date night for å feire

I morgen blir jeg eldre og det må feires! Lars-Kristian og jeg booket bord på Edo i går, lot kamera være igjen hjemme og dro ut for å nyte 🙂 En skikkelig fin kveld som endte opp med å bli altfor sein, så i dag føler jeg meg som den 32-åringen jeg snart er. Haha! Det er ikke ofte. 

Vi ble kjent med veldig mange fine folk i går og det var så mange av dere som kom for å hilse på – det var så koselig! Takk for at dere sier hei og vil prate, det setter jeg så stor pris på 😍


Nå skal jeg drikke masse vann resten av dagen, og om bare et par timer skal jeg være med teateret helt til langt over leggetid for jentene. Derfor skal vi utnytte tiden sammen nå og bake bursdagskake til i morgen! Det er jo tross alt verdens fineste søndagsaktivitet når snøen blåser sidelengs på utsiden 😉 Håper deres søndag er bra ✨

46 kommentarer

 1. Hvilke øyeskygger har du brukt her?

 2. Hei Caroline! Nå trur eg ikke at dette innlegget blir godkjendt da, (ihverfall ikke føre d har passert to tre fremtidige innlegg, ), men prøver alikavel, kommer d snart noen innlegg som ikke handler om cafe, kaffe, klær og mat? Savner litt mere av noe annet! ! Du er jo en av di eldste i bloggergamet, og derfor følger jeg deg, så savner litt , ja hva ska eg si, mere seriøst og noe vi kan kjenne oss igjen i,, for dere tar jo flotte bilder da! Og reisene deres fks, er interessante, ( så sant d ikke handler om bilde av deg på cafe osv, , uten at d er noe negativt ment,,); d er fint å se og lese om feriesteder, og tips, og hoteller osv, og d er ikke alltid dere er bare på rådyre steder heller,, men noe som kan være intressnt ,,, en periode hadde du mere av interiør, hjem og hage, reiser, og ikke bare bilder av deg med kaffekopp eller trimming,, dere er jo så flinke og kreative, så håper på litt anneledes nå fremover,,, ha en fin søndag

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei 🙂

   Jeg forsøker å variere innholdet så godt jeg kan, men mitt hverdagsliv er og vil alltid være en stor del av innholdet.

   Linker til noen innlegg publisert siste uken som handler om ting du etterspør 🙂

   https://www.carolinebergeriksen.no/2019/01/24/favoritter-pa-badet/
   https://www.carolinebergeriksen.no/2019/01/21/mine-5-te-favoritter/
   https://www.carolinebergeriksen.no/2019/01/25/flowers-friday-pampas/
   https://www.carolinebergeriksen.no/2019/01/24/lysekronen-pa-verket/

   Ha en fin søndag 🙂

  2. Jeg er enig med deg. Det er altfor mange innlegg av deg/dere på café med nærbilder av kaffe, negler, poseringer i forskjellige vinkler (eller samme vinkel for den slags skyld).

   Jeg skjønner at cafébesøk osv er en stor del av hverdagen deres, men jeg føler også at det er mange andre ting man kan skrive om og ta bilder av.
   Jeg føler også at treningsinnleggene er veldig ensformig (typ samme type bilder hver gang, med hovedpersonen perfekt sminket uten et dugg av svettedråper) og jeg får liksom ikke helt den inspirasjonen jeg tror du ønsker å gi.

   Jeg tror det er viktig å høre på tilbakemeldingene fra leserne sine, og være i forandring og følge med i tidene. SOME er i stadig forandring og jeg tror bloggere stadig må fornye seg og tenke litt utenfor boksen, for det kommer nyskapende influencere hele tiden osv osv. Jeg håper du skjønner at dette ikke er hat eller kritikk i den forstand, men vi må alle oppdatere oss i jobben vår, og ta imot konstruktiv kritikk er en viktig del av alle sine jobber uavhengig av hva man jobber med.

   Overser man konstruktiv kritikk blankt så risikerer man å miste lesere og følgere, dessverre.

  3. Enig, jeg er også litt lei kafé/restaurant innlegg.. Gir meg veldig lite. Ellers er bloggen den beste

   1. Jeg derimot elsker kaffe- og restaurantinnlegg!

   2. Caroline Berg Eriksen

    Så koselig at du gjør det 🙂

    Det er vanskelig, for ikke å si umulig, å tilfredsstille alle 🙂 Jeg varierer så godt jeg kan! 🙂

 3. Så koselig! Perfekt måte å feire på <3
  Og så utrolig fine dere er:-)
  Hvor er antrekket ditt fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

   Det er fra Zara! 🙂

 4. Madelen

  Hei! Hva er grunnen til at dere redigerer bildene som om de var malerier? De er jo nydelige, men: Jeg føler man mister det ekte og genuine, menneskelige, i bildene deres. Det er kun ment konstruktivt, og jeg er sikker på at dere har gått mange runder med redigeringen – men ofte kan man se seg litt blind på hva som er best egnet i en blogg =)

  1. Det er nok bare den stilen de ønsker å ha på bloggen, litt magasin- aktig. Man må ikke ha helt naturtro bilder og rotete hjem for å ha blogg, bloggeren står fritt til å velge stil/ design selv

 5. Nydelige bilder av dere. Flott par !

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 6. Karoline

  Dere ser veldig lekre ut:) Men jeg må bare spørre, setter dere kameraet på selvutløser for å ta disse bildene? Og så stiller dere opp?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Ble selvutløser denne gangen, ja, passe kleint :p

   1. Marianne

    Ah, nå ser jeg jo at de er tatt hjemme. Heldigvis, holdt jeg på å si 🙂

    Men da er det vel ikke kleinere enn det dere driver med til daglig? Dere har jo slike fotoshooter hele tiden?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Å ta bilder er ikke kleint, men å ta med selvutløser føles alltid litt rart 🙂 Vi gjør jo det utrolig sjeldent, men burde kanskje blitt flinkere til det 🙂

 7. Happy birthday, dear Caroline! Please stay as you are and you are such a beautiful couple <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you Rena <3

 8. Kan du ikke legge ut info om antrekk samtidig som du legger ut innlegg? Så man slipper å spørre eller vente på nytt innlegg

 9. Katrine

  Gratulerer på forskudd hvor er stueteppet deres fra? Veldig fint

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Det er fra Six Bond Street.

 10. For et snasent par som skal ut å feire. Gratulerer med dagen, vakre Caroline. 32 år da gitt. Er da i intet for ei så sprek jente i sine beste år.

 11. Kristine

  Hvor er jumpsuiten fra? Såå fin! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara 🙂

 12. Lillian

  Hei! Hvor har du kjøpt det flotte antrekket?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er fra Zara 🙂

 13. Er det lov å si man savner snappe e deres.. Skjønner også det er mye media å holde styr på. Men det var så koselig uansett så høres det ut som dere hadde en hyggelig date ute:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Klart det er lov å si 😀 Jeg bruker bare instagram stories nå, da det blir alt for mye jobb å snappe begge steder. Men jeg kan vurdere å begynne på igjen med det 🙂

 14. Stilig par 🙂 Rå fint antrekk du hadde på deg 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 15. Hva bruker du for å krølle håret? Du er så utrolig flott

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Maren! Her har jeg brukt krølltang fra ghd og så har jeg gått over det med en børste fra Dyson etterpå, for å lage krøllene litt glattere og ikke så spenstige 🙂

   1. Synes du det er bedre enn å kun bruke dyson airwrap? Vurderer å kjøpe den men ikke om en krølltang/rettetang egentlig gjør all jobben like bra. Vær så snill å vær ærlig for det er sååå mye penger det er snakk om :O
    Elsker håret ditt og vil ha samme effekt!:-)

   2. Caroline Berg Eriksen

    Om du ser på krøllene, så er de litt annerledes og mer voluminøse ved bruk av dyson 🙂 Har du sett videoen? https://www.carolinebergeriksen.no/2018/11/18/dyson-airwrap-styler/

    Og på denne shooten https://www.carolinebergeriksen.no/2018/11/21/begge-pa-fotoshoot/ og disse bildene https://www.carolinebergeriksen.no/2018/11/09/girls-night-out-2/ har jeg kun brukt Dyson 🙂

    Jeg varierer litt hva jeg bruker av stylingjern og denne gangen ble det ikke dyson fordi jeg allerede hadde tørt hår. Dyson skal brukes på vått / nyvasket hår 🙂

   3. Ja har sett videoen og alt.
    Men du svarer fortsatt ikke på mitt spm 🙂 hva er det som gjør at dyson er et produkt man bare må kjøpe? Prisen er så stiv men jeg har allerede fått godkjennelse av mannen min til å kjøpe den. Tenkte jeg skulle høre med deg før jeg kjøper den. Er det noe du anbefaler fordi du får penger for det eller mener du virkelig at den er uunnværlig?
    Håper virkelig at du svarer selvom det er en «kritisk og direkte» kommentar. For jeg mener kun å vite sannheten før jeg kjøper den.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Jeg føler at jeg svarer på det 🙂 Krøllene du får fra Dyson har mye mer volum og en annen look ut enn det du får av en vanlig krølltang. Den er mer skånsom mot håret og i tillegg får du et alt i ett-produkt (krølltang, rundbørste, smoothing brush og hårføner). Dyson er ikke et «uunnværlig produkt», og heller ikke noe man «må ha», men den gir et nydelig resultat og er mer skånsom mot håret. Dessuten, når du mestrer den, sparer du også tid på stylingen mtp. at den faktisk føner håret for deg samtidig som den for eks. krøller det. Om du skal kjøpe den må du nesten vurdere selv, den er jo dyr, men samtidig så er det jo argumenter som forsvarer summen.

    Ps: det krever litt trening å mestre den. Jeg brukte to-tre ganger før jeg følte at resultatet ble bra og jeg fant en teknikk. Så dersom du kjøper den må du gi den noen forsøk 🙂

   5. Sandra

    Denne kommentaren kom dessverre på feil sted. Kopierer inn på riktig sted:)
    Man betaler mye for innpakningen. Andre produkter er like bra. Iom at Dyson brukes på vått/fuktig hår, så begrenser bruken seg noe. Frisøren min anbefalte å droppe Dyson da det er et overpriset produkt.

   6. Caroline Berg Eriksen

    Andre produkter er annerledes, ikke «like bra». Det kommer helt an på hvilke behov man ønsker å dekke 🙂 Jeg har ikke vært borti noen krølltang som gir like godt sluttresultat så enkelt som det Dyson gjør.

   7. Åh tusen takk for godt og utfyllende svar Caroline! Er kjempetakknemlig for at du tok deg tiden:)

   8. Caroline Berg Eriksen

    Bare hyggelig! Håper du blir fornøyd uansett hva du velger 🙂

 16. Gratulerer så mye med dagen, Caroline. Du redigerer bildene dine så fint. Kunne du ikke lage en sak på det.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, snille du! <3

 17. Hei! Lurte på hvor armbåndene som LK har på seg er fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Gerba 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *