trench coat og perleøredobber på budsjett

inneholder reklame.: annonselenker h&m + net-a-porter 

En tidløs trenchcoat er nesten et must i garderoben. Finner du en med riktig snitt kan den brukes til jeans, skjørt og tykke ullstrømper om vinteren, men også til bare bein og lette kjoler om sommeren. Jeg har en fra By Malene Birger som jeg elsker, den har allerede vært et viktig element i garderoben min i flere år, og jeg vet at vi vil få mange flere sesonger sammen. En tidløs trench kan koste mye, og noen ganger altfor mye for de fleste, men det finnes så mange budsjettvennlige varianter der ute! I går kom jeg over en lekker og rimelig utgave fra h&m, og til tross for at den helt garantert ikke kan sammenlignes med Burberry hva gjelder kvalitet og design, er den kjempefin og helt sikkert varig i mer enn en sesong 🙂 

(annonselenker) budsjett-trenchcoat HER / luksus-trenchcoat HER / budsjett-øredobber HER / luksus-øredobber HER 

⭐️

Jeg falt også for de nydelige perleøredobbene fra Alighieri, men kjøper mye heller noen rimeligere i samme stil 🙂 

6 kommentarer

  1. Thanks for sharing the alternative, dear Caroline! I love it always when other people are wearing trenchcoats. Unfortunately, they don’t suit me …
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    http://www.dressedwithsoul.com

  2. Jeg har den fra Burberry og elsker den ! Men bruker den mindre nå enn jeg gjorde tidligere, må ta den frem igjen når det blir litt mildere ute. Var veldig fin den rimelige varianten også, og ser at prisen på B nå er veldig dyr, men den er jo en klassiker. Øredobbene var det faktisk de rimelige som var finest

  3. Do you all?

  4. Foretrekker selv en tidløs garderobe, og investerer selv i tidløse og klassiske skjørt, gensere, busker, kjoler, jakker, kåper mm fra italienske og franske designermerker som Hermes, Dior, Ysl, Gucci, Fendi m fl, som holder år etter år. Og selvfølgelig godbiter på tilbehørsfronten fra Chanel (elsk på Chanellommeboken, veskene, silkesjalet, hårstrikkene og luene mine derfra). Innimellom kjøpes et rimeligere sesongplagg. Forstår at noen kjøper rimelige alternativer.

  5. Hei! Lurer bare på hvor du kjøpte den gule toppen med den matchende skjørtet til? (Det du hadde på i Miami) så det på bloggerne<3

  6. Takk for at du viser oss alternativer og ikke minst inspirerer oss,som er glad i klær og moter. Men kanskje ikke en lønn som strekker til alt man kunne tenkt seg. Du har også vært god på å vise basisvarer, som kan være en topp komo med noe man allerede gar hengende. Det er sannelig ikke mange plaggene man egentlig behøver. Så rydd i haugen av kler dere ikke bruker lengre å gi det gratis til noen virkelig fryser og trenger det og som vil sette stor pris på det!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *