treningstirsdag – ukens program er ute

reklame: NetFit.no 

Hei treningstirsdag! Jeg er på teateret i skrivende stund og jeg vet ikke om jeg håper eller ikke håper at du skal se på Bloggerne i kveld klokken 21:30. Jeg har faktisk ikke klart å se alt sammen selv ennå, for jeg blir skikkelig, skikkelig flau på mine vegne. Haha! Men det er viktig å by på seg selv, er det ikke det da? I kveld får dere nemlig bli med meg på en av de første teaterøvelsene vi hadde før jul! Jeg er ganske sikker på at du får deg en god latter, men i tillegg får du også et innblikk i noe jeg elsker å holde på med. Kanskje blir det mer av akkurat dette på Bloggerne i tiden fremover også 😉 

Nå skal det ikke handle om teater, men om trening! Min andre lidenskap ⭐️Ukens treningsprogram ligger nå ute på NetFit sin instagram, og jeg håper du vil sjekke den ut HER. Denne uken er det en økt for hele kroppen som tar rundt 20 minutter eller mer eller mindre – helt avhengig av deg og ditt tempo. men med litt ekstra fokus på mage og armer. 


Du finner som sagt økten HER – håper du vil bli med 💪🏻💦

21 kommentarer

 1. Hadde likt å se deg svett og usminka på trening en gang, synes det er mye mer inspirerende med folk du ser at jobber godt og gir jernet.

 2. Du gjør en super figur på bloggerne! Digger episodene du/dere er i! You go girl:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Helene! Det er veldig hyggelig å høre 🙂

 3. Syntes ikke du skal være flau over noen ting. Kjempe tøff er du

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Marianne <3 Koser meg veldig på teateret om dagen 😀

 4. Det er så deilig å befriende å se at du gjør noe du har lyst til å brenner for, det inspirer meg til å finne noe jeg brenner for å gjøre ! For meg ble du enda større inspirasjons kilde etter denne episoden! Ble seriøst litt rørt av å se på

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så utrolig fint å høre, Ida! Tusen, tusen takk for at du skriver dette <3

 5. Fantastisk

  Du er heelt fantastisk i teater-episoden! Veldig artig å se hvordan du oppfører deg i en slik setting, der du ikke kjenner så mange folk, artig å se hvor nedpå og ekte du ser ut til å være! Jeg hadde nok kveppet til litt om noen begynte å koste smuler på brystet mitt, men du bare «Flasser jeg?» 😀 Fantastisk! Da er det ikke mange primadonnanykker 🙂

 6. Maren Ingrid

  Heier på deg Caroline!
  Jeg har sett alle episodene av bloggerne inkludert dagens episode, og jeg må bare si du gjør en super figur. Får bare bedre og bedre inntrykk av deg. Det er så gøy å følge deg på sosiale medier og spesielt på bloggerne <3 Håper virkelig du blir med i flere sesonger!

 7. Du er jo sååå flink da,! Skjønner at teateret vil gjærne ha deg med ja

 8. Syns du er så mye mer avslappende og mer «deg selv» på bloggerne:) utrolig herlig humor på deg og LK 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Wenche 😀

   Haha :p <3 <3

 9. Tights?

  1. Caroline Berg Eriksen

   They are from Only 🙂

 10. Kjære deg du har ikke noe å være flau over i bloggene! Gjør det skal på teatret, å er flink. Man kan jo se du lever deg inn i rollen din:)
  Fint at viser DEG:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 11. Hallo, du kan jo ikke vise frem så fine klær og ikke si hvor de er fra? 😀
  Håper alt står bra til, det er en fryd å se dere på Bloggerne! Synd dere ikke er med mer 😉

 12. Må bare kommentere hvor gjennomført profesjonell jeg synes bloggen din er! Du er flink til å variere innholdet, språket er bra og bildene er i en klasse for seg Ser på bloggen din som et livstilsmagasin på lik linje med KK og må innom her hver dag for å hente inspirasjon. Har prøvd noen andre blogger, men ingen har så bra kvalitet som din. Har stor respekt for den jobben som ligger bak hvert innlegg, håper du vil holde det gående i mange år

 13. Har aldri kommenter bloggen din før, men har vært leser i mange år! Må virkelig si at det er så deilig å klikke seg inn her, masse inspirasjon og positivitet<3 det er så herlig med en som deg i bloggverden, som utelukkende kun sprer gode følelser! Fortsett med det du gjør<3

 14. Jeg lurer på om du har sminket og skyggelagt magen din? Det er så stor forskjell på fargen på magen og hånda.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, jeg blir alltid fortere brun på magen sammenlignet med andre steder, og det holder seg også lenger 🙂 (fikk jo litt farge da vi var i USA) 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *