favoritter på salg: under 200,-

inneholder reklame: annonselenker h&m + ellos + gina tricot 

Januarsalget startet vel i desember en gang, men jeg har ikke rukket å ta en titt før nå, og det er så mye fint! Ting jeg foretrekker å kjøpe på salg er tykke gensere og sko som jeg vet at jeg kommer til å bruke mye i lang tid fremover. Når jeg finner tidløs julepynt, fine håndklær eller andre ting til hjemmet som glass, servise og nyttige saker til kjøkkenet, synes jeg det er helt supert å benytte meg av salget. Her er noe av det jeg fant på jakt etter noen skikkelige kupp! Elsk på de rimelige vinglassene fra h&m med gullkant ✨ 

glass HER / salatbestikk i tre HER / brødkurv HER / salatbestikk i messing HER / fjøl HER / tallerker HER / strikkegenser HER / hatt HER / boots HER / cardigan HER / topp HER 


⭐️

8 kommentarer

 1. Den mørkebrune genseren, hvor er den fra? Fant ikke link til den, og den så veldig god og varm ut 🙂

 2. 4barnsmamma

  Vinglassene er jo utsolgt…

 3. Så roligt att shoppa på rean när man får så mycket mer för pengarna.
  God fortsättning på det nya året.
  /Cina https://nouw.com/cinaslivsstil

 4. Hva skjer med Disney-tips innlegget? Har du droppet det? (Trodde det skulle være «blogg-fyll» en dag i jula jeg)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det kommer! Dårlig av meg :O

 5. Frøydis

  Fint innlegg! Men jeg ville ikke kjøpt noen av genserne eller cardiganen, da de inneholder så stor prosentandel akryl. De blir nuppete etter få vask. Da kjøper jeg heller færre plagg i 100 % ull. https://blogg.aftenbladet.no/motebloggen/2014/09/24/disse-stoffene-bor-du-styre-unna/

 6. Du de neglane på instastory virka ikkje som spes god reklame for de såg ikke fine ut. Er de uke gamle eller mer?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er kjempefine! Helt nye og akkurat slik jeg ville ha 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *