NetFit

reklame: NetFit.no

Endelig kan jeg fortelle dere hva jeg har jobbet med i halvannet år, for nå er det forhåpentligvis ikke lenge igjen til vi går live! Det startet med en idé hos Lars-Kristian og meg sommeren 2017 og i dag er vi nesten i mål! Vi har rett og slett jobbet så lenge nå for å skape et online treningsunivers med mål om å gjøre trening enklest mulig for absolutt alle som vil komme i form, eller som bare vil holde på formen og kjenne på et energioverskudd. 

Som 2-barnsmor vet jeg hvor lett det er å bli grepet av tidsklemma og jeg vet at det å nedprioritere trening ofte er eneste løsning i en hektisk hverdag. Sånn trenger det ikke å være! Jeg har funnet ut hva som fungerer for meg, og nå vil jeg så gjerne hjelpe flere som ønsker at trening skal være en naturlig del av hverdagen. Det er så deilig å ha en liten halvtime eller en knapp time kun for seg selv, og ikke minst er det overskuddet du sitter igjen med veldig viktig for økt livskvalitet. Slik føler i hvert fall jeg det. Trening er en stor del av livet mitt og spesielt etter at jeg ble mamma har jeg kjent hvor viktig det er for meg å være i form. Hvor viktig det er å ha det lille ekstra overskuddet som ingenting annet enn trening kan gi meg. Nettopp derfor har dette vært noe jeg har villet jobbe med i flere år. Bloggen min er så mye, den er flere elementer av meg og det vil den fortsette å være, men med dette prosjektet kan jeg dyrke kun trening på ett sted og jeg kjenner at det kommer til å bli helt fantastisk gøy! 


følg oss på instagram

Hos NetFit vil du få mulighet til å bli medlem i et motiverende og engasjerende treningsunivers, og med oss på laget har vi Adrian Paul som er en utrolig dyktig personlig trener. Han sitter inne med masse kunnskap og jeg er så glad for at vi skal gjøre dette sammen! Vi har fortsatt en vei å gå og en del brikker som skal på plass før alt er klart, men vi nærmer oss. I dag har jeg åpnet instagram-kontoen vår, og der vil du fremover finne treningstirsdag i videoformat samt sunne og enkle matoppskrifter. Klikk deg inn HER for å følge oss og følg med i tiden fremover! Snart braker det løs 🙂 

66 kommentarer

 1. Så utrolig spennende og gøy! 😀

 2. Så gøy, jeg gleder meg til å følge med! Et ønske jeg har er at videoene kan lages sånn som zoehappyfit (instabruker) gjør det med en øvelse i hver video også sveiper man for øvelsene. Det gjør det så mye enklere å henge med for de som er som meg og glemmer hvordan øvelsene utføres, for effektiviteten blir gjerne ødelagt av at man må se gjennom en hel video for å få se riktig øvelse (eller bla gjennom en hel story) 🙂 Synes alt dere gjør er veldig profesjonelt og bra, men bare et lite ønske som jeg tror ville gjort det mer ‘brukervennlig’!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, hyggelig å høre at du vil følge med! 🙂 På den endelige nettsiden vil det være akkurat slik du beskriver, men det kan godt hende vi gjør det på samme måte på instagram også nå fremover!

  2. Benedicte

   Enig, mye lettere å trene til videoene da

 3. Oi, så kult! Kanskje det er nettopp dette jeg må hive meg med på for å komma i bedre form 😀 Gleder meg til fortsettelsen!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hiv deg på! 😀

 4. Dear Caroline, wow, this is fantastic! Thanks a lot for your effort!
  xx Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you, Rena <3

 5. Så spennende Caroline. Gratulerer 🙂 Ja, til å få flere til å trene og å gjøre folket sunnere og friskere.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Hyggelig at du liker det 😀

 6. Er dette noe ein kan gjere heime i stua uten for mykje utstyr? Er mykje heime pga helsa og psykiske plager, så slit litt med å finne motivasjonen til å begynne med fysisk aktivitet og komme i betre form. Supert om det er video med, for det gjør jo det litt meir motiverande.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tanken bak det er at det skal være trening man i stor grad kan gjøre uten utstyr, hjemme 🙂 På sikt vil vi utvide med program som krever utstyr.

 7. Hilde Marie

  KJEMPESPENNENDE!!! Gleder meg til å følge med videre!

 8. Jannicke

  Gratulerer!
  Hvor er speila bak tredemøllen fra? Vi ser etter det til å ha på treningsrommet vårt

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er spesiallaget hos en glassmester 🙂 Det er bare å kontakte en hvilken som helst glassmester så kommer de og tar mål.

 9. Monica V

  Er det ikke litt mye av dette fra før på markedet?
  Eller hva er det som er annerledes hos dere?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Om nettsiden blir slik vi ser for oss, så er det ingenting på markedet pdd. som er likt 🙂

 10. Så spennende! Gleder meg til å prøve dette. Dere er flinke. Lykke til med oppstart 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 11. Jeanette

  Åh,så gøy! Blir spennende ! Gratulerer 😀

 12. Hvorfor er ikke dette innlegget og det på insta merket med reklame? Egenreklame må også merkes…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Ida 🙂

   Dette er ikke noe vi tjener penger på pdd. Derfor er det ikke merket med reklame 🙂 Jeg har drevet med dette i mer enn 6 måneder, den eneste forskjellen nå er at jeg skiller det ut fra min egen instakonto til en annen. Den dagen vi lanserer en eventuelt betalt tjeneste og tjener penger på dette så skal det selvsagt merkes med reklame.

   1. Dette er jo i høyeste grad reklame etter min mening da, betalt eller ei. Det vil jo generere inntekt i nær fremtid uansett.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Å følge instagramprofilens innhold vil være gratis og åpen for alle og ikke generere inntekt. Den påtenkte tjenesten som skal generere inntekt er på en helt annen plattform.

    Etter vår mening skal dette derfor ikke merkes før en evt. betalingsløsning er på plass.

   3. Ville og sagt dette skal merkes. Har dere hørt med forbrukertilsynet? Kanskje bedre føre var..

   4. Caroline Berg Eriksen

    Vi har sendt en epost og forhørt oss 🙂 Inntil videre så merker vi det!

   5. Så spennende!
    Et vennlig tips – all kommersiell virksomhet skal selvsagt merkes som reklame. Forbrukertilsynet har selvsagt ikke mulighet til å sjekke når nyoppstartede virksomheter begynner å generere inntekter. Ergo ville jeg ha merket for å være på den sikre siden. En liten fugl har sunget om at det nye forbrukertilsynet har skjerpet influenser-blikket sitt og vil være strengere fra nå av – så jeg ville brukt bedre-føre-var-taktikk her og merket for sikkerhets skyld. 🙂

 13. Så utrolig gøy, dette kom som en gave for ei som sliter med litt for lite tid og ikke minst motivasjon. Gleder meg til å følge dette og håper dere lykkes stort:)

 14. Veldig bra tiltak, men hva er forskjellen på dette og livegym.no?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er ikke direkte kjent med livegym.no, men prinsippene er nok mye av det samme, bare at NetFit skal bli mye bedre! 🙂

 15. Pernille

  Juhu!! Dette gleder jeg meg til. Nå er det ingen unnskyldning til å ikke legge inn litt hjemmetrening på travle dager lenger. Er innom bloggen din hver eneste dag, og må virkelig berømme deg for alt du får til, og ikke minst kvaliteten og variasjonen i innleggene. Heier på deg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Wuhu 😀 Så bra! Tusen takk <3

 16. Ingvild

  Så gøy! Veldig spennende! Vil det være som på treningssenter, med en kostnad pr.mnd? Hvilket prisnivå vil det være?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det vil være en kostnad for medlemskap, men pris har vi ikke landet ennå. Det kommer helt an på hvor god løsningen blir 🙂

 17. Så bra! Nå blir det sikkert mer variasjon i treningen du viser frem, akkurat det jeg ønsket meg:) lykke til med prosjektet:)

 18. Fantastisk! Jeg vil absolutt trene med dere! ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Herlig! Vi gleder oss 🙂

 19. Når du skulle trene opp til rompefasongen din, trente du med vekter og jogga? Eller jogga du og i tilegg tok øvelsene du legger ut på Instagram?☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   For å være ærlig så har jeg aldri trent med mål en spesiell rumpefasong :p Men jeg trener selvfølgelig diverse rumpeøvelser, deriblant de øvelsene som ligger ute på instagram 🙂 Jeg har en del gode øvelser under kategorien «trening» her på bloggen også: https://www.carolinebergeriksen.no/category/trening/

   Jeg trener som regel 30 min med en form for løpetrening før jeg trener 30 min mer sirkeltrening 🙂

 20. Hei, så spennende!!! Dette så jeg ikke komme. Er det for meg nybegynner også eller for dere viderekomne..? Lykke til med en super idé:) -Nina

  1. Caroline Berg Eriksen

   Planen er at treningsprogrammene skal være tilpasset alle nivåer 🙂

 21. Elisabeth L

  Gratulerer så mye, dette er så spennende <3 Jeg og kjæresten bruker alltid det du har lagt ut som hightlight på Instagram når vi vil ha effektiv og rask trening:) skulle ønske det kunne ha vært slik at hvert program legges ut som innlegg, slik at kan unngå å trykke seg gjennom 20 slides om og om igjen for å finne frem når skjermen slår seg av. Gleder meg til å følge med <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for hyggelig kommentar, råd og tips! 🙂

 22. Charlotte

  Så kult! Vil det være videoer med hele treningsprogram som varer ca en halvtime og passer inn i en hektisk hverdag? Litt som at man går på en gruppetime med deg hjemme i stua. Det er mitt ønske! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   JA! Akkurat sånn 😀 SÅ gøy at det er ditt ønske! Da håper jeg det blir som du ser for deg 🙂

 23. Cecilie

  Så utrulig gøy! Dette gleder jeg meg til 🙂 lykke til!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 24. Helen E.

  Hei. Når jeg Google netfit finner jeg at Puma har et par fotballsko som heter det samme. Kan man kalle et firma/nettsted det samme som fotballsko til Puma? Er det lov?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har sjekket opp at navnet er lov å bruke 🙂

 25. Herregud, er det mulig folkens?? Så frekke og bedrevitere! Caroline-du er bare langt over i overkant grei og hyggelig til alle med frekke komentarer! Hurra for deg og dere sier jeg! Du og Lars Kristian er bare til fingerspissene profesjonelle! Gleder meg til å følge dere på denne nye reisen!

 26. Gratulerer med ny business!
  Hvorfor skal jeg som kunde velge NetFit foran de uendelig mange andre som tilbyr treningshjelp på nett? Da tenker jeg både på diverse youtubere, Funkygine, livegym, SATS… Vær så snill å svat konkret og ikke at dere skal være best. Hva som er best er jo smak og behag;)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Det er litt tidlig å gå i detaljer, så det får vi ta når det nærmer seg lansering 🙂

 27. Jeg lurer på om du har tenkt å blogge mindre da du etterhvert starter opp med netfit? Nå jobber du vel 100% med blogging. Jeg tenker at hvis folk skal synes det er verdt å bruke penger på, må du kanskje jobbe minst 50% med netfit. Det blir jo da mye mindre tid til blogging. Er det du etterhvert har tenkt deg, og fade ut bloggen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tanken er ikke at NetFit skal stjele av tiden min her på bloggen 🙂

 28. Så spennende – gleder meg til å følge med, og kanskje trene til en time hjemme 🙂

 29. Elisabeth

  Hei
  Dere er kjempeflinke, gleder meg til å følge med videre på dette!
  Du inspirerer med blogg og alt annet du gjør, heier på deg 🙂
  Elisabeth

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig å høre 😀

 30. Kjempespenede. Gratulerer ! Gleder meg til å følge dere og trene med dere. Ikke bry deg om negative kommentarer, det er gjerne samme navn som går igjen når det kommer til det negative. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3 <3

 31. Benedicte

  For et utrolig bra initiativ! 😀 Dette vil jo bidra til å bedrer helsen til folk, også kan dem gjøre det hjemme i sin egen stue 😀 Jeg gleder meg til å se hvordan det blir. Jeg har lenge fulgt med på treningsprogrammene du legger ut på Instagram, og det er alltid fristende å ta seg en økt selv om jeg nettopp har vært på trening, haha 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så fantastisk å høre, Benedicte! Jeg gleder meg virkelig til å komme skikkelig i gang med dette 🙂

 32. Så gøy! Jeg er en som elsker hjemmetrening og benytter meg av Livegym.no nesten hver gang. Jeg er derfor veldig spent på hvordan NetFit blir og hva som tilbys!

 33. har du operert rumpa di

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei 🙂

 34. Hei,
  Hvor høyt er det under taket i kjelleren? Og hvor høy er tredemøllen? Takk for svar:)

 35. Ah, du er så flink!! Heier på dere

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *