5 timer med ski på beina

Solskinn, akkurat passe kaldt og to barn som synes det var skikkelig gøy å stå på ski, førte til at vi var i bakken i flere timer i dag! En helt fantastisk familiesøndag ❄️Vi var på plass allerede klokken 11 ettersom vi hadde meldt Nelia på skiskole, og klokken gikk så fort at vi ikke var hjemme før rundt halv fem 🙂 

Nelia står så det suser, så nå gjenstår det bare å få Naia vant til skiene også. Jeg har faktisk ikke stått på slalåm på 3 år! Jeg tror forrige gang var tidlig i 2016, så den gang da lå Naia i magen min ❤️Jeg turte ikke å stå utover i svangerskapet, og så flyttet vi jo hit og først nå i år føler vi at Naia er gammel nok til å få bli med. 2 år er jo en fin alder å starte 🙂 Jeg var overlykkelig over å stå i barnebakken i dag – soft start for å pusse på teknikken som jeg egentlig ikke er sikker på om er der i det hele tatt 😉 Men at ski er gøy er det ingen tvil om ⭐️Gleder meg allerede til neste gang!


Nå er jeg superklar for en ny uke i morgen – men først – en god natts søvn ✨

31 kommentarer

 1. Rett og slett digger denne bloggen. Alltid like flott gjennomført. Ha en fin kveld!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk Tonje! Det varmer <3

 2. Hvor sto dere på ski?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kjerringåsen 🙂

 3. Som en normal forbruker av klær, og som kanskje handler noen få ganger årlig, så får alle dine nye klær meg til å undre. Gir du aldri noe til uff? Hvordan får du plass? Jeg trodde jeg hadde mye, som bruker samme klær annenhver uke, men du har noe nytt hele tiden…. Jeg er ikke misunnelig heller, men glad jeg har greid å kvitte meg med såpass som jeg har!

  1. Caroline

   Jeg har lest bloggen til Caroline veldig lenge, og hun nevner egentlig ganske ofte at hun «…har ryddet gjennom klærne, sortert ut, kastet og gitt til Fretex…». Så det er nok slik hun løser plassproblemet du referer til 😛

   1. Åja, takk for svar. Sikkert bare jeg som har fulgt litt dårlig med 😉

 4. For en herlig familie søndag 🙂 Nydelige bilder ( som alltid ) Rå stilig det nest nederste kvelds bilde!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anita! Det var en skikkelig fin dag 🙂

 5. An-Onym

  Bruker dere drone når dere tar noen av bildene? Tenker på det nest nederste… Blir veldig stilig! Bare lurer på hvordan «mann i gata» kan få til slikt… Hvis dere bruker drone, hvilken har dere, er dere fornøyd og hvor mye koster en slik? 🙂

 6. Clothes?

  1. Odd Molly skiklær tror jeg
   Sykt fresh

  2. Caroline Berg Eriksen

   They are from Odd Molly 🙂 Bought them last year :/

  3. You can buy them at Odd Molly’s store in Oslo. There is also a new collection at http://www.oddmolly.com

 7. Herlig Ser ut som skibakkene er veldig korte, stemmer det? Perfekt for amatører (meg inkl). Synes to år høres tidlig ut ifht motorisk utvikling, men fantastisk om hun mestrer dette. Kanskje det er vanlig å begynne så tidlig? Det månvære gull for fremtidige slalomdager og mestringsopplevelser

  1. Caroline Berg Eriksen

   Barnebakken var veldig kort, den andre medium og den tredje relativt stor? :p Tror jeg! Var bare i barnebakken og en av de to andre 🙂 Nelia stod for første gang på samme alder som Naia, det blir jo mer å stå med oss for å få følelsen av det, ikke alene 🙂

 8. jacket, shirt, trousers brand? very nice pictures! 🙂

  1. Odd Molly 🙂

 9. Fantastiske bilder av deg og dere, virkelig en gjennomført blogg, Caroline!! Hvis ikke du vinner Vixen vet ikke jeg altså! Ha en flott uke 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk Betsy! Du er god <3 Håper uken din blir fin <3

 10. Benedicte

  Veldig kult å se at dere lærer barna til å gå på ski i tidlig alder! Selv var jeg 15 år da jeg først prøvde, og da var jeg mye mer redd enn hva jeg trolig ville vært som liten hehe. Og det ble med den ene gangen!
  Så kjempekoselig ut:-) Ha fin mandag!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ånei! Du må gi det en sjanse til 🙂 God mandag tilbake til deg <3

 11. Så herlig ut!! Caroline, kan jeg få spørre hvilken sminke (foundation) du bruker for at den skal sitte når du er ute og bruker hjelm, skibriller osv?
  Håper på svar! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bruker den samme som vanlig – https://www.carolinebergeriksen.no/2018/09/25/steg-steg-min-hverdagssminke/ 🙂

   Klem til deg!

 12. digger de dronebildene deres

 13. Christie.

  Var fantastisk å møte deg og din familie i bakken i går. Tusen takk for praten Caroline . Skilæreren skrøt masse av barnet deres. Trygge barn som koste seg med foreldrene. Flott alder og begynne i . Gjorde mine barn også og voila, jobber som ski instruktør hilsen mamma’en til Thea

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var så koselig at du kom bort 🙂 Nelia synes Thea er verdens beste skilærer 😉 Vi sees helt sikkert i bakken snart igjen 😀

   God klem fra C <3

 14. Benedikte

  Så herlig! Falt helt for hjelmen til Naia, noe så nydelig 🙂 Elsker å klikke meg inn på bloggen din, det er liksom et av dagens små høydepunkt-dere er så flinke og alt her er så gjennomført med høy kvalitet. Veldig gøy å følge dere på bloggerne også!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Benedikte! Så utrolig hyggelig å lese <3

   Og ja – den hjelmen er skjønn! 😀

 15. For et fantastisk kult bilde tatt ovenfra av bakkene! En fin uke ønskes deg og den fine familien din! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Det samme til deg, Rebecca <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *