verdens beste shot: chili og ananas

Dersom du har lyst på en pangstart før frokosten en dag du føler deg litt groggy og litt for trøtt – da må du teste denne chilishoten! Den er utrolig god og akkurat litt for sterk, så jeg føler i hvert fall at den virkelig renser opp i systemet og i hodet mitt de morgenene jeg trenger det. 

Denne har vært en stor favoritt siden den gangen storesøster drev kafeen Bare Grønt i Fredrikstad. Oppskriften fikk jeg fra henne og delte den også her for fire år siden, men mye har skjedd på den tiden og jeg tipper mange som leser i dag ikke har fått den med seg. Uansett er det verdt å minne deg på den! 


du trenger

Alt du trenger er 1 x ananas og 2 x chili. Du får cirka 5 dl. tilsammen, og da har du jo til noen shots 😉

Fjern skallet og kjernen i midten på ananasen. Fjern stilken på chilien, men ikke frøene denne gangen – jeg pleier å fjerne frøene når jeg lager mat, synes det blir så sterkt. Ha begge deler i en juicemaskin. Jeg bruker DENNE


Så er det bare å shote! Håper du liker denne like mye som meg 🍍

23 kommentarer

 1. Prøv 2 cm ingefær, 1 sitron og 2 epler… Skikkelig sterk den å.. Å bygger opp immunforsvaret.. Nå i disse influensa tider 🙁 har en pjokk på 3 år med influensa nå… Så da lage jeg denne hver dag 🙂 til meg selv. Han syns den er liiiitt sterk 🙂

 2. Perfect! I love pineapples – and chili, too!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Lager mye shots.. Men da har jeg alltid ingefær og sitron med:) grunnet leddene:D men dette var ny vri, skal prøve den. Takk for oppskrift!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Håper du liker den! Er fantastisk god 🙂

 4. Hvor er flisen fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er en glassbrikke fra Kremmerhuset 🙂

 5. Hei Lurer på når du skal vise Naia sitt rom etter at det ble pusset opp? Er så spent. Venter barn selv, så trenger inspirasjon.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, det kommer etter hvert! Jeg vil så gjerne få rosettene i taket på plass 🙂 Tenker å vise det umøblert i første omgang 🙂

 6. Jeg lurer på hva du tenker om at du ikke kom til finalen i kategorien trening og helse i Vixen awards?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har jo ingen blogg som er spisset mot trening og helse per i dag – det er vel mest på instastory jeg poster trening, i hvert fall programmer. Selvfølgelig ville det vært gøy å være i finalen i den kategorien, men for min del er livsstil mer relevant akkurat nå 🙂

 7. Har laget denne mange ganger etter du tipset om den første gang, en stor favoritt hos oss 🙂 Så takk for godt tips!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig å høre! Den er et must 🙂

 8. Hvor er shoteglassene fra? Fine!

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er så fine! De er fra den gang da Åhlens hadde butikk 🙂

 9. Den skal jeg prøve, hørtes så frisk og god ut

 10. Nåja, ingenting som slår Tequila

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha! Er totalt uenig :O

 11. Hvor lenge holder den seg i kjøleskapet?

 12. Shots er forfriskende. Hvilken nutrilett foretrekker du?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Crunch & seasalt, juicy coconut og toffee fudge 🙂

 13. Arnfinn

  Og rosmarinen? Skal den tygges ved siden av?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det må du gjerne gjøre :p Men det er bare pynt 🙂 Om du leser teksten, så står det der hva du trenger for å lage den 🙂

 14. Oij hvis det er fire år siden forrige gang du postet denne har jeg fulgt deg lenge! Som tiden flyr! Takk for inspirasjon, lettleste og positive hverdags innlegg. You go!

  Og ja, disse shotsene er en vinner 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *