som å være liten jente igjen

Blid som en sol til tross for skikkelig kalde tær selv før skøytene var på. I dag møtte vi et vennepar og deres to barn for å stå på skøyter på Tunevannet 🙂 Det var virkelig en kald fornøyelse, med minus syv grader som kjentes mer som minus femten da vi kom oss ut på isen. Brrr! Jeg hadde flere lag på både kroppen og føttene, men likevel fikk jeg tilbake den samme følelsen i tærne som da jeg var liten. Tror den følelsen er obligatorisk på skøyter 😉 Vi holdt ut i noen timer til tross, og jeg synes både voksne og barn var skikkelig flinke! For meg var det nesten som å sykle, men ikke helt 😉 Litt ustø var jeg jo, men jeg klarte meg utrolig nok uten knall og fall! Her kommer noen bilder: 

Disse pelssokkene var skikkelig digge å tre utenfor skøytene, føttene mine ble umiddelbart varmere enn da jeg bare hadde på meg sko, og jeg var helt sikker på at det skulle bli enda kaldere – danseskøyter er jo ikke akkurat föret. Men disse hjalp 🙂 

Pølser, varm saft, kakao, bål, kaffe – valgene er nesten uendelige når to familier møtes og har med seg proviant 😉 


Nok en kjempefin søndag er snart forbi og jeg skal avgårde på teaterøvelse nå 🙂 Jeg storkoser meg med Jesus Christ Superstar! Tenkt at det bare er litt over en måned til forestilling og enda har vi ikke all koreografien på plass. Haha! Heldigvis er vi en gjeng flinke folk 😉 Håper jeg! Ha en deilig kveld, dere ✨

20 kommentarer

 1. Beate Nilsen Lode

  For noen nydelige bilder, særlig de av deg. Du stråler!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Beate!! <3

 2. Jeg er ganske sikker på at slike pelssokker skal sitte som en sokk på skøytene og ikke som leggvarmere….

  1. Som gammel&utdatert kunstløper, så ja, vi brukte varme trekk over skøytene, ikke som leggvarmere.
   En annen ting, de skøytene ser ikke slipt ut! Alle kunstløpskøyter som selges over disk er meningen å slipes før bruk!

   1. Caroline Berg Eriksen

    Skøytene er slipt – ble slipt i butikken i går 🙂

 3. Hvilke pølser spiser dere?

 4. Hvis du tar på den pelssokken over hele skøyta blir du nok enda varmere neste gang….:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha! Det har du helt rett i! Jeg kjøpte disse i går og visste ikke helt hvordan de skulle sitte på *googler nå* men det hjalp i hvert fall på kalde føtter uansett 🙂

 5. Så herlig! Kan anbefale varmeinnlegg til føttene som de selger feks på Felleskjøpet. Engangsinnlegg du legger innerst i skoen under tærne, virker i opp til 8 timer 🙂 Etter man har oppdaget disse er det vanskelig å dra ut i kulda uten! Finnes til å ha i vottene også 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, det skal jeg i hvert fall ha neste gang! 🙂

 6. Så hyggelig. Jfg gar vokst opp med skyøter på beina istedenfor ski. Men nå som vi bor i bergen er det sjeldent kost. Må bare si at hårfargen din er så fin. Kortid farget du det mørkere?? Nydelig

 7. Linnea Dunsæd

  hei, hvor i Sarpsborg er det dere står på skøyter? Hvor er det fint å gå? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Akkurat nå så er Tunevannet det beste stedet 🙂 Ellers kan du gå på stadion eller i Sparta Amfi.

 8. Jeg har alltid hatt disse over skøytene jeg. Noe jeg ikke har fått med meg? Hvis ikke kunne du vel bare kjøpt leggevarmere 🙂

 9. Hvor er jakka fra?

 10. Hvor har du kjøpt jakken?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra svea, men den er ikke ny :/

 11. Hvor er hjelmen? Her jeg bor bruker alle voksne hjelm.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg så ikke én voksen med hjelm, men om du føler at du bør bruke det så er det bra at du gjør det 🙂

 12. Hei. Så deilig å nyte helgen ute med familie og venner, beste som fins! Et tips, jobber i barnehage og er mye ute. Kjøpte meg sånne elektriske såler til å ha i skoene, de kan lades opp og gir full varme. Brukte de i skøytene forrige helg, var helt topp:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *