driving home from Christmas

Gårsdagess reiseantrekk – supercomfy joggedress og boots! Jeg var faktisk sjåfør hele veien fra Dovre, så derfor ble det litt dårlig med oppdatering på instastory underveis, jeg som hadde planlagt DEN superquizen med Lars-Kristian 😉 Det får bli en annen gang. Jeg er så redd for å bli bilsyk og den siste tiden har jeg blitt det lettere enn før – selv med reisesyketabletter. Likevel, det var ikke noe problem å kjøre hele veien, vi sov i 9 (!!) timer natten før og hadde med masse kaffe. Det var nesten ingen andre biler på veien, og vi stoppet bare på Bolleland og på en veikro som serverte medisterkaker og rømmegrøt for dagens middag 😉 Her kommer noen bilder! 


I dag skal vi treffe en venninne av Nelia og stå på skøyter! Blant årets nyttårsforsett står «kjøpe skøyter til Lars-Kristian og meg» så til uken må jeg nesten på shopping – tenk så hyggelig når alle kan stå sammen 🙂 Håper dere har en fin søndag – sees til en ny uke i morgen! Gleder meg ⭐️

38 kommentarer

 1. Anna Lisa

  Godt nytt år!
  Jeg har skrevet det en gang før til deg at om du legger en avis på setet i bilen og sitter på den under bilturer, blir du neppe bilsyk mere!
  Verdt et forsøk det !

  1. Hvordan i all verden skal det hjelpe??

  2. Caroline Berg Eriksen

   Jeg husker dette tipset 🙂 Jeg tror kanskje at troen på dette også bør være tilstede om det skal fungere? Og om jeg skal være ærlig, så kjenner jeg at jeg er skikkelig skeptisk 😉

   1. Marthe

    Svigermor sverger til plaster over navelen på alle bilsyke barnebarn som skal være med på tur, påstår de aldri har blitt dårlige etter det

 2. Very beautiful your driving home look, dear Caroline!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Så koselig hjemtur!
  Hvor er den nydelige joggedressen fra?
  Klem Ane

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra BikBok, så god å ha på 🙂

 4. Skal du lage oppsummering av 2018?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det hadde jeg ikke tenkt til i år. Har du lyst til at jeg skal? 🙂

   1. Jeg stemmer for å holde på avgjørelsen om å ikke gjøre det. Jeg syns for min del at det blir veldig kjedelig…

   2. Please do! Liker de innleggene veldig godt

   3. Ja, jeg liker alltid de innleggene godt, siden det er utrolig mye man har glemt 😛 Men vet at det er tidkrevende, så du må ikke..

   4. Veronica

    Det er virkelig noe av det kjedeligste jeg vet om på nyåret…alle bloggene som skal ha side opp og side ned med oppsummering av fjoråret. Håper du står i mot presset

   5. Benedicte

    Plis, lag oppsummering

 5. Kommer det til å komme en 2018-oppsummering? 🙂 synes alltid det er så gøy med de innleggene.

 6. Skøyter er så gøy. Perfekt vinteraktivitet. Nå er det veldig tykk og fin is på tunevannet også, om dere vil prøve dere utenfor kunstisen 🙂

  Hvor er jakka di fra? Så comfy og god ut.. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Lempelius 🙂 Ja, isen der er nok superfin nå! Jeg er litt redd for å stå på vannet bare :O

   Klem C!

 7. Lillemor

  Hei og godt nytt år!

  Hvorfor kjøpte dere ikke skøyter i julegave til hverandre?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Godt nytt år 🙂

   Vi har gavefri jul 🙂

   1. Eveline

    Jeg skjønner ikke helt vitsen med gavefri jul når man kjøper noe uansett. For meg blir prinsippet med gavefri jul helt borte når man shopper alt før og etter jul.
    Hva med å kjøpe brukt denne gangen?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Haha, dette så jeg komme :p Så fordi vi kjøper et par med skøyter i januar, så er gavefri jul meningsløst?

    Gavefri jul betyr ikke at man ikke skal kjøpe noe ellers i året, da har du misforstått. Gavene vi handler til jul kommer som regel i tillegg til alt det andre vi kjøper ellers. I tillegg kjøper vi ikke ting på kryss og tvers til hverandre (bestefordeldre, foreldre, søsken, tanter, onkler osv.). Så antall pakker, gaver og innkjøp reduseres betraktelig.

    I tillegg gir gavefri jul oss muligheten til å bruke mer tid sammen med familie og venner i førjulstiden, i stedet for å stresse rundt i butikker etter gaver 🙂

   3. Eveline

    Så da har jeg misforstått deres tanker om en gavefri jul. Jeg ønsker meg ting jeg trenger til jul, og det tror jeg gjelder mange. Det blir derfor ikke i tillegg til all overfloden og ikke ekstra ting som man drar i hus. Skøyter hadde vært en naturlig ting for meg å ønske meg.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Det er mange måter å «gjøre julehandelen mer fornuftig på». Å kjøpe gaver med nytteverdi og som man har behov for, slik som du gjør, er én måte å gjøre det på.

    Jeg skjønner jo at om vi kjøper skøyter nå i januar, i stedet for i desember og gir det som julegave ikke spiller noen rolle på forbruket. Men hovedpoenget vårt med gavefri jul er å heller bruke tiden sammen med familie og venner, i stedet for å stresse rundt etter gaver. Det gjelder både i førjulstiden og på selve julaften 🙂 Bonusen er at vi handler mindre enn vi normalt ville gjort, da julegaver, spesielt til ikke-nærmeste familie, som regel kommer i tillegg til alt annet.

 8. Husk å kjøpe hjelmer også da! 🙂

 9. Anette S

  Hvor er jakken din fra?
  Kjempefin

  1. Caroline Berg Eriksen

   Lempelius 🙂

 10. Veldig fin joggedress 🙂 Hvor er den fra? Så deilig det må ha vært å ha en forlenga juleferie, men kan også skjønne at det er godt å ta fatt på hverdagen igjen nå.

  Takk for at du er så flink til å oppdatere og lage så flotte innlegg uansett tema! Jeg har vært fast leser siden før bryllupet deres, og jeg tror ikke det er et eneste innlegg jeg har gått glipp av 🙂 Du er den eneste bloggeren jeg leser fast. Andre bare kikker jeg innom, men det finnes ingen som kan måle seg med deg når det kommer til kvalitet! Tusen takk, Caroline 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, M! Joggedressen min kommer fra BikBok, kjøpte den før jul 🙂

   Og tusen takk for en fantastisk kommentar – virkelig! Den gjorde starten på mitt 2019 enda bedre 🙂 Tusen takk for at du følger meg <3 Stor klem!

 11. Godt nytt år! Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men jeg hadde en så artig drøm i natt. Lars Erik kjørte meg til slakter Strøm-Larsen på Torshov for å handle, og det skjedde så utrolig mye rart på den handleturen. 😀 Men han tok den siste osten – som jeg ville hatt! Ha ha…. ;o)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀

 12. Virkelig Nydelig dress

 13. Hairband??

 14. Jeg stemmer ogås for tilbakeblikk fra året!!

 15. 4barnsmamma

  Tilbakeblikk fra året som har gått er noe av de kjedeligste innleggene som blir laget. Så du kan fint la det være.

 16. Godt nyttår, Caroline! 🙂

 17. Hei mandag og godt nytt år til dere fire fine☺️
  Neste jul skal vi ha gavefri jul også! Kun barna som som skal få. Gleder meg til å slippe stresset med julegaveshopping, samt mere ro og tid på julaften, spesielt for barna, som får bruke mere tid på hver enkelt gave.

  Hvor på Maldivene tenker dere/har dere vært? Tenker dere kanskje en annen plass neste gang siden jentene blir med? Vi planlegger Maldivene med barn, men er jo så mye å velge i..

  Gleder meg til å klikke inn her hver dag – alltid like hyggelig! Du har den aller beste bloggen 🙂 Proft og fresht!
  Flotte bilder, velskrevet tekst og innholdsmessig veldig velbalansert. Her finnes innlegg om mat, kosthold og trening, interiør, mote og skjønnhet, reiser, utflukter og aktiviteter, og familie, barn og hverdagsliv. Elsker det!

  Flott mandag til dere 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei 🙂

   Så bra! Det er utrolig deilig å ikke tenke på det i førjulstiden, i tillegg til å ikke bruke tid på det på selve julaften 🙂

   Vi har vært på Vilamendhoo og Veligandu, men neste gang vi reiser ønsker vi å dra et nytt sted. Vi har ikke begynt å se etter et sted ennåm så om du har noen barnevennlige tips er det bare å rope ut 🙂

   Tusen takk, det var hyggelig å høre 😀

   Ha en fin mandag du også <3

 18. Kan jeg spørre om hvorfor du ikke har skolissene i alle hullene ? jeg ser flere som har dem sånn. Så derfor lurer jeg på om det er en praktisk grunn eller er det for at du synes det er fint sånn ? (Har samme type sko)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *