siste rest av juleferie

Hei fredag og snart helg igjen 🙂 I dag kjører vi mot hytta på Dovre, det er en knapt fire timers tur og så får vi en god pause der før vi tar det lengste strekket i morgen. Det er så hyggelig med lange bilturer, vi bytter på å kjøre så jeg ikke blir bilsyk, hører på lydbok, spiser matpakke og boller, synger høyt, og så går deler av turen med på at jeg skravler ut i luften og nesten må svare på mine egne spørsmål. Det skjer som regel når vi har et par-tre timer igjen og Lars-Kristian begynner å bli sliten, Nelia ser på iPad og Naia sover. Haha 🙂 

I går var vi på kafé i sentrum med tegnesaker, kakao, lunsj og årets første enorme pepperkake 😉 Det blir den siste på en stund, for nå har jeg spist meg mett på det. Gleder meg til å trylle frem sunn mat på kjøkkenet til uken, smoothies, snacks og hverdagsmat som er bra for kroppen. 


Så ja, jeg er skikkelig klar for hverdagen nå! Gode oppdateringer her inne, struktur og planlegging. Rutiner – ikke minst! Men først blir det fint med hyttetur og biltur som en avslutning på ferien. På hytta er det jo masse snø, så da får vi puste inn siste rest av stemning før virkeligheten kicker inn 🙂 Ha en fin fredag ⭐️

27 kommentarer

 1. Ingrid Willersrud

  Hvor er din nydelige bluse fra?

 2. Hei Caroline! Liker så godt innstilligen din til lange bilturer 🙂 Du er så positiv! Er Ikke bare bare å reise langt i bil med to små barn, men med riktig innstilling går det meste 😉 Jeg og mannen min har som nyttårsforsett å bli flinkere til å planlegge i hverdagen. Med to små barn, og jobber som krever sitt, sliter vi med å holde orden og planlegge i hverdagen, og det gjør meg gal! Haha.. Og er det noen jeg tenker er god på den fronten er det deg! Har du noen gode tips? Dere er jo mye på farta, og har jobber som både er fleksible, men også mer krevende i perioder. Kanskje du kunne skrevet om det en gang? Et skikkelig «Hvordan planlegge hverdagen, handling, middager, holde det noenlunde ryddig, finne frem klær til barna osv» innlegg. God tur til Dovre! Kjør pent 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Ja, det var er godt tips til innlegg! 🙂

  2. Samme her Linda, vi har akkurat samme utfordrinher!
   Jeg begynte å se en Netflix serie igår som heter opprydding med Marie kondo! Skal si det var inspirerende!! Den anbefales på det sterkeste!

 3. Dear Caroline,
  I see you enjoyed the cafe and you look very beautiful!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you Rena <3

 4. God tur og kjør pent 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 5. Elisabeth

  Nydelige øredobber hvor er de fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra Zara 🙂

 6. Er den hytta oppvarmet siden dere bare kan stikke innom?
  Hvem er den sin?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er foreldrene til Lars-Kristian sin hytte og varmen kan settes på og slås av med en app på telefonen 🙂

 7. GorillaFot62

  Hvorfor kaller du deg fotballfrue?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er 5 år siden jeg kalte meg det 🙂

 8. Katrine

  Hvilken leppestift har du på deg her? Lekker 🙂

 9. When bought those earings from zara ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Couple of weeks ago 🙂

 10. Synes du er veldig flott på håret, spesielt når du har krøll i det. Kan du lage en how to do video på korleis du buker krølltanga og frecher håret opp?

 11. I de siste innleggene ser du makalaust bra, sofistikert og vakker ut, men du ser jo ikke ut som du er glad! Det ser ut som du anstrenger deg for å smile. Jeg har sett andre smil på deg før, nå er det dessverre mer grimasesmil. Unnskyld altså, men du er så mye vakkrere når du smiler ekte.

 12. Hvor er genseren til Nelia fra. Den hun har på kaffe

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara 🙂

 13. Kan jeg stille et spørsmål til Lars-Kristian angående foto og kamera ? Dere har fantastisk kvalitet på alle bilder , noe jeg ikke klarer å gjenskape her hos meg – slik som på Nytt År da jeg tok bilder av familien inne foran juletreet , når det er mørkt ute , så er ikke bildene mine like skarpe og blir uklare , kamera har trøbbel med å fange lys. Så spørsmålet mitt er : for å få til et bilde med såpass god kvalitet som deres, der man ser hver eneste hårstrå i ansiktet, hva må man ha ? Er det et dyrt fotokamera ? Er det bilderedigeringsprogram ? Er det den sølv paraply greia som dere bruker ? Hva er det jeg må endre først ? Tusen takk. Mvh Maria

  1. Lars-Kristian Eriksen

   Klart du kan 🙂

   Jo dårligere lysforhold, jo høyere ISO og mindre detaljer i bildet. Et billig kamera takler lite lys dårligere enn et dyrt kamera, i tillegg spiller objektivet en stor rolle. Jo større blenderåpning (lavere f-tall) jo mer lys slipper objektivet inn på brikken. Våre objetiv går så lavt som f1,4, noe som gjør at du kan ta bilde i dårlige lysforhold.

   Å kjøpe en paraply med tilhørende blitz og stativ kan bli i dyreste laget, men du kommer langt med en «hot shoe flash» som du peker bort fra de du tar bilde av. Det krever litt trening, men når du har lært deg å bruke den riktig blir det ganske så fine bilder 🙂

 14. Elisabeth

  Hvor er blusen fra?

 15. Benedicte

  Hvor er blusen fra?☺️

 16. Hvor er den fine blusen fra?

 17. Torill Anita Skailand

  Hei, Caroline

  Du har kanskje prøvd, men tipser allikevell i tilfelle du ikke har sønnen min på 12 sliter også veldig med bilsyke å turer som tar 5 min kan noen dager være nok til å få han bilsyk. Så da kan du tenke deg hvordan lange dagsturer kan bli. Han får nå Scopoderm plaster på resept som vi bruker på lengre turer å da har han ALDRI blitt syk i bil

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *