årets første treningsøkt

Hei torsdag ✨Treningstirsdag har druknet i julemat- og hygge de siste ukene, men i dag synes jeg det er på tide å snakke litt trening igjen! Jeg er i hvert fall i full gang, selv om det akkurat her i Ålesund er litt utfordrende å gjennomføre økter så ofte som jeg ønsker. I går var vi på trening klokken ti på kvelden, og på grunn av det slet jeg skikkelig med å falle i søvn etterpå – trening så sent på kvelden fungerer sjelden for meg. Jeg får altfor mye energi! Likevel ble det en bra økt, en kombinasjon av løping på mølla og styrke med et helkroppsprogram som jeg selvfølgelig vil dele med dere! I dag blir det nok treningsfri og i morgen skal vi bile hjemover. Men til uken – da blir det andre boller (dvs. ingen boller – høhø) 🙂 


💦 helkroppsprogram  💦

50 snap jumps

20 push ups 

20 leg raises 

50 scissor kicks 

15 jump squats

10 burpees

20 sit ups (in and out boat) 

20 side to side

20 leg lifts 


Gjenta alt sammen 3 ganger, pausen mellom settene bestemmer du selv 💦Sjekk instastory – carolinebergeriksenno – for hele økten på film 🙂 

17 kommentarer

 1. Wow, you are so fit, dear Caroline!
  Happy New Year!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Er sååå imponert over hvor mye du får trent!!! Tenk om jeg kunne vært så sprek

 3. Fin start på året. Får komme meg på treningsstudio selv. Der blir jeg sikkert ikke alene nå i januar
  Men så mørkt du har det når du trener. Er det i kjelleren?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, vi er i Ålesund og trente her 🙂

 4. Jeanette

  Flott episode på bloggerne i dag 😉 var så skjønt når dere gikk forbi noen hester,så sier en av jentene :men så ta bilde av de da!! Haha,herlig altså. Jeg hadde forresten heller ikke tatt den ziplinen! Ser jo skummelt ut,selv om den har 5-årsgrense :p

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha <3 Jeg skal zippe neste gang 😀 Det skal jeg!

 5. Bruker du botox?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei 🙂

   1. Hvorfor brukte du to dager på å publisere svaret mitt? Grunnen til at jeg spør er fordi jeg la merke til på Bloggerne at du hevet øyenbrynene, og ikke fikk en eneste rynke i panna. Vi er like gamle, og selv har jeg tydelige rynker hvis jeg hever øyenbrynene. Merker at linjer begynner å komme, og synes det er super frustrerende, og så ser jeg din glatte og stramme hud, og blir veldig fortvilet for meg selv. Det er ikke gøy med aldringstegn. Så det er altså helt sant at du ikke har tatt noe?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det var flere kommentarer som ikke var blitt godkjent :/ Lå bare litt etter fordi jeg prioriterte familie og venner mens vi var i Ålesund.

 6. Så bloggerne i dag, første gangen faktisk, har tenkt at det ikke er for meg, litt for platt underholdning, men nå må jeg kanskje revurdere.
  Hatten av for deg som ikke lot deg presse til å ta zip-line, det synes jeg var modig gjort av deg.
  Men, hatten på igjen, hvorfor tar du ikke av deg luen når du spiser? Det er bare flaut å se en voksen dame sitte innendørs med tykk ull(?)lue på og spise. I min omgangskrets ville alle sett dumt på meg og lurt på om jeg var syk eller rett og slett bare hadde glemt å ta av meg lua.

 7. Elsker når du legger ut treningsprogram! Prøvd alle du har lagt ut siden i sommer. Mer, mer!! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Så hyggelig å høre! 🙂

 8. Elisabeth

  Hvor mye løper du i tillegg til dette programmet?

 9. Hva er forskjellen på leg raise og leg lifts ?

 10. Karoline

  Kjempebra program! Testet det akkurat, skikkelig svettefest 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så bra 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *