gjør drømmer til virkelighet

reklame: dreams.app

Går du med en drøm i magen, men har ikke økonomien til å realisere den? Det kan Dreams hjelpe deg med! Denne appen har jeg nylig blitt kjent med selv, men jeg er allerede skikkelig frelst, den er så bra! Dreams gjør sparingen lett, har flere enkle tips til deg som gjør at sparingen går mye lettere og ikke minst kan du spare både alene, med én eller flere. 

Vi har nettopp laget en drøm som vi har kaldt Maldivene, og hva vi legger i dette er vel egentlig ganske enkelt: vi vil så gjerne reise til Maldivene igjen! Det er ingenting som haster, så tidsperspektivet er kanskje ikke helt riktig, men nå har vi uansett startet å spare. Dette er virkelig en drøm jeg har hatt siden vi var der i 2010 og 2011. Jeg har aldri vært på et vakrere sted verken før eller senere, og jeg har hele tiden visst at vi måtte tilbake. Reisen er både dyr og lang, så det har egentlig ikke vært mer enn prat oss imellom – helt frem til nå. Det er bare å spare, for nå er drømmen opprettet! Gleder meg allerede 🌴

Du kan også stille sparingen inn på automatiske trekk, det ligger flere slike sparehacks inne på appen. For eksempel kan du velge å være energieffektiv, og dermed spare 75,- ekstra i uken. Slukk lyset før du går ut av rommet, dropp tørketrommelen, slå av tv-en ordentlig og så videre. Dette er ikke noe som kommer til å gjøre veldig mye for økonomien din, men dette er likevel så enkelt at det nesten er tullete å la være. Dessuten blir det noen kroner her og der ut av det, som tilslutt kan hjelpe deg med å oppnå drømmen din 🙂 Det finnes også en funksjon som heter «tyven», og denne sparer en liten sum fra deg nå og da, uten at du merker det. 

For å bruke appen lager du deg et sparemål – en drøm som du kan velge navn og bilde til – og så bestemmer du en dato for når du skal ha oppnådd målet ditt samt hvor mye du trenger å spare. Når du har gjort dette, regner appen automatisk ut hvor mye du trenger å spare hver dag for å oppfylle drømmen din. Dreams er helt gratis og du laster den ned HER.


2019 er året det er på tide å la drømmer bli til virkelighet! 

11 kommentarer

 1. Hei hvor er den fine blusen fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra zara 🙂

   1. Elisabeth

    Link?:)

 2. Lipstick and eyeshadow brand and colour?

 3. Takk for tips. Artig! :o)

 4. Marianne

  Eller så kan man ha trekk og spare i banken 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er jo akkurat det denne appen gjør 🙂 Den oppretter sparekonto hos Storebrand og beløpene du trekker settes inn der. Eneste forskjellen er at det gjøres på en morsommere måte hvor sparingen blir mer aktiv enn ved å kun ha et trekk i nettbanken.

 5. Trude Nilsen

  Når skal deres ta med en utrent damen og hjelpe jeg motivert må eller vil dere hjelpe meg

 6. Hvordan fikk dere vite om denne appen? Kjenner dere, noen som har erfaring med den?
  I tanke på alle personlige opplysninger som går ut ble jeg skeptisk liksom..
  Ha en god dag

  1. Jeg fikk tips om denne appen via en annen blogger for noen mnd siden. Og har brukt den siden da. Det er Storebrand som har den, du logger den inn via Bank-id som i hvilken som helst annen bank. De få gangene jeg har lurt på noe har jeg fått raskt svar og de har vørt veldig hyggelige og imøtekommende.

   Som noen over sier så kan en sette trekk i banken og spare sånn, men så finnes det oss som fungerer litt annerledes og synes det er kjedelig og får liksom aldri ut fingeren til å gjøre det. Jeg har spart i appen siden sep, mine drømmemål er div ferier, og selv om vi sparer til ferien andre steder så har jeg via appen spart en fin sum for det har vært morsom måte å spare på. ikke alt fungerer for alle, sånn er det, men av alle ting bloggerne reklamerer for, mange dumme ting, så er dette faktisk den eneste jeg er glad for det ble reklamert for 🙂

 7. Gjertrud

  Takk for tipset Caroline. For meg må dette være den perfekte måten å spare penger på, litt mer artig enn å bare sette av penger automatisk i banken. Jeg er nok en person som må SE målet, å da er jo denne appen helt perfekt. Jeg fikk lyst å sette Maldivene på kartet jeg også 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *