør! Måtte nesten grave frem bilen min som har stått parkert utenfor Sarpsborg Scene i fire timer 😉 Men endelig litt snø som ser ut til å legge seg – det gjør vinteren så fin. Har savnet det ❄️Dessuten blir det enda hyggeligere stemning innendørs når bakken utenfor er hvit og luften er fylt med bittesmå fnugg. Det kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt – passet perfekt til søndagens bakeprosjekt: bursdagskake! 

Ehe – flere som får Stevie Wonder-vibber her? 😉 Det ble oreokake denne gangen 😋

Øver meg på sangene til Jesus Christ før jeg skal på teateret 😉 Naia synes det var veldig lurt å bruke tresleiva som mikrofon! 


Nå sitter jeg på kontoret og planlegger den kommende uken, det blir mye bursdagsfokus 🙂 Pappa fylte 60 tidligere i januar og han skal feires til helgen. Det skal skje her hos oss, så når lørdagen nærmer seg skal det dekkes bord og lages mat. Det blir innmari koselig! Og i morgen er det jo min tur 🎉Ellers har jeg har sikkert gjespet hundre ganger i minuttet i dag, tydelig preget av gårsdagens utskeielser, og nå lengter jeg etter dyna mi! Jeg skal ta med meg dataen og se litt på en serie før jeg slokker lyset – har blitt HELT hekta på Blacklist! Det er skikkelig bra! Ha en god natt ✨

16 kommentarer

 1. Blouse?

  1. Caroline Berg Eriksen

   It is a sweater fra Zara 🙂

 2. Hei Caroline! Håper du har hatt en fin helg 🙂 Jeg lurer på om du har noen tips til hvor man kan lagre alle bildene på en trygg måte. Dessverre har jeg ikke nok plass til å ha alle lagret på macen. Tar du i bruk dropbox eller noen andre tjenester?

 3. Døtrene deres er bare så nydelige!!:)

 4. I’m convinced the cake turned out super yummy!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 5. Gratulerer med dagen!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk 😀 <3

 6. Gratulerer så mye med dagen, fineste Caroline
  Ønsker deg en fantastisk dag sammen med dine
  … og takk for alltid så skjønne bilder du deler her
  virkelig en fryd å titte inn her til deg ❤️ nyt dagen din

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg blir så glad 😀 Tusen takk, Mette! <3

 7. Susanne

  Åå, the blacklist! Jeg er på sesong 5 nå, og det er fortsatt like bra og spennende! Jeg har to små selv, så når jeg endelig får litt tid til overs unner jeg meg en episode. Har brukt laaaaang tid på å komme så langt, men er fortsatt ikke lei

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så gøy å høre! 🙂 Jeg ser en episode når jeg løper 😉 Tiden går så fort da! Haha 😀

   Klem 🙂

 8. Charlotte

  Den kaken så god ut. Oppskrift? 😀

 9. Gratulerer med dagen!
  Hvor er den kule genseren fra, finner den ikke på Zara? 🙂

 10. Kan du legge ut oppskriften du bruker på oreokaken?

 11. Åååå så nydelige dere ersmelt.

  Har du lyst og lage et innlegg med litt kake oppskrifter? Den du lager her Evt?

  Du er så dyktig på baking
  Og lage til ting. Så oppskrifter er gøy.

  Og gratulerer med overstått til vakre deg. Klem fra jannicke ø

 12. Heihei, kan vi få oppskrift på oreokaken?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *