en stor ære

Altså – hvor skal jeg starte? Vixen Ærespris! Det er jo ikke annet enn nettopp en stor ære. Jeg skal innrømme at jeg ble veldig, veldig overrasket i går. Da jeg forstod at det var meg de snakket om, hadde jeg gråten i halsen og et hjerte som dunket så hardt at jeg var sikker på at alle kunne høre det. Jeg fikk nesten black out da jeg stod på scenen og visste ikke helt hva jeg skulle si. Det er så lett å tenke i ettertid at det var så mye jeg burde ha sagt når jeg først hadde muligheten, men da er det ekstra fint å ha denne bloggen. Herregud, som jeg elsker denne bloggen! Jeg er så takknemlig for at det er dette jeg får lov til å holde på med – og akkurat det vil jeg takke deg for! Du som klikker deg inn til meg for å lese tekstene mine, se på bildene mine og følge meg i tykt og tynt. Tusen takk for at du er så trofast! Jeg hadde aldri kommet så langt på denne reisen uten deg! 

27. mai 2019 er det 10 år siden jeg trykket publiser på min første bloggpost. Lite visste jeg da om hvilken reise jeg hadde i vente. For ja – dette har uten tvil vært en reise. Når jeg ser tilbake på alt som har hendt, ser jeg en kvinne i utvikling. Jeg var 22 år, hadde nettopp forlovet meg og visste liksom ikke helt hva målet med denne bloggen var. Jeg visste at jeg ville dele og skrive, men jeg visste ikke at bloggen skulle bli det som definerte min karriere. Alt var så nytt i 2009. Det var ingen store mediehus som jobbet med oss. Vi gjorde alt selv, og da vi først innså at vi hadde relativt stor påvirkningskraft og faktisk kunne starte å tjene penger på det som den gangen kun var en hobby, laget vi egne prislister. Vi skaffet egne samarbeidspartnere, prøvde, feilet, fortsatte. Det er fascinerende å se tilbake på hvor mye blogg-Norge har utviklet seg. I dag har vi agenter, managere og faste samarbeidspartnere. Det er stort. 

Jeg lå på bloggtoppen, på første plass på blogglisten med stabile lesertall i over 4 år. Nesten 5. Det er jeg utrolig stolt over! At jeg fortsatt den dag i dag, etter så mange år, fortsatt har så mange lesere – det er surrealistisk. Vi er så mange i denne bransjen i dag og konkurransen er beinhard, så for meg er det nesten litt uvirkelig at jeg fortsatt er her. Jeg er skikkelig stolt over alt jeg har fått til. Det har til tider kostet mye – svette, tårer, frustrasjon, sinne, sårbarhet. Men aller mest glede. Fy søren så mye jeg har lært på veien. Det er så sant at du lærer av feilene dine og at motgang gjør deg sterkere. I går ble det sagt at jeg har vært med på å definere bransjen. Jeg har flyttet grenser og ikke minst tråkket opp løypen for utallige influencere som har fulgt etter i senere tid. Det er store ord, men jeg vet jo at det er riktig.

For meg er det virkelig en ære å ha vært en del av dette eventyret så lenge – til tross for både nedturer og oppturer. Heldigvis har det vært flest oppturer og det har vært ganske enkelt magisk å få ta dere med på min reise fra nyforelsket, ung og litt usikker fotballfrue til en selvstendig og voksen 2-barnsmor. Fortsatt litt fotballfrue, men aller mest bare Caroline. 


En stor takk til juryen som syntes at jeg fortjente dette! En stor takk til alle dere som leser og som synes jeg inspirere, og ikke minst en enorm takk til Lars-Kristian som har sjonglert blogg og fotballkarriere i så mange år. Det har vært utfordrende for oss begge, og til tider nesten umulig. Men vi har fått det til 🙂  Jeg er så takknemlig for at vi i dag kan jobbe med dette på heltid begge to. Vi har gjort det mulig! Tusen, tusen takk! 

139 kommentarer

 1. Er det noen som fortjener den prisen så er det deg! Bloggen din er helt fantastisk. En sann fryd å klikke seg inn hver dag! Du og LK gjør en kjempejobb! Gratulerer så mye, og riktig god helg til dere

 2. GRATULERER! Denne prisen er deg så fortjent <3 Har fulgt deg fra jeg gikk på ungdomsskolen og elsker å lese bloggen din hver eneste dag 🙂 Tusen takk for alle flotte innlegg og all inspirasjon, håper du holder på i mange år til <3

 3. Så innmari FORTJENT!!! Og du såg jo ut som en gudinne, herregud så vakker!! Og DEN kjolen!!! HOT!!

 4. Stort grattis! Välförtjänt! Jag är över 50 år och svensk.. men har ändå följt din blogg i många år.. I början av bloggboomen följde jag många men med åren är det bara ett fåtal kvar som intresserar mig. Din blogg är en jag aldrig slutatcläsa av den grunden att den håller hög kvalitet!! Du har fått så mycket oförtjänt och orättvis kritik ibland men ändå alltid hållit din höga kvalitet och goda stil, då stannar man kvar! Jag gillar dig så återigen, grattis, bra jobbat #tummeupp

 5. Gratulerer og vel fortjent! <3

 6. Du er virkelig helt rå, og det var ingen som fortjente en pris mer enn deg igår! Gratulerer!

 7. Gratulerer! Så velfortjent

 8. Gratulerer så mye! Vel fortjent, og så fint at du endelig fikk heder og ære 🙂 Jeg har fulgt deg i mange år og setter særlig stor pris på at mange de årene fortsatt ligger ute, lett tilgjengelig. Jeg elsker nemlig å klikke meg tilbake til 2009 og lese om fotballfrua med glitterkjoler og jobb på Gina Tricot. Av en eller annen grunn blir jeg alltid i så godt humør av å lese de gamle postene dine, og de er min go-to når jeg synes livet blir litt tungt og jeg trenger en pick-me-up. Så takk for deg og takk for at de fortsatt ligger der. Veldig glad på dine vegne 🙂

 9. Gratulerer! Velfortjent altså, du inspirerer hver dag. Nydelig du var på disse bildene

 10. fine Caroline <3 vel fortjent

 11. Jeg kommenterer sjeldent, og jeg hadde egentlig den kjolen på 3.plass av de du stod mellom. Men jeg må bare si – WOW! Enig med ho over, du ser ut som en gudinne! Veldig fortjent pris også, har fulgt deg siden start:)
  Klem jente 24

 12. SÅ fortjent!
  Du er så utrolig vakker og alt du klarer og få til 😀

 13. Du er dronninga av bloggverden, nei du er the big bang av bloggverden. Så fortjent, på sin plass faktisk. Gratulerer så mye

 14. Elisabeth L

  Gratulerer såå mye igjen! Virkelig virkelig bloggen som leverer best både på kvalitet og innhold <3

 15. Gratulerer så mye, det fortjente du virkelig 🙂 har fulgt din reise på blogging i flere år nå og ja du har utviklet deg kjempe masse. Stå på, du har lov til å være stolt over din egen innsats

 16. Gratulere!! Velfortjent!:)

 17. Endelig tenker jeg bare! Kunne ikke blitt andre vinnere enn deg!

 18. Gratulerer! Har fulgt deg siden sommeren 2009. En traurig jobbsommer med lite å gjøre, annet enn å lese blogger. Oppdaget din, og siden har jeg vært innom stort sett hver dag (med unntak av fødsler og sånt…). Satser på 10 nye år!

 19. Gratulerer Caroline! Vel fortjent!

 20. Velfortjent pris til deg Caroline . Flotte bilder av deg . Ha en fin helg

 21. Kjære Caroline,
  Gratulerer så mye! Vel fortjent.
  Jeg liker din blogg best, den balanserer så elegant i alle sammenhenger. Lykke til, du og din kjære mann er et superteam. Gleder meg til å følge familien videre :-)))))

 22. Gratulerer så mye!! Det her er så velfortjent, og dere gjør en fantastisk jobb! Ingen kan måle seg med dere to

 23. GRATULERER SÅÅÅÅÅ MYE, det er så fortjent 🙂 En fryd å klikke seg inn her hver dag ❤️ Fin og rørende tekst, nydelige bilder av deg, herlighet så flott du er og kjolen hot på deg! Kos dere på ski i morgen, god helg til fine dere 🙂

 24. Ingrid Grace

  Gratulerer! Velfortjent! Dette er den beste bloggen av dem alle synes jeg. På tide du fikk denne prisen.

 25. Gratulerer såååå mye ❤️ og en velfortjent pris. En drøm å titte inn til deg og fine bloggen, alt er så forsegjort og vakkert, tekst og bilder og alt du deler… Gleder meg til å følge deg videre i de neste 10 årene som kommer også Nyt helgen ❤️

 26. Gratulerer,det er så fortjent! Du har en flott blogg,alltid fine bilder og gode tekster. Som juryen nevnte du har beina godt plantet på jorda,og det synes.Det er viktig for en influencer med mange lesere.Nydelig kjole..og så beundrer jeg deg for å klare å gå i de skoene,har aldri fått til å gå med høye sko selv 😉

 27. Gratulerer så mye.

 28. Dette er så fortjent!! Gratulerer så mye, Caroline 🙂

 29. Du er bare rett og slett smellvakker og bloggen din er yndlingsmagasinet mitt. Alltid vært og er favoritten blandt bloggene. Du leverer kvalitet i hvert eneste innlegg og det er det som gjør at jeg gleder meg til å lese hver gang jeg klikker meg inn her. Så velfortjent pris. Gratulerer til dere begge. Klem

 30. Gratulerer så mye

 31. Maia Helene

  Har aldri sett deg vakrere!
  Gratulerer til et hardtarbeidende par vel fortjent!

 32. Vel fortjent! 😀

 33. Gratulerer så mye kjære Caroline,elsker bloggen din og du fortjener denne prisen så innmari mye
  Du var nydelig i den svarte kjolen men så er du nydelig uansett <3

 34. Det var velfortjent, gratulerer så mye! 😀 Så må jeg si, du så utrolig flott ut! Du kledde også den hårsveisen, den vil jeg se mer av! 😮

 35. Maria Vinje

  Så utrolig fortjent, Caroline!! Du er en sann inspirasjon. Har lest bloggen din hver dag de siste 8 årene og kommer til å fortsette så lenge du skriver

 36. Jeg har nesten ventet på at du skal få den anerkjennelsen du fortjener! Så glad på dine vegne, vanvittig velfortjent. Nå har jeg fulgt bloggen din siden før bryllupet, og du er den eneste bloggeren som har klart å «holde» på interessen min. Det er alltid et deilig avbrekk fra hverdagen å kikke innom bloggen din, med nydelige, perfekte bilder og GOD skriving.

  Tusen takk for det du gir oss leserne dine <3

 37. Gratulerer så mye, dette var velfortjent! Dere er kjempeflink 🙂

  Elisabeth

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk Elisabeth <3

 38. Gratulerer så mye! Jeg ble ikke særlig overrasket, du er for meg uten tvil den beste bloggeren 😀 Bloggen din er jo et «magasin» som jeg liker å «bla i» og «drømme meg bort i» 🙂 Det er veldig gøy å følge deg, takk for alle oppskrifter og tips!! Håper du gleder deg over denne prisen i lang tid, du fortjener veldig mye ros og skryt!! Deg og alle bak bloggen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *