me-time

Tusen, tusen takk for alle tilbakemeldingene deres angående gårsdagen! Her på bloggen, på facebook og på instagram! Dere er så generøse og dette døgnet har vært så fint – jeg er veldig takknemlig ⭐️

Nå har vi kommet oss hjem, pakket ut av koffertene og hatt tacofredag og filmkveld med jentene. Jeg fant e-n-d-e-l-i-g Den Utrolig Reisen med norse tale, lette jo som en gal etter den for noen måneder siden, og nå lå den på Viaplay. Gjett om jeg fikk flashback til barndommen og gråt som en helt mot slutten! Når du kan absolutt alle replikkene på rams, så er vel det et sikkert tegn på at dette en gang har vært favorittfilmen 😉 Det var så mange som lurte på hvor jeg hadde funnet den, så nå vet dere 🙂 

Akkurat nå sitter vi på kontoret for å gå gjennom litt materiale fra Osloturen vår. Disse bildene er fra torsdagen, men de kunne like gjerne vært fra i kveld, for jeg har et planlagt bad om ikke lenge 🙂 

for å få helgefølelsen når du bader: kjøp inn en deilig badebombe 🌸 


Håper dere har en fin helg i vente! I morgen skal vi på ski, men på søndag er det meldt så kaldt at jeg tror vi finner på noe helt annet 🙂 God helg til helt fantastiske lesere! 

21 kommentarer

 1. Monica M. B.

  Forstår godt at du gråt da du så filmen; trengte bare å lese litt av den første linja om handlingen så var jeg rørt og på gråten. Har du sett Hatchiko(el hvordan det skrives)? En film m bla Richard Gere. En sann historie om en hund og hans eier. Gråt og gråt og gråt. Og har ikke sett den siden(og det er flere år siden). Når man blir så tatt av en film, vet man at den er god. God helg til deg og dine. :o)

 2. Camilla

  Hei! Lurte på hvilken type drone det er Lars-Kristian har?
  Fantastiske bilder fra Miami med den!! 🙂

 3. Gratulerer med prisen, Caroline! Den har du virkelig fortjent! God helg til deg!

 4. Torill J Sunde

  Hei på deg!Gratulere med seier.Det jeg lirte på er navnet på hotellet deres,da jeg syntes rommet deres hadde så fin farge.mvh Torill

 5. Klarer ikke å legge meg ned i hotell badekar.. føler jeg må vaske det først. Er jo litt ymse vask av hotellpersonalet Tenker du aldri tanken? Tar det mye heller hjemme

 6. Er det lov å spørre hvilket hotell. Ser jo så innmari fint ut..
  Lag en god helg til deg og dine 🙂

  1. Elisabeth

   Dette er garantert Hotel Continental, like ved Nationaltheatret i Oslo.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Ja, det stemmer! De har nylig pusset opp – det har blitt så fint! Var fint fra før av også :O

    Klem 🙂

 7. Kan ikke du legge ut litt antrekk til barna av og til? Er så gøy å se og få inspo på barnetøy 🙂

 8. Har du fått med deg EAT-Lancet rapporten? Jeg har skrevet et innlegg om rapporten, hvilket kosthold den anbefaler at hele verdens befolkning må ha for at vi og planeten skal overleve, og om at det er på tide for alle benekterne å våkne opp. Les innlegget her:
  https://plantpwr.wordpress.com/2019/01/19/kjaere-kjottspisere-dear-meat-eaters/

 9. Ingvild

  Lurer på noe som ikke har med innlegget og gjøre. Håper du kan svare 🙂
  Hvordan går det med Lars-Kristian og ernæringsstudiene? Er han blitt ferdig, og hva slags utdanning er/var det egentlig snakk om? Lenge siden du har skrevet noe om dette, og syntes det han holdt på med hørtes så interessant ut! 🙂
  Og hva med dine PT-studier, har du planer om å fullføre det halve året du startet på for en tid tilbake?

  Klem fra Ingvild 🙂

 10. Elsker bloggen

  Gratulere. Du og din familie er fine. Leser din blogg hver dag. Takk for godt innhold. Elsker alle gode tips/råd og ideer. Fortsett ditt gode arbeid og by på deg selv. D er beste salgsteknikk. Ønsker deg en deilig helg.
  Men har selfølgelig et spørsmål Er det hemmelig hvilket hotel du og Lasse bodde på, nå i oslo. Det så veldig fint ut. Plis tell me

 11. Kjære Caroline! Først og fremst – gratulrer så mye med ærespris! Det er virkelig velfortjent. <3

  Ellers tenkte jeg å komme med en forespørsel. Jeg kjøpte meg Johaug NOW-parkas i forbindelse med at du reklamerte med den. Jeg har vært superfornøyd med den, og SÅ GLAD I DEN! Men, dessverre har den blitt stjålet fra meg 🙁 Ettersom de er utsolgt overalt, så sitter jeg bare igjen med en stor sorg.
  Har lurt en stund på om jeg skulle sende deg melding, og fant til slutt ut at jeg i værste fall får et nei – fri for jakke er jeg uansett 😉

  Jeg har forstått det sånn at du skifter ut ting i garderoben relativt regelmessig, og det kan jo hende at denne jakka di er en av de tingene som planlegges å skiftes ut. Tror du i så tilfelle at jeg kunne kjøpt den av deg?

 12. God helg til deg og din familie Caroline <3

 13. Akkurat nå så det helt magisk ut med et deilig avslappende bad. Noen ganger er det helt topp, men jeg har ikke tålmodighet til å ligge så lenge.

 14. Hei! I det siste er det mange som har hevet seg på #10yearchallenge-trenden. Av ren nysgjerrighet måtte jeg undersøke om du hadde hevet deg med. Jeg synes du har forandret deg ganske mye over årene (på en positiv måte vel og merke), og av ren nysgjerrighet fant jeg et gammelt innlegg fra 2009.

  Mitt spørsmål til deg er, hvis du ser tilbake på et av disse innleggene: kan du i korte trekk si noe om hvilken innsikt du har fått nå, som du ikke hadde da? Hvordan så du for deg at livet ditt skulle være 10 år frem i tid, i 2009, og har noe blitt slik du forestilte deg?

  Jeg forventer ikke at du svarer på alt dette, men det hadde vært gøy om du gjorde det!

  Du har oppnådd så mye og det er veldig inspirerende

 15. hvor får man kjøpt badebombe? har aldri hørt om det.

  1. Elisabeth

   Tuti, På Vita får du kjøpt mange typer badebomber i flere prisklasser, bl a fra Camilla Pihl sin serie, og Boots Apotek har også flere typer.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Ja, og så har du Lush 🙂 De er også superfine 🙂 Akkurat denne badebomben er fra Camilla Pihl / Vita 🙂

 16. Hei! Har et forslag til hva du kan ha på bloggen din. Hva med å ha en søkefunksjon over alle spørsmål du har fått i kommentarfeltet som du har svart på? På den måten slipper du å svare på ting 100 ganger. I tillegg er det kjekt for leserne å kunne enkelt søke opp det de evt lurer på❤️

 17. Gratulerer så mye for æresprisen. Veldig fortjent!
  Du som sikkert har enormt mye klær, kunne ikke du lagt ut ting du ikke bruker på tise? Du har så fin stil, sikkert mange som ville vært interessert (inkludert meg).

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *