treningstirsdag: mage og kondisjon

Det virker som dere liker treningstirsdag! Til tross for at det ikke er mye å kommentere akkurat her på bloggen, er i hvert fall tilbakemeldingene på instagram veldig bra hver uke og det gjør meg så glad! Jeg blir enda mer glad hvis du tar en selfie etter at du har trent også, og tagger meg – er så gøy å se at dere bruker programmene 🙂 I dag tidlig kjørte jeg en kombinasjon av flere av mine favoritter når det kommer til mageøvelser, og resultatet ble en skikkelig bra mageøkt som virkelig får fart på pulsen. Håper du liker det! Sjekk ut instastory for alle øvelsene på video, og når det har gått 24 timer, finner du alltid programmene under highlights «get fit» 💦 


let’s sweat 💦

40 x mountain climbers

20 x snap jumps

20 x straight leg sit-up

40 x bicycle crunches

10 x burpees

30 x side crunches (på hver side)

40 x scissor kicks


Gjenta 3 ganger 💦

6 kommentarer

 1. Hei! Så nettopp på instastory det stykke du skal spille i fra 27-9 mars. Det hadde vært utrolig gøy å kommet og da hadde det jo selvfølgelig vært ekstra gøy at du hadde spilt akkurat den dagen. Så jeg lurer på, vil det være slik at du skal spille alle dager eller er det kunn noen- eventuelt hvilke dager vil det være?
  Så utrolig gøy!! 😀 😀 supert at du gjør noe bare for deg selv også, det har vi alle godt av.

 2. Disse treningsøvelsene må jeg teste ut 🙂 Sliter sånn med å komme i gang med treninga, men skal absolutt gi dette et forsøk 🙂

 3. Hei, jeg har et ønske om innlegg på trenings-tirsdag. Litt variasjon! Da mener jeg variasjon i type trening. Nå er det hver tirsdag ulike program med x antall repetisjoner av ulike øvelser med kroppsvekt. Antallet og øvelsene varierer, men det er på en måte likt likevel, hvis du skjønner? Mener ikke å si at du må trene på andre måter for å inspirere oss, du må jo selvsagt få lov til å trene på den måten du liker best, men da blir det litt gjentakende, iallefall slik jeg opplever det.
  Kult om du melder deg på yoga, da. Det kunne jo være litt variasjon:)

 4. Hei! Veldig glad i øktene dine men det blir alltid litt kronglete da jeg ikke får tatt printscreen av øvelsene i et bilde Så lurte på om du kunne laget en oppsummering neste tirsdag i tillegg til det du allerede skriver?

 5. Høydepunkt å få trenings blogg 🙂 så det må du fortsette med! Motivasjon for min del 😀 ha en fin tirsdag!

 6. Camilla

  Ja, kjempebra med treningsinspirasjon. Har du tips til intervall ute? Har ikke tilgang til mølle.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *