siste rest av juleferie

Hei fredag og snart helg igjen 🙂 I dag kjører vi mot hytta på Dovre, det er en knapt fire timers tur og så får vi en god pause der før vi tar det lengste strekket i morgen. Det er så hyggelig med lange bilturer, vi bytter på å kjøre så jeg ikke blir bilsyk, hører på lydbok, spiser matpakke og boller, synger høyt, og så går deler av turen med på at jeg skravler ut i luften og nesten må svare på mine egne spørsmål. Det skjer som regel når vi har et par-tre timer igjen og Lars-Kristian begynner å bli sliten, Nelia ser på iPad og Naia sover. Haha 🙂 

I går var vi på kafé i sentrum med tegnesaker, kakao, lunsj og årets første enorme pepperkake 😉 Det blir den siste på en stund, for nå har jeg spist meg mett på det. Gleder meg til å trylle frem sunn mat på kjøkkenet til uken, smoothies, snacks og hverdagsmat som er bra for kroppen. 


Så ja, jeg er skikkelig klar for hverdagen nå! Gode oppdateringer her inne, struktur og planlegging. Rutiner – ikke minst! Men først blir det fint med hyttetur og biltur som en avslutning på ferien. På hytta er det jo masse snø, så da får vi puste inn siste rest av stemning før virkeligheten kicker inn 🙂 Ha en fin fredag ⭐️

27 kommentarer

 1. Ingrid Willersrud

  Hvor er din nydelige bluse fra?

 2. Hei Caroline! Liker sĂ„ godt innstilligen din til lange bilturer 🙂 Du er sĂ„ positiv! Er Ikke bare bare Ă„ reise langt i bil med to smĂ„ barn, men med riktig innstilling gĂ„r det meste 😉 Jeg og mannen min har som nyttĂ„rsforsett Ă„ bli flinkere til Ă„ planlegge i hverdagen. Med to smĂ„ barn, og jobber som krever sitt, sliter vi med Ă„ holde orden og planlegge i hverdagen, og det gjĂžr meg gal! Haha.. Og er det noen jeg tenker er god pĂ„ den fronten er det deg! Har du noen gode tips? Dere er jo mye pĂ„ farta, og har jobber som bĂ„de er fleksible, men ogsĂ„ mer krevende i perioder. Kanskje du kunne skrevet om det en gang? Et skikkelig «Hvordan planlegge hverdagen, handling, middager, holde det noenlunde ryddig, finne frem klĂŠr til barna osv» innlegg. God tur til Dovre! KjĂžr pent 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Ja, det var er godt tips til innlegg! 🙂

  2. Samme her Linda, vi har akkurat samme utfordrinher!
   Jeg begynte Ä se en Netflix serie igÄr som heter opprydding med Marie kondo! Skal si det var inspirerende!! Den anbefales pÄ det sterkeste!

 3. Dear Caroline,
  I see you enjoyed the cafe and you look very beautiful!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you Rena <3

 4. God tur og kjþr pent 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 5. Nydelige Ăžredobber hvor er de fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra Zara 🙂

 6. Er den hytta oppvarmet siden dere bare kan stikke innom?
  Hvem er den sin?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er foreldrene til Lars-Kristian sin hytte og varmen kan settes pĂ„ og slĂ„s av med en app pĂ„ telefonen 🙂

 7. Hvorfor kaller du deg fotballfrue?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er 5 Ă„r siden jeg kalte meg det 🙂

 8. Hvilken leppestift har du pĂ„ deg her? Lekker 🙂

 9. When bought those earings from zara ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Couple of weeks ago 🙂

 10. Synes du er veldig flott pÄ hÄret, spesielt nÄr du har krÞll i det. Kan du lage en how to do video pÄ korleis du buker krÞlltanga og frecher hÄret opp?

 11. I de siste innleggene ser du makalaust bra, sofistikert og vakker ut, men du ser jo ikke ut som du er glad! Det ser ut som du anstrenger deg for Ä smile. Jeg har sett andre smil pÄ deg fÞr, nÄ er det dessverre mer grimasesmil. Unnskyld altsÄ, men du er sÄ mye vakkrere nÄr du smiler ekte.

 12. Hvor er genseren til Nelia fra. Den hun har pÄ kaffe

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara 🙂

 13. Kan jeg stille et spĂžrsmĂ„l til Lars-Kristian angĂ„ende foto og kamera ? Dere har fantastisk kvalitet pĂ„ alle bilder , noe jeg ikke klarer Ă„ gjenskape her hos meg – slik som pĂ„ Nytt År da jeg tok bilder av familien inne foran juletreet , nĂ„r det er mĂžrkt ute , sĂ„ er ikke bildene mine like skarpe og blir uklare , kamera har trĂžbbel med Ă„ fange lys. SĂ„ spĂžrsmĂ„let mitt er : for Ă„ fĂ„ til et bilde med sĂ„pass god kvalitet som deres, der man ser hver eneste hĂ„rstrĂ„ i ansiktet, hva mĂ„ man ha ? Er det et dyrt fotokamera ? Er det bilderedigeringsprogram ? Er det den sĂžlv paraply greia som dere bruker ? Hva er det jeg mĂ„ endre fĂžrst ? Tusen takk. Mvh Maria

  1. Lars-Kristian Eriksen

   Klart du kan 🙂

   Jo dÄrligere lysforhold, jo hÞyere ISO og mindre detaljer i bildet. Et billig kamera takler lite lys dÄrligere enn et dyrt kamera, i tillegg spiller objektivet en stor rolle. Jo stÞrre blenderÄpning (lavere f-tall) jo mer lys slipper objektivet inn pÄ brikken. VÄre objetiv gÄr sÄ lavt som f1,4, noe som gjÞr at du kan ta bilde i dÄrlige lysforhold.

   Å kjĂžpe en paraply med tilhĂžrende blitz og stativ kan bli i dyreste laget, men du kommer langt med en «hot shoe flash» som du peker bort fra de du tar bilde av. Det krever litt trening, men nĂ„r du har lĂŠrt deg Ă„ bruke den riktig blir det ganske sĂ„ fine bilder 🙂

 14. Hvor er blusen fra?

 15. Hvor er blusen fra?â˜ș

 16. Hvor er den fine blusen fra?

 17. Torill Anita Skailand

  Hei, Caroline

  Du har kanskje prÞvd, men tipser allikevell i tilfelle du ikke har sÞnnen min pÄ 12 sliter ogsÄ veldig med bilsyke Ä turer som tar 5 min kan noen dager vÊre nok til Ä fÄ han bilsyk. SÄ da kan du tenke deg hvordan lange dagsturer kan bli. Han fÄr nÄ Scopoderm plaster pÄ resept som vi bruker pÄ lengre turer Ä da har han ALDRI blitt syk i bil

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *