en stor ære

Altså – hvor skal jeg starte? Vixen Ærespris! Det er jo ikke annet enn nettopp en stor ære. Jeg skal innrømme at jeg ble veldig, veldig overrasket i går. Da jeg forstod at det var meg de snakket om, hadde jeg gråten i halsen og et hjerte som dunket så hardt at jeg var sikker på at alle kunne høre det. Jeg fikk nesten black out da jeg stod på scenen og visste ikke helt hva jeg skulle si. Det er så lett å tenke i ettertid at det var så mye jeg burde ha sagt når jeg først hadde muligheten, men da er det ekstra fint å ha denne bloggen. Herregud, som jeg elsker denne bloggen! Jeg er så takknemlig for at det er dette jeg får lov til å holde på med – og akkurat det vil jeg takke deg for! Du som klikker deg inn til meg for å lese tekstene mine, se på bildene mine og følge meg i tykt og tynt. Tusen takk for at du er så trofast! Jeg hadde aldri kommet så langt på denne reisen uten deg! 

27. mai 2019 er det 10 år siden jeg trykket publiser på min første bloggpost. Lite visste jeg da om hvilken reise jeg hadde i vente. For ja – dette har uten tvil vært en reise. Når jeg ser tilbake på alt som har hendt, ser jeg en kvinne i utvikling. Jeg var 22 år, hadde nettopp forlovet meg og visste liksom ikke helt hva målet med denne bloggen var. Jeg visste at jeg ville dele og skrive, men jeg visste ikke at bloggen skulle bli det som definerte min karriere. Alt var så nytt i 2009. Det var ingen store mediehus som jobbet med oss. Vi gjorde alt selv, og da vi først innså at vi hadde relativt stor påvirkningskraft og faktisk kunne starte å tjene penger på det som den gangen kun var en hobby, laget vi egne prislister. Vi skaffet egne samarbeidspartnere, prøvde, feilet, fortsatte. Det er fascinerende å se tilbake på hvor mye blogg-Norge har utviklet seg. I dag har vi agenter, managere og faste samarbeidspartnere. Det er stort. 

Jeg lå på bloggtoppen, på første plass på blogglisten med stabile lesertall i over 4 år. Nesten 5. Det er jeg utrolig stolt over! At jeg fortsatt den dag i dag, etter så mange år, fortsatt har så mange lesere – det er surrealistisk. Vi er så mange i denne bransjen i dag og konkurransen er beinhard, så for meg er det nesten litt uvirkelig at jeg fortsatt er her. Jeg er skikkelig stolt over alt jeg har fått til. Det har til tider kostet mye – svette, tårer, frustrasjon, sinne, sårbarhet. Men aller mest glede. Fy søren så mye jeg har lært på veien. Det er så sant at du lærer av feilene dine og at motgang gjør deg sterkere. I går ble det sagt at jeg har vært med på å definere bransjen. Jeg har flyttet grenser og ikke minst tråkket opp løypen for utallige influencere som har fulgt etter i senere tid. Det er store ord, men jeg vet jo at det er riktig.

For meg er det virkelig en ære å ha vært en del av dette eventyret så lenge – til tross for både nedturer og oppturer. Heldigvis har det vært flest oppturer og det har vært ganske enkelt magisk å få ta dere med på min reise fra nyforelsket, ung og litt usikker fotballfrue til en selvstendig og voksen 2-barnsmor. Fortsatt litt fotballfrue, men aller mest bare Caroline. 


En stor takk til juryen som syntes at jeg fortjente dette! En stor takk til alle dere som leser og som synes jeg inspirere, og ikke minst en enorm takk til Lars-Kristian som har sjonglert blogg og fotballkarriere i så mange år. Det har vært utfordrende for oss begge, og til tider nesten umulig. Men vi har fått det til 🙂  Jeg er så takknemlig for at vi i dag kan jobbe med dette på heltid begge to. Vi har gjort det mulig! Tusen, tusen takk! 

139 kommentarer

 1. SÅ fortjent:) fulgt deg i snart 10 år:)

 2. Christina

  Oh LORD! Så fin

 3. Det var innmari fortjent

 4. Kjersti

  Gratulerer så masse til deg/dere.Det har du fortjent 🙂 Har lest bloggen din i mange år,alltid like koselig å lese den.Stå på videre 🙂

 5. Kristine

  Gratulerer! Veldig fortjent 🙂

 6. Gratulerer! Vel fortjent. Du er inspirerende og dyktig og leverer – hver dag! Og kjolen var en 6’er! Det er en glede å ha fått følge deg hver dag gjennom mange år. Du er akkurat passe peronlig, slik at leserne føler at de kjenner deg. Jeg er så glad på dine vegne <3

 7. Hanne N

  GRATULERER så mye! Velfortjent 🙂 du er en av få bloggere jeg fortsatt følger etter 9 år! :O hver eneste dag. Det er så rart å tenke på. OG så må jeg bare få si at jeg elsker fargen, lengden og ALT med håret ditt nå! Det ser så utrolig naturlig og fint ut 🙂 Virkelig!

 8. Gratulerer så mye! Og veldig velfortjent ❤️ Har fulgt deg siden starten ❤️

 9. Ååå, ble så utrolig glad når jeg så hvem som hadde vunnet! Dette er så velfortjent Caroline 😀 Kos deg med prisen, det er så bra <3

 10. Så vel fortjent. Så koselig og lese bloggen din . Håper du fortsetter å blogge i mange år fremover. Hilsen Voksen dame fra Skien

 11. Cathrine

  Gratulerer! Vel fortjent 🙂

 12. Helt utrolig moro og stas å være «en av dine første» lesere…..tenke seg til at jeg har lest hver dag i nesten 10 år. Hehe…kommer snart til Sarpsborg og enda svarer du kjappest på sms hahahaha

 13. Gratulerer av hele mitt hjerte! Dette har du virkelig fortjent, Caroline. Ble helt rørt da jeg leste at du fikk denne prisen. Du har vært forbigått i så mange år og burde hatt priser for både livsstil, mote, trening og det meste egentlig. Så igjen – Gratulerer 🙂

 14. Oddveig

  Gratulerer med flott pris. Velfortjent.

 15. Benedicte

  Jeg er så glad på dine vegne! Ble litt tårevåt av innlegget ditt <3 GRATULERER! SÅ fortjent!

 16. Gratulerer så mye dette fortjente du. Sku bare ønske at Isabel Raad vant noe også og at Mads hansen IKKJE gjorde…hvordan kan man vinne en pris for å mobbe folk, det forstår ikkje eg,men ok sånn er verden

 17. Gratulerer så mye, Caroline!! Så glad på dine vegne 🙂 Perfekt kjolevalg, forresten 🙂 🙂

 18. Beate Nilsen Lode

  Nydelige deg! Dette er så fortjent , ingen som kan måles med din blogg og all jobb som legges bak. God helg Caroline

 19. Julie Storlien

  SÅ fortjent!!

 20. Gratulerer så mye, Caroline!! Så innmari fortjent! Siden du har 10 årsjubileum i år, kanskje du kunne ha hengt deg på #10yearchallange og vist oss forskjellen på caroline 2009 og caroline 2019? Sånt er så moro å se:-)

 21. Synnøve

  Hei! Kommenterer ikke så ofte, men nå er det på sin plass; gratulerer så masse. Veldig fortjent:)❤️ Du ser helt nydelig ut! Riktig god helg.

 22. Else Karin

  Gratulerer så mye ærlig fortjent

 23. GRATULERER!!!!Dette fortjente du!!!

 24. Fast leser

  Vel fortjent. Du er i mine øyne dronningen av blogger. Beundrer deg.

 25. Asbjørg

  Gratulerer Caroline! Vel fortent!!:-)

 26. Hei Caroline!
  Jeg er en av dem som har fulgt deg nesten hele veien, men som ikke er så god på å kommentere. Nå måtte jeg bare, for dette er så fortjent! Jeg kjente tårene presse på og jeg ble skikkelig rørt i går da jeg fikk med meg at du hadde vunnet ærespris. Takk for at du er du og for at du står i stormene – du er et forbilde på så mange måter og inspirerer daglig med alt du deler. Ønsker deg og den skjønne familien din alt godt for framtiden. Nyt all velfortjent hyllest

 27. Gratulere så mye! Og høyt på tide at de anerkjente alt du er og har gjort for bransjen!

 28. Jeanette

  Det ER så fortjent!!! Unner deg virkelig den prisen! Du har uten tvil den beste bloggen ♡♡♡

 29. Gratulerer 🙂 Det et alltid motiverende å få annerkjennelse for jobben man gjør, håper dette inspirerer deg til å holde bloggen gående. Helt siden du blogget om bryllupsforbredelser på blogg.no (du var også den første bloggen jeg leste.) Søstera mi som visste meg bloggen din «Denne må du bare lese, er ei jente som er sammen med en fotballspiller og hun planlegger bryllupet sitt. Rene Disney prinsesse bryllupet, du må bare sjekke den ut» neitakk tenkte jeg, hvorfor skal jeg ha interesse av å lese om livet til folk jeg ikke kjenner? Blogg er bare en teit fase. Så feil kan man ta og jeg ble hektet ganske fort 🙂

 30. Hei. Må bare si at dette var meget fortjent!! Du er i en liga for deg selv!
  Har fulgt deg de siste 10!!! årene og det skal jeg fortsette å gjøre.
  Gratulerer så mye med prisen!

 31. Hvor er kjolen fra?

 32. Gratulere så mye! Vell fortjent!

 33. Gratulerer så mye, Caroline! 🙂 Og wow – så flott du ser ut!!

 34. Så fortjent! <3

 35. En velfortjent pris, og på tide synes nå jeg 🙂
  Gratulerer så mye, og nyt følelsen så lenge du kan! Gleder meg til å følge bloggen videre etter syv år som fast leser.
  God helg til deg og familien <3

 36. Henny88

  Omg! Så velfortjent! Og bilde nr. 4! Aldri sett deg så vakker…. 😀

 37. Veldig, veldig fortjent! Gratulerer!

 38. Gratulerer!
  Du inspirerer 🙂

  Fortsett å blogge i maange år til ! 🙂

 39. Jeg er en av de som logger meg inn her hver dag, men som aldri legger igjen noen kommentar. Men nå er det på tide. Gratulerer!! Dette er så fortjent, Caroline! I bloggjungelen der ute er det ingen over og ingen ved siden. Du leverer hver eneste dag. Takk for all den tiden du bruker på å gi oss inspirasjon hver eneste dag. Det står det respekt av!

 40. Gratulelerer! Er ikke så opptatt av Vixen og kjenner til svært få av nominerte og vinnere. Men du har har holdt på i så mange år og har utviklet en flott og proff blogg. Dere er så flinke med bilder, og ser dere legger mye tid og arbeid i alt dere gjør. Selv om det er uenighet og debatter om både din ærespris og andres priser, skal ingen ta fra deg hvor driftig du er og hva du og mannen får til. Lever på mange måter helt ulikt dere. Men får inspo i ny og ne da jeg er i glad i mote og syns du har en kul stil. Syns også det helt greit du ikke bruker plattformen til en sånn stakkars meg og bretter ut hvor fælt du har det, med rompa i været. En voksen og proff blogg. Dere er et bra team!

 41. ahh caroline❤️ Det var vel fortjent! Jeg har aldri vært noe fast leser hos deg, kun klikket innom her i ny og ne. Hver gang jeg har klikket inn på bloggen din får jeg en så god følelse, du skriver så bra og bildene dine er enda bedre. Men det var ikke før du ble med på bloggerne at jeg virkelig begynte å digge deg. Humoren din, hvordan du er som kone og mor, og hvor positiv du er sier så mye! Jeg elsker å se deg på bloggerne. Jeg har spolt tilbake mange ganger og ledd meg ihjel fordi jeg synes du er så morsom, og du og Lars Kristian virker perfekte for hverandre❤️ Jeg er så glad på dine vegne, dette fortjente du virkelig!!

 42. Gratulerer, en godt velfortjent pris!

 43. Jeg har fulgt deg hele veien og kan med hånden på hjertet si at ingen fortjener denne prisen mer enn deg! For et forbilde, for en influencer. Jeg er sikker på at hele blogg Norge bøyer seg i støvet. Godt jobbet Caroline.
  Klem fra Sara

 44. Lissconnie Paixao

  Gratulererså mye, velfortjent pris. Og wow, du ser ut som 1 million dollar. klem og god helg

 45. Velfortjent, gratulerer så masse

 46. Dear Caroline, you really deserve this! I love you and your blog, too!
  xx Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 47. Caroline

  Gratulerer så mye, velfortjent! Hadde vært moro å få høre/lese hva de sa i forkant før du (når du) skjønte at det var deg de snakket om. Hva var årsaken til at du vant? Må si jeg er enig i det at du har virkelig tråkket vei for alle bak deg, fy søren så mye du har vært gjennom!

  Nei, igjen, SÅ velfortjent!

 48. Elisabeth h

  Har fulgt deg i mange år nå,fordi min snart 31-årige datter viste meg bloggen din. Alltid en fryd, bra språk,godt og variert og inspirerende innhold enten det er trening,mat eller interiør. Du (og LK) er minst en bloggklasse over alle andre,og det er også morsomt å se hvordan du har skiftet personlig stil fra litt sukkersøt langhåret blondine til sterk og flott kvinne med mye mer personlig preg — gratulerer masse til dere begge,og mest til deg!

 49. Gratulerer sååå mykji, Caroline:) Verkeleg fortjent!! Bloggen din er heilt rå! I ein klasse for seg sjølv:) Fortsett videre med å glede meg og mange andre:) God helg

 50. Emilie Rotvold

  Er det noen som fortjener denne prisen så er det ingen andre enn deg Virkelig queen B(logg)⭐️

 51. Inger dahl

  Gratulere til deg og for at akkurat du fortjener det og det er derfor du vant.
  Jeg er også en av de som har fulgt deg fra mange år tilbake og de jeg bor med har hørt mye om deg innemellom så sier de… herregud du å den forballfrua di
  Du er fantastisk og mest positive personen jeg noen sinne har hørt og lest om og du klarer fint å snu en serdelig nag ting til positiv ting❤️
  Flotte familien din som jobber med deg❤️ Stå på!

 52. Veldig fortjent! Ingen over, ingen ved siden! Du er helt klart den beste!

 53. Virkelig fortjent!! Du er så flink i det du gjør. Fortsett sånn <3 Du var nydelig i kjolen forresten!

 54. Så morsomt. Alle har skrevet akkurat det samme uten at vi har vært påviket av hverandre fordi kommentarfeltet var ennå ikke åpnet da vi sskrev 😀

 55. Så morsomt. Alle har skrevet akkurat det samme uten at vi har vært påviket av hverandre fordi kommentarfeltet var ennå ikke åpnet da vi skrev 😀

 56. Gratulerer Caroline og Lars Kristian! Meget velfortjent og på høy tid! Tenk at det er 10 år siden jeg begynte å følge deg. Det betyr at jeg var 33 år!! Du og Camilla Pihl er de bloggerne jeg følger. Utrolig morsomt å se utviklingen din fra tidlig 20 årene og til nå. Og så gøy å se deg på Bloggerne. Dere fremstår så fine og er et supert forbilde for unge foreldre! Flott at dere ble med i den serien, dere er så morsomme og søte i « virkeligheten»! Det tror jeg alle er enige i. God helg til dere, fine folk!

 57. EENDELIIIG!!! Denne prisen er det ingen andre en DU/(dere) som fortjener! Gratulerer og velfortjent! Har fulgt deg siden starten. Heia Caroline! Du ser smashing ut i kveldens kjole! Hurra for deg!! ;D ♡♡

 58. Ingen over – ingen ved siden av! Du er helt spesiell, og dette er så utrolig fortjent. Gratulerer så utrolig mye! Jeg har fulgt deg hele veien, og kommer til å fortsette med det. Du er en stor inspirasjon!

 59. Den mest fortjente bloggprisen noensinne ❤️ Det finnes mange gode bloggere men ingen er så gjennomført god .HVER DAG. som din.

 60. Gratulerer! Det er så fortjent,det er alltid en glede å gå inn bloggen:)

 61. Gratulerer så mye. vel fortjent. Må bare si , wow du stråler. Kjolen var nydelig til deg. flott makeup også, 😀 Ha en fin helg.

 62. Gratulerer! Vel fortjent!

 63. Mariann

  Hurra 😀 . Gratulerer fineste,så glad på dine vegne. Og oss lesere. Du er virkelig en inspirasjon. Velfortjent <3

 64. Vel fortjent! Kvalitet over alt du gjør! Og du ser virkelig flott ut må jeg si!

 65. Gratulerer! Det er fortjent! Du/ dere er flinke! Jeg syntes ikke de fleste bloggere skulle vært under kategori influenser, for de fleste er bare tull og tøys, men du har veldig mye bra! Av og til får du kritikk, men det tar du stort sett bra! 🙂 Det skulle vært strengere regler på hva som ble publisert, men tror dere legger masse jobb i dette, all in og det er blitt veldig bra! Gratulerer!

 66. Var så lei meg da utdelingen nærmet seg slutten og du ikke hadde fått noen pris. Ble så glad da du fikk ærespris! Så vel fortjent. Gratulerer til deg, Lars K og samarbeidspartnere! Måtte det bli 10 nye, like fantastiske, år! Nyt!

 67. Gratulerer!! 🙂

 68. Gratulerer så mye med prisen:)
  Vell fortjent. 10 år er lenge.. Utrolig dyktig er du!
  Nydelig ble du i kjolen også. Og håret ditt, kjempe stilig!

 69. På tide! Gratulerer så mye! Du er i en klasse helt for deg selv. Du er gjennomført profesjonell. Så vel fortjent.

 70. Gratulerer ! Så gjennomført blogging med fantastiske bilder. Veldig gøy å se hvordan dere to jobber så godt sammen også !

 71. Gratulerer så mye. Vel fortjent. Veldig bra og inspirerende blogg.

 72. Gratulerer så mye, Caroline. Prisen er så fortjent. 🙂 Du er dyktig!!

 73. Ohhhh,så gøy! Dette fortjener du/ dere sååååå mye pluss en masse mer❤️

 74. Gratulerer så mye Caroline! Du er bare helt unik og har en gøy, interessant og inspirerende blogg! Og Lars Kristian tar fantastiske bilder. Tenk alt som har skjedd på disse årene, fra ung kvinne til småbarnsmor og vi er så heldige at vi har fått være med deg på reisen. Et flott forbilde er du. Og jeg har aldri sett deg vakrere enn på disse bildene. Gratulerer nok en gang, dette fortjente du. Ha en nydelig helg!

 75. Gratulerer så mye, Caroline! Vel fortjent, ingen over, ingen ved siden!!
  Du har den aller beste bloggen!

 76. Gratulerer, det var virkelig fortjent! 😀 Du har den beste og mest inspirerende bloggen, og den eneste bloggen jeg har vært daglig innom i mange år. Og wow, så vakker du var! <3

 77. Gratulerer så mye! Veldig fortjent! Kunne du delt juryens fine ord om deg?

 78. Gratulerer så mye!! SÅ velfortjent! Norges beste blogger uten tvil! Tusen takk for alt du gir av inspirasjon og glede i hverdagen. God helg!

 79. Idadida

  Gratulerer så mye med ærespris. Det skjønner jeg er kjempestas.
  Veldig fin i det antrekket, du gløder. 😀

 80. Gratulerer så mye, absolutt fortjent! Dere to er virkelig et bra team 🙂 Fortsett som dere gjør <3

 81. Gratulerer så mye, Caroline! Det er virkelig velfortjent ❤️ Alt du gjør er så gjennomført, inspirerende og profesjonelt

 82. Gratulerer <3

 83. SÅ utrolig fortjent!! Gratulerer masse, masse <3
  Utrolig vakker, kjolen, håret; alt!!
  Fine, gode Caroline! Endelig, ingen over, ingen ved siden – du har den beste bloggen! Tusen takk for all inspirasjon:)

 84. Veldig fortjent. Mer pålitelig blogger vet jeg ikke om. Du oppdaterer alltid (uten noen svært få unntak).

 85. Hilde Martinsen

  Gratulerer med velfortjent pris

 86. Gratulerer så masse fine Caroline, dette er ikke annet enn velfortjent! 🙂

 87. All ære til deg Caroline! Dette var så fortjent❤️ Det finnes ingen i denne bransjen som er på lik linje med deg, du er helt rå! Jeg elsker bloggen din og har vært en fast leser hver dag siden 2009! Og som du stråler Caroline!!! Du er så utrolig vakker❤️

 88. Vel fortjent kjære Caroline!

  Kom på noe morsomt. For lenge siden hadde du sendt ut mail til forlag om at du kunne anmelde bøker for penger, og forlagsbransjen bare UNNSKYLD meg sånt driver ikke vi med! Og se på bloggbransjen nå, hvor de kaster alt etter dere for betalt omtale. Så ja, du har definitivt vært en foregangsfigur og definert bransjen.

  Nyt æresprisen! Veldigveldig fortjent <3

 89. Det var IKKE fortjent overhodet.

 90. Gratulerer! Det oser unik kvalitet av det du gjør, så jeg syntes ikke at du «passet inn» i noen av de ordinære kategoriene på Vixen. Da passet det ekstra bra at du vant æresprisen! Heier på dere!

 91. Gratulerer så mye, Caroline!
  Jeg synes det var helt på sin plass at du fikk denne prisen. Du leverer alltid et produkt det oser kvalitet og hardt arbeid av. Stå på videre❤️
  Ingen fortjener det så mye som deg ❤️

 92. Caroline, gratulerer såå mye!! <3 Det er virkelig fortjent! Jeg er selv snart 22, så fikk litt gåsehud når du nevnte du var så ung når du startet. Jeg har fulgt bloggen din siden jeg var 16, og du inspirerer meg, selv om du er en del år eldre og lever et annet liv en meg, er det for meg en stor inspirasjons kilde og jeg kan drømme meg frem til den gangen jeg forhåpentligvis selv har barn, mann og hus <3 STÅ PÅ!! <3

 93. Gratulerer så mye, vel fortjent!! Og så må jeg bare si at hår og sminke her var helt nyyydelig! Fy søren, så fint!!

 94. Gratulerer så mye! Det var virkelig vel fortjent ❤️ All ære til deg (dere) for alt arbeidet som legges ned i bloggen hver dag. Profesjonelt til fingerspissene. Etter min mening er bloggen din et godt hakk over de fleste andre når det kommer til kvalitet på tekst og bilder. Stå på videre- dere er helt rå!
  Stor klem fra fast leser (som kommenterer alt for sjeldent)

 95. Gratulerer, så inderlig fortjent❤️ En ære å få følge deg og dine i alle disse årene. Du er som god årgangs vin, blir bare bedre og bedre med årene. Gratulerer igjen❤️

 96. Gratulerer så mye sååå fortjent! Du inspirerer på så mange måter og bloggen din oser av kvalitet!! All respekt til deg og din familie for alt du velger å dele med oss lesere stå på!

 97. Gratulerer med pris! Tiårets blogger!

 98. Gratulerer med velfortjent pris!! Verdens beste og gjennomførte blogg. Dere jobber hardt for dette, begge to fortjener prisen. Det har vært en fryd å følge bloggen daglig jeg håper det fortsetter i mange år.. ingen kan måle seg med nettopp din blogg!! <3

 99. Gratulerer så utrolig mye! Det er så velfortjent at jeg ikke har ord. Du/dere er den eneste ene, best i alt. Gleder meg til å følge dere videre 🙂

 100. Ragnhild

  Gratulerer!! Dette fortjener du så enormt mye!

 101. Er det noen som fortjener den prisen så er det deg! Bloggen din er helt fantastisk. En sann fryd å klikke seg inn hver dag! Du og LK gjør en kjempejobb! Gratulerer så mye, og riktig god helg til dere

 102. GRATULERER! Denne prisen er deg så fortjent <3 Har fulgt deg fra jeg gikk på ungdomsskolen og elsker å lese bloggen din hver eneste dag 🙂 Tusen takk for alle flotte innlegg og all inspirasjon, håper du holder på i mange år til <3

 103. Så innmari FORTJENT!!! Og du såg jo ut som en gudinne, herregud så vakker!! Og DEN kjolen!!! HOT!!

 104. Stort grattis! Välförtjänt! Jag är över 50 år och svensk.. men har ändå följt din blogg i många år.. I början av bloggboomen följde jag många men med åren är det bara ett fåtal kvar som intresserar mig. Din blogg är en jag aldrig slutatcläsa av den grunden att den håller hög kvalitet!! Du har fått så mycket oförtjänt och orättvis kritik ibland men ändå alltid hållit din höga kvalitet och goda stil, då stannar man kvar! Jag gillar dig så återigen, grattis, bra jobbat #tummeupp

 105. Gratulerer og vel fortjent! <3

 106. Jeanette

  Du er virkelig helt rå, og det var ingen som fortjente en pris mer enn deg igår! Gratulerer!

 107. Gratulerer! Så velfortjent

 108. Gratulerer så mye! Vel fortjent, og så fint at du endelig fikk heder og ære 🙂 Jeg har fulgt deg i mange år og setter særlig stor pris på at mange de årene fortsatt ligger ute, lett tilgjengelig. Jeg elsker nemlig å klikke meg tilbake til 2009 og lese om fotballfrua med glitterkjoler og jobb på Gina Tricot. Av en eller annen grunn blir jeg alltid i så godt humør av å lese de gamle postene dine, og de er min go-to når jeg synes livet blir litt tungt og jeg trenger en pick-me-up. Så takk for deg og takk for at de fortsatt ligger der. Veldig glad på dine vegne 🙂

 109. Gratulerer! Velfortjent altså, du inspirerer hver dag. Nydelig du var på disse bildene

 110. fine Caroline <3 vel fortjent

 111. Jeg kommenterer sjeldent, og jeg hadde egentlig den kjolen på 3.plass av de du stod mellom. Men jeg må bare si – WOW! Enig med ho over, du ser ut som en gudinne! Veldig fortjent pris også, har fulgt deg siden start:)
  Klem jente 24

 112. SÅ fortjent!
  Du er så utrolig vakker og alt du klarer og få til 😀

 113. Charlotte

  Du er dronninga av bloggverden, nei du er the big bang av bloggverden. Så fortjent, på sin plass faktisk. Gratulerer så mye

 114. Elisabeth L

  Gratulerer såå mye igjen! Virkelig virkelig bloggen som leverer best både på kvalitet og innhold <3

 115. Gratulerer så mye, det fortjente du virkelig 🙂 har fulgt din reise på blogging i flere år nå og ja du har utviklet deg kjempe masse. Stå på, du har lov til å være stolt over din egen innsats

 116. Gratulere!! Velfortjent!:)

 117. Endelig tenker jeg bare! Kunne ikke blitt andre vinnere enn deg!

 118. Pauline

  Gratulerer! Har fulgt deg siden sommeren 2009. En traurig jobbsommer med lite å gjøre, annet enn å lese blogger. Oppdaget din, og siden har jeg vært innom stort sett hver dag (med unntak av fødsler og sånt…). Satser på 10 nye år!

 119. Elisabeth

  Gratulerer Caroline! Vel fortjent!

 120. Velfortjent pris til deg Caroline . Flotte bilder av deg . Ha en fin helg

 121. Elisabeth

  Kjære Caroline,
  Gratulerer så mye! Vel fortjent.
  Jeg liker din blogg best, den balanserer så elegant i alle sammenhenger. Lykke til, du og din kjære mann er et superteam. Gleder meg til å følge familien videre :-)))))

 122. Henriette

  Gratulerer så mye!! Det her er så velfortjent, og dere gjør en fantastisk jobb! Ingen kan måle seg med dere to

 123. GRATULERER SÅÅÅÅÅ MYE, det er så fortjent 🙂 En fryd å klikke seg inn her hver dag ❤️ Fin og rørende tekst, nydelige bilder av deg, herlighet så flott du er og kjolen hot på deg! Kos dere på ski i morgen, god helg til fine dere 🙂

 124. Ingrid Grace

  Gratulerer! Velfortjent! Dette er den beste bloggen av dem alle synes jeg. På tide du fikk denne prisen.

 125. Gratulerer såååå mye ❤️ og en velfortjent pris. En drøm å titte inn til deg og fine bloggen, alt er så forsegjort og vakkert, tekst og bilder og alt du deler… Gleder meg til å følge deg videre i de neste 10 årene som kommer også Nyt helgen ❤️

 126. Gratulerer,det er så fortjent! Du har en flott blogg,alltid fine bilder og gode tekster. Som juryen nevnte du har beina godt plantet på jorda,og det synes.Det er viktig for en influencer med mange lesere.Nydelig kjole..og så beundrer jeg deg for å klare å gå i de skoene,har aldri fått til å gå med høye sko selv 😉

 127. Kamilla

  Gratulerer så mye.

 128. Dette er så fortjent!! Gratulerer så mye, Caroline 🙂

 129. Du er bare rett og slett smellvakker og bloggen din er yndlingsmagasinet mitt. Alltid vært og er favoritten blandt bloggene. Du leverer kvalitet i hvert eneste innlegg og det er det som gjør at jeg gleder meg til å lese hver gang jeg klikker meg inn her. Så velfortjent pris. Gratulerer til dere begge. Klem

 130. Gratulerer så mye

 131. Maia Helene

  Har aldri sett deg vakrere!
  Gratulerer til et hardtarbeidende par vel fortjent!

 132. Vel fortjent! 😀

 133. Gratulerer så mye kjære Caroline,elsker bloggen din og du fortjener denne prisen så innmari mye
  Du var nydelig i den svarte kjolen men så er du nydelig uansett <3

 134. Det var velfortjent, gratulerer så mye! 😀 Så må jeg si, du så utrolig flott ut! Du kledde også den hårsveisen, den vil jeg se mer av! 😮

 135. Maria Vinje

  Så utrolig fortjent, Caroline!! Du er en sann inspirasjon. Har lest bloggen din hver dag de siste 8 årene og kommer til å fortsette så lenge du skriver

 136. Mariann

  Jeg har nesten ventet på at du skal få den anerkjennelsen du fortjener! Så glad på dine vegne, vanvittig velfortjent. Nå har jeg fulgt bloggen din siden før bryllupet, og du er den eneste bloggeren som har klart å «holde» på interessen min. Det er alltid et deilig avbrekk fra hverdagen å kikke innom bloggen din, med nydelige, perfekte bilder og GOD skriving.

  Tusen takk for det du gir oss leserne dine <3

 137. Elisabeth

  Gratulerer så mye, dette var velfortjent! Dere er kjempeflink 🙂

  Elisabeth

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk Elisabeth <3

 138. Gratulerer så mye! Jeg ble ikke særlig overrasket, du er for meg uten tvil den beste bloggeren 😀 Bloggen din er jo et «magasin» som jeg liker å «bla i» og «drømme meg bort i» 🙂 Det er veldig gøy å følge deg, takk for alle oppskrifter og tips!! Håper du gleder deg over denne prisen i lang tid, du fortjener veldig mye ros og skryt!! Deg og alle bak bloggen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *