yoghurt granola crunch 

Fredag er den perfekte dagen å dele snacks på – selv om denne snacksen fungerer aller best som hverdagssnacks. I hvert fall for oss! Vi elsker yoghurtflarn og dessuten er det så enkelt å lage! Sørg for å handle det du trenger på veien hjem fra jobb i dag, lag dette så fort du snubler inn døren og smell det i fryseren. Etter fredagstacoen er det bare å nyte 😉 Men som sagt – sørg for å ha et lager utover i uken også. Dette er mums! 


du trenger 

♥ 5 dl. yoghurt naturell ♥ 0.5 dl. honning ♥ blåbær ♥ jordbær ♥ granola 


slik gjør du 

Bland sammen yoghurt og honning. Ha bakepapir i en stor ildfast form og fordel yoghurtblandingen utover. Bruk en slikkepott eller skje til å få det jevnt. Del jordbær i tynne skiver og legg dem over yoghurten sammen med  blåbær. Dryss over din favorittgranola og sett formen i fryseren i ca. 4 timer. 


Del opp med en kniv eller et pizzhjul og nyt! Smelter relativt fort, så inn i frysen igjen med formen 🙂 

8 kommentarer

 1. MUMS alt med stivnet youghurt er jo hinmelen. Takkk for tips! Kan man bruke annen søtning enn honning tror du? F eks sukrin gold eller fibersirup?

  Helt herlig å se deg i bloggerne, for en varm og kjærlig mor du er. Og æresprisen er deg mer enn fortjent <3 håper du fortsetter i mange år til. GOD HELG

 2. Sara Katrin

  Søskenbarnet mitt og jeg lagde detta for noen år siden, og dessverre ble det ikke særlig bra. Smakte egentlig bare frys og ikke særlig til youghurt og bær.

 3. Dette ser godt ut! Blir smaken som de yoghurtnøttene?
  God fredag til dere fine 🙂

 4. Oj det har jeg aldri tenkt på.. Det er jo supert å ha som snacks ser jeg. Hvet jeg hva jeg skal lage i helgen lakse middagen du la ut å disse som ser super gode ut!

 5. Nå er begravlelsesannonsen der igjen
  ‘Komplett begravelse 19900’

  1. Caroline Berg Eriksen

   :O

 6. Ååå takk for tips! Jeg bor på Cuba så det er begrenset hva vi har tilgang til her. Men dette har vi! Skal definitivt tilby i vår bed & breakfast
  Hilsen Cubakona.
  Cubakone.com

 7. Synes det er veldig gøy å se på bloggerne, der er ikke alt så oppstilt som på bloggen. Og veldig gøy å se hvordan du og LK er med hverandre, han ser vi jo ikle så mye på bloggen. Og den discopinjataen er jo hysterisk morsom, neste gang kan dere kle kula i sølvpapir/spraye med sølvspray og heller bruke tusj eller elektrikertape til å lage rutene…så kanskje det går litt fortere

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *