snø i luften og lunsj med venner

❄️❄️❄️

I går møtte vi verdens fineste venner på lunsj i Fredrikstad! Vi har ikke sett hverandre siden før jul, så det var virkelig på tide. Vi hadde så mye og snakke om at vi rakk å havne i rushen på veien hjem – klassisk Berg Eriksen 😉 Men det var det verdt! Slippen er så hyggelig, og egentlig er vi der altfor sjelden. Forrige gang var vel i mai en gang. Nok et tegn på at tiden går for fort! 

Rekesmørbrød, fiskesuppe og ostekake – mmm 🌸Og eyeliner! Det har jeg fått helt dilla på etter at Tomas sminket meg til Vixen. Så fint! 


I dag har jeg vært på teaterøvelse og da jeg kom hjem rakk jeg en treningsøkt 🙂 Ellers har jeg bare vært med jentene, Lars-Kristian og tante V, og nå holder jeg på å tømme skapet mitt for å finne noe å ha på meg i kveld – vi skal på date! Jeg fyller år på mandag og feirer med middag ute i dag – gleder meg! Om du har lyst, kan du se meg på God Kveld Norge senere! Da kommer nemlig reportasjen fra da de var på besøk for over 2 uker siden 🙂 Håper lørdagen er bra ✨

33 kommentarer

 1. Bruker du løsvipper eller har du extension nå?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Jeg bruker extensions, har gått til samme i 1 år nå – veldig fornøyd 😀 <3

   1. Ok, var utrolig fint og de ser veldig naturlige ut 🙂 Men har du merket noe til slitasje/mindre av dine egne vipper? Ønsker og ta det selv, men hører og leser om så mange som faktisk har blitt helt vippeløse når de slutter med det 🙁

 2. Smilyen ble jo borte da 🙂 lurer fordi du har så pene vipper nå 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   🙂

 3. Jeg synes du er så nydelig på håret fortiden. Ikke klipp det, enda hehe:) har du ikke brukt eyliner før.. Det er jo så utrolig fint. Er selv avhengig av extension og fioliner haha. Ha en super fin kveld på date:)

 4. Fioliner gurrimalla det ble skrive feil haha eyeliner mente jeg

 5. Her var sminken din kjempefin!! Imponerende 😀

 6. Hei Caroline! Jeg har fulgt deg i mange år, helt siden min nå voksne datter begynte å lese deg med stor beundring da hun var 12 🙂 Jeg er gammel nok til å nesten kunne vært din mor og deler ikke så mange av dine interesser eller smak, men jeg syns allikevel det gir meg en daglig dose glede å kikke innom bloggen din. Du er i en klasse for deg selv! Jeg elsker at du er personlig, samtidig som jeg syns det er så deilig at du bare viser frem de gode sidene ved livet, barna, kjærligheten, at du ikke utleverer – selv om mange mener du gjør det, at du ikke går inn for å provosere eller bruker bloggen som en ventil for dine private problemer. Du sier selv at bloggen skal være som et glanset magasin, og det er det jeg liker, å kikke inn i en perfekt drømmeverden, som på en måte er livet ditt, men som alle med litt god vilje selvsagt forstår er en fortelling og ikke den fulle sannhet. Det syns jeg heller ikke en blogg skal være. Og så liker jeg også veldig godt å se deg i Bloggerne, humoren din, den avslappede, lekne og kjærlige tonen mellom deg og mannen din, de nydelige barna. Syns du virkelig vinner på den deltakelsen! Ville bare si dette og ønske deg alt godt! Dyrk kjærligheten og barna dine, gjør heller litt for mye ut av alt enn litt for lite, plutselig en dag er de store og da angrer man bare på den tiden man ikke brukte sammen <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   For en fantastisk fin kommentar, Sanna! Tusen tusen takk for at du tok deg tid til å skrive dette til meg – det gjør meg virkelig så glad! Jeg synes det er helt fantatsisk at jeg har følgere i alle aldersgrupper, jeg møter ofte lesere på din alder 🙂 Det er kjempehyggelig 🙂

   Dyrk kjærligheten og barna dine, gjør heller litt for mye ut av alt enn litt for lite, plutselig en dag er de store og da angrer man bare på den tiden man ikke brukte sammen <3

   Dette er så viktig og så fint skrevet! Tenker ofte på det og forsøker virkelig å omfavne det <3

   God klem til deg og dine <3

 7. Monica M. B

  Fin topp og kåpe. Hvor er de fra?

 8. Du er så vakker! Hvor er toppen din fra? Den var superfin, den også

 9. Marianne

  Det kom ingen repotasje?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så rart, jeg trodde den skulle komme i kveld :O

   1. Var en repotasje av dere i kveld på god kveld norge

   2. Marianne

    Hildegunn, det var da ingen repotasje? Bare en kommentar om hvorfor de velger å vise barna i sosiale medier og om de kunne tenke seg å vise en fødsel på TV.

 10. Annette

  Hva skjedde under sendingen av God kveld Norge? Jeg trodde dere muligens skulle ha et eget klipp (altså ikke sammen med de andre bloggerne)

 11. Hvilken øyenskygge har du på her? Så fin

 12. Nathalie

  Du var rålekker idag! 😀 kan jeg spørre hvor smykkene og genseren er fra? 🙂

 13. Det var jo noen sekunder. 😀

 14. Vakker som alltid. Syns også du er stilig på håret om dagen. Den kler deg svært godt!

 15. hvilke øyenskygger har du brukt her? 😀

 16. Så hyggelig 🙂 hvor er øredobbene fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra pernille corydon 🙂

 17. Jeanette

  Tror den hjemme hos repotasjen kommer neste lørdag 🙂

  1. Benedicte

   Om fjorten dagar i tilfelle… er gullfisken neste laurdag 🙂

 18. Ingvild

  Hei! Jeg prøver å spørre igjen siden jeg ikke fikk svar sist gang jeg spurte i kommentarfeltet 🙂
  Hvordan ligger Lars-Kristian an med ernæringsstudiene? Er han ferdig? Hvilket studie er det egentlig snakk om? Synes det hørtes så interessant ut, virker spennende å kunne mye innenfor det feltet 😀
  Lurer også på om du har planer om å ta opp igjen det halve året med PT-studier som du la på hylla for en tid tilbake? Tenker det kan være gull verdt kunnskap med tanke på NetFit! 🙂

  Hilsen Ingvild

  1. Caroline Berg Eriksen

   Han har permisjon og er ca. halvveis i studiene. Pdd. tror jeg ikke han har tenkt å fortsette, men på sikt kan det være aktuelt i forbindelse med NetFit 🙂

 19. Så fin!
  Lurer på hvor toppen evt body (?) er fra.
  God søndag.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Jumpsuit fra Zara 🙂

 20. Nathalie

  Hei 🙂 Prøver igjen, fikk svar på toppen/bodyen, men forelsket meg helt i smykkene, lyst å dele hvor er de fra? 😀 syns du har så mange lekre antrekk! Savner at du skriver hvor ting er fra så man slipper å spørre 🙂 Bsre et lite ønske 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Nathalie! Det skal jeg bli flinkere til å gjøre 🙂 Det største smykket her kommer fra Hasla og det lille fra Pernille Corydon 🙂

 21. Heia Takk for en kjempeinsirerende blogg. Jeg syns sminkelooken her er helt innertier Skulle ønske du kunne lære meg/oss mer om den Ser bare helt superelegant og naturlig ut. Hvordan legger du den eyelineren? Og hvilken øyeskygge og leppestift bruker du her? Tenker at dette er en makeuplook som passer flere anledninger. Du er så flink å bygge videre på dine vakre ansiktstrekk

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *