dagens antrekk og ut med julen

Så var julen over i dette huset. Skal innrømme at juletreet fortsatt står, men det er også det eneste – det forsvinner i morgen den dag! Jeg tror aldri vi har pakket ut julen så kjapt før, jeg føler i hvert fall at vi hadde alt værende mye lenger i fjor, men det kan kanskje ha noe å gjøre med at vi var hjemme hele julen. Nå har vi jo vært på tur og ikke rukket å bli lei… ikke at jeg noensinne blir det 😉 

Alt blir liksom så tomt umiddelbart etter at julen er borte, plutselig får vi litt mer plass og hver gang jeg skal plassere ting igjen, finner jeg alltid noe jeg hadde «glemt» at vi hadde 😉 Sånn sett er det veldig koselig å rydde ting tilbake til normalen, selv om jeg synes vinduskarmene ble innmari tomme. Må finne noe fint som kan stå der! Nå har vi også bestilt gardiner til både spisestue og kjøkken. Endelig! Skal si det tar tid å bo seg inn i et hus. I Siljan var jeg jo fornøyd og ferdig først etter 5 år – og da skulle vi flytte igjen. Haha! Hvor typisk. 

Dagens antrekk er skikkelig myke og gode cargobukser og camoskjorte – var neste redd dere ikke skulle se meg på bildene. Haha! Neiiidaaa 🤓

Noen av detaljene i finstua vår! Skal bli flinkere til å blogge interiør fremover, det er jo så gøy! I tillegg er Naia sitt rom omsider ferdig, venter bare på rosettene i taket og noen nye taklamper, så skal jeg vise dere 🙂 Er så fint! 


Nå står middagen på bordet her hjemme, vi spiser alltid mellom fire og fem. Det er egentlig ganske fint hvordan livet endrer seg etter at man får barn. Før kunne Lars-Kristian og jeg finne på å spise middag klokken ti på kvelden 😉 Godt at ting endrer seg! Akkurat som søvnvanene mine – kjenner at jeg allerede er inne i en fin flyt – nå gjelder det å holde det sånn! 

27 kommentarer

 1. Merethe Steen

  Hvor er den fine gull dekoren fra? Den oppå bøkene

 2. Hvor er cargobuksene fra? Lett OVERALT og finner kun i herrebutikker og da er de for store..

 3. Vi ryddet bort julen i går. Er så trist:( Pleier å ha ting fremme til 20. dagen, men tenkte det var greit å få det rent og ryddig hjemme i god tid før helgen.

  Spent på å se hvordan rommet til Naia ble! 🙂

 4. Ulrikke

  Hei Hvor har du kjøpt den buksen?

 5. Vi har bodd i huset vårt i seks år – og nå begynner det endelig å bli litt gang på ting. Regner med at vi blir ferdig «innbodd» ila 2019. Nå skal det sies at mye av grunnen til at vi enda ikke er ferdige er at mannen ble syk og har vært syk i to år. Men nå skriver vi 2019 og ting går bare oppover. Kanskje vi også blir fornøyde tidsnok til at vi også flytter… 😛

 6. Ja til mer interiør!! Love it <3

 7. Hei Caroline,
  Jeg er en av de som har full forståelse for at bloggere bruker annonsering og at de er avhengig av dette for å kunne leve på bloggen sin. Veldig ofte synes jeg det blir alt for mye, og jeg mister interessen for bloggerne. MEN det jeg synes du har en kjempe fin balanse og synes det er veldig gøy å følge deg 😀

 8. Vet du hva sangene som de brukte i dagens episode av bloggerne heter? Den som gikk hall 10

 9. Ja takk til mer interiør! 🙂

 10. Eveline

  Hvem i din familie har behov for å spise nutrilett pulver?

 11. Hei hvor er det fine outfiten fra?

 12. Hei Caroline. Jeg er på jakt etter en lysekrone som kunne gjort seg i en 2 etasjers hall mellom 1. og 2 etg. Ser du har noen forskjellige rundt om i huset ditt. Har du gjort deg noen tanker om bruken/plasseringen av de ulike du har, uforholdsmessig til hvem av lysekronene som kan passe til hvilken plassering. Hvor stor lampe skal jeg tørre og henge opp? 70/90 cm i diameter..? Hallen er romselig..

  Prøver å se på c1.no, virker til å være ulik farge på pærene/belysningen. Noen med hvitere lys og noen med gulere lys? Hva syntes du er å foretrekke? Ble mange spm det her. Håper du har anledning til å svare. Takk for masse inspirasjon til hverdag og fest, elsker bloggen din:)

 13. Trousers?

 14. Cargobukse fra hvor?:-)

 15. Hvem i deres familie bruker nutrilett og hvorfor? Finnes det også som et kosttilskudd?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er meg! Jeg har alltid barer fra nutrilett og atkins liggende, i tilfelle jeg blir fysen på noe og ikke har råvarer tilgjengelig til å lage noe selv 🙂 Kjøpte shaken i sommer for å teste den også 🙂

 16. Jaa! Mer interiør! Hurra! 😀 Blir veldig inspirert av det du gjør i hjemmet, så dette var gode nyheter 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det gjør meg glad, Julia! 🙂 Tusen takk <3

 17. Ble tomt etter å rydde vekk julen. Har fylt på med grønne planter og blomster i stede. Og stearinlys er ett must, i denne kalde årstiden, da bevares den lune stemningen. Jaa det ble tomt i vinduene deres vill jeg tru!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, levende lys er koselig <3 Skal oppdatere vinduskarmen og vise bilder av resultatet :p

 18. Jeanette

  Jeg er også fan av nutrilett. Sliter med matlyst i perioder og da er de shakene super å ha,da får jeg jo i meg riktig næring også. Jeg brukte det forresten før jul også,siden jeg hadde operert ut en visdomstann. Da gikk det virkelig ikke an å tygge,så da var de produktene gode å ha. Tror de fleste tenker slanking med en gang de hører nutrilett,og det er jo det det er også,men går jo fint an å bruke det som jeg har gjort også.

 19. Godt nyttår, kjære Caroline! Hvor er den nydelige hvite blomsten i den rosa vasen fra? Er den kunstig?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er kunstig – men likevel veldig fin 🙂 Kommer fra Kremmerhuset 🙂

 20. Supert med flere innlegg om interiør, det er alltid gøy med inspirasjon!

 21. Hei Caroline.
  Jeg ser at det er flere spørsmål her som ikke er blitt besvart, som jeg tror vi som lesere hadde syntes det hadde vært koselig at du svarte på. Vi sitter jo og venter på nettopp det. Det kan jo hende at du ikke husker hvor ting er kjøpt, men da ville det vært fint om du svarte det….
  Hilsen ei som synes bloggen din er et godt avbrekk i hverdagen!

 22. Karoline

  Hvor er buksene fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra Zara 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *