godt nyttår, fineste lesere ⭐️

Vi avsluttet 2018 med en svett treningsøkt: 4×4 intervaller og styrke på rumpe og bein for min del – nesten det samme på Lars-Kristian – så deilig! Mer trening blir det i året som kommer, jeg gleder meg skikkelig til 2019 💥


I kveld skal vi til et vennepar på Valderøya, vi blir seks voksne og seks jenter på cirka samme alder som Nelia og Naia, så alle gleder seg like mye 🙂 Det blir en skikkelig fin avslutning på et år som for vår del har vært veldig stabilt og fint. Vi har kommet på plass i huset vårt for godt, og nå føler jeg virkelig at det har blitt hjemmet vårt. Vi stortrives der og vi klarte å bli ferdig med oppussingen vi hadde planlagt innendørs rett før jul. Det var godt 🙂

⭐️

For min del har dette året handlet litt om å ta tilbake en del av meg som jeg ikke var helt sikker på var der fortsatt. Så viste det seg at det var den. Selv om jeg har blitt voksen, er det viktig å gjøre noe som kun er for meg. Å holde fast på alle deler av meg selv. Å spille teater igjen og å utfordre meg selv på det området har vært fantastisk gøy! Å få være med i Bloggerne og slippe dere som leser bloggen min enda tettere på, det har vært skikkelig fint og var absolutt et steg i riktig retning for min del. Familien vår på 4 har vært på utrolig fine reiser sammen, kommet hverandre enda nærmere etter hvert som jentene har blitt større og større og også dette er noe jeg ser frem til i året som kommer. Jeg gleder meg til å fortsette å dele fra hverdagen min her inne og i mai fyller bloggen min 10 år. Jeg er så utrolig takknemlig for alle dere som leser! Jeg er så glad for dere! Håper dere får en verdig og magisk avslutning på 2018. Måtte 2019 bli like bra – eller enda bedre ⭐️Ønsker dere alt godt for det nye året! 

29 kommentarer

 1. Takk for at du gir oss en skikkelig kvalitetsblogg å gå inn på, dag etter dag, uke etter uke. Helt klart den aller beste! Gledes til 2019 🙂
  Et riktig Godt Nyttår ønskes til deg og dine fine
  Stor klem

 2. En fryd å følge deg, Caroline, virkelig ★ … Så herlige og flotte innlegg for en hver smak, og alltid så gjennomført og en fint. Du blomstrer og blir vakrere for hvert år, bloggen også… og så heldige skjønne to små som har slike flotte foreldre som lager det så fint, med tanke på tradisjoner, turer og aktiviteter de får være med på – både inne og ute – så utrolig koselig å se ★ ★ ★ Har fulgt deg i mange år og jeg gleder meg til å fortsatt titte inn til deg i det nye året som kommer også – og bli også litt flinkere til å legge igjen noen ord (har vært litt slapp der i de siste årene). Ønsker deg og dine et riktig godt nytt år ★ ★ ★

 3. Det var fint å stikke innom bloggen din nå.. Da jeg har gjort opp litt tanker om hva som blir viktig å prioritere 2019,en blir jo ikke yngredet er trening! Nå fikk jeg enda mere motivasjon! Tusen takk for alt du inspirerer meg med, år etter år! Ønsker dere fine en fin kveld. Og ett riktig godt nytt år til alle 4✨klem

 4. Hei! Da dere var på Gardemoen for en del uker tilbake så jeg dere og jeg lurer på om du/dere så meg? Du hadde på en rosa joggedress. Jeg hadde briller, Adidas sko, sort olabukse. Forresten, dette var da vi skulle sjekke inn bagasje. Hadde vært veldig gøy on fu husker meg!

 5. Ønsker dere et supert 2019 Måtte det bli best ❤️

 6. Takk for et inspirerende år. Har fulgt deg siden 2010, og du inspirerer stadig mer. Min favorittblogg! Kommenterer aldri, men leser hver dag. Fortsett det gode arbeidet!

 7. Takk for alt du deler her på bloggen. Innleggene dine er alltid av beste kvalitet og bildene er jo i en helt egen klasse. Du motiverer og inspirerer så til de grader. Flere av oppskriftene dine er favoritter her i huset. Gleder meg til å følge deg og din nydelige familie i 2019. Ønsker dere alt godt i det nye året. Godt nytt år. Klem

 8. Hei Caroline! Vil ønske dere et godt nytt år!Gleder meg til sesong 10 av bloggerne! Leser bloggen din hverdag og gleder meg til å fortsette å følge deg i 2019! Linn!

 9. Godt nytt år!
  Hvor fort løper du på 4×4?

 10. kristin

  Hei!
  Godt nyttår 🙂
  FØlger treningstipsene dine og følger de programmene du legger ut! Fortsett med dette.
  Jeg løp samme tid som deg på Oslo Maraton, og lurer på hvordan du legger opp 4×4 intervaller. Hvilket tempo ift løpet løper du da intervallene på?

 11. Så deg i reklame for bloggerne, og der var det enkelt å se at du har en del kviser. Hvorfor redigerer dere huden så mye på bloggen, da det blir så stor forskjell fra virkeligheten?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg får også utbrudd noen ganger, som sikkert mange andre Du så kanskje forrige sesong? Eller på premieren i går? Da hadde jeg ingenting. Det går opp og ned, i hvert fall gjør det det hos meg

   1. Eveline

    Men det var vel ikke svar på spørsmålet? Alle vet at man kan få kviser i ny og ned, en annen ting er jo å redigere det bort.

   2. Lars-Kristian Eriksen

    Det er ganske normalt å ta bort ting som ikke er permanente når man driver med foto, Eveline 🙂 De aller fleste fotografer gjør det, om da ikke kunden eksplisitt ber om at det ikke gjøres.

   3. Marianne

    Poenget er vel kanskje at bildene i bloggen er såpass behandlet at man knapt kjenner deg igjen når man ser deg ‘live’?

    Du ser mye yngre og freshere ut på TV, så jeg skjønner ikke helt vitsen med den massive behandlingen (jeg kan ingenting om foto og aner ikke hva som blir gjort).

   4. Lars-Kristian Eriksen

    De aller fleste bildene på bloggen er på ingen måte så behandlet som det du tror, Marianne 🙂 På disse bildene her f.eks er det ikke gjort noe redigering ut over lys, kontraster og hvitbalanse.

    Det gjøres ingenting som gjør at man «ikke kjenner igjen Caroline», men om man går inn for det så finner man helt sikkert bilder og videoer hvor HiN ser ulik ut. Men det gjelder jo alle 🙂 Om du er opptatt av hvordan Caroline «egentlig ser ut» bak «den massive bildebehandlingen», så anbefaler jeg deg å følge henne på YouTube og/eller IG-story.

   5. Marianne

    Nei, jeg overdriver ikke for å understreke poenget mitt! Jeg beskriver min oppfatning av bildene på bloggen kontra det jeg har sett på TV. Personen jeg ser på bilder samsvarer ikke med den jeg ser i TV-programmet.

    Jeg sier ikke at min oppfatning deles av alle, men det blir altfor lettvint av dere å avfeie alle kritiske (?) kommentarer med at vi kun er ute etter å ‘ta’ dere.

   6. Lars-Kristian Eriksen

    (Jeg endret den forrige kommentaren min rett før du la inn din, FYI)

    Som jeg skriver der så finner du helt sikkert eksempler hvor forskjellen er stor, men det gjelder både bilder her på bloggen og på bilder på bloggen til TV. Det er jo ganske normalt. Tar man å sammenligner to ytterpunkter så blir det jo sånn.

    Selv ser jeg ikke noen stor forskjell, men så sammenligner ikke jeg ytterpunkter heller.

    Det gjøres uansett ingen etterbehandling av bildene som drastisk forandrer utseendet til Caroline til det ugjenkjennelige. Som nevnt i kommentaren min over her så er jo YouTube og IG-story to kansler verdt å følge om du er opptatt sv å se Caroline uten noen form for redigering.

   7. Takk for svar. Syns bare jeg husker at du har skrevet en gang at du ikke har problemer med kviser.
    Morsomt at du og LK alltid henviser til youtube hvis man vil se hvordan du egentlig ser ut. Burde man ikke kunne se det ut i fra bloggen? Jeg føler det blir litt juks da man fjerner ting fra bilder bare for å oppnå en look som kanskje ikke er oppnåelig. Det er jo personer som ser på bildene som ønsker seg like glatt hud, så er det av og til bare fake. Kjenner jeg blir litt skuffa. Hadde du vært 18-20 år så kanskje, men ikke passert 30 med 2 jenter.

   8. Caroline Berg Eriksen

    Nå legger du ord i munnen min, Trude.

    Verken jeg eller Lars-Kristian har noen gang sagt at du må på YouTube eller IG-story for å se hvordan jeg «virkelig ser ut». Det ser du helt fint her på bloggen, akkurat slik som du ønsker 🙂

    Jeg har heller aldri sagt at jeg har problemer med uren hud, for det har jeg ikke. Men noen ganger får jeg utbrudd, spesielt om jeg stresser mye eller sover dårlig over tid.

   9. Jeg legger ikke ord i munnen din. LK sier at man kan se på youtube hvis man vil se deg uten redigering. Det vil jo si at på youtube er du uredigert, mens bloggen redigert. Jeg syns uansett det er ille at man ikke i 2018 kan vise seg med en kvise eller to uten at man må redigeres. Da kan man ikke stole på bildene på bloggen da, at det er sånn du ser ut?

   10. Caroline Berg Eriksen

    Det var ikke det du skrev, Trude. Du skrev: «Morsomt at du og LK alltid henviser til youtube hvis man vil se hvordan du egentlig ser ut

    At bildet er redigert betyr ikke at det ikke er sånn man egentlig ser ut.

    Jeg legger ut filmer og bilder hver eneste dag uten å redigere bort urenheter. Så det går helt fint, mange bilder på bloggen er også helt uredigerte på huden.

    Det siste du skriver der er bare tullete å si. Om det er nivået du skal legge deg på så kan du ikke stole på at folk som sminker seg viser sitt egentlige jeg på bilder. Urenheter kan fjernes i Photoshop, men det kan også fjernes med god sminke.

  2. Kristine

   Merkelig kommentar å legge igjen.. du vet jo ikke om de faktisk redigerer huden så mye som du skriver? Kan jo være at man velger å ta bilder av andre ting når/hvis man har utbrudd av urenheter? Og da vil man jo ikke redigere/retusjere huden i «alle» andre innlegg som du skriver… uansett så har jo Caroline aldri lagt skjul på at hun anser bloggen som et magasin – og alle (i allefall de fleste) som er med i magasiner vil ikke publisere bilder av seg selv full av urenheter. Jeg hadde bedt om at mine bilder skulle blitt redigert på. Men det er vel smak og behag 🙂 jeg hadde ikke ansett meg som falsk, eller uekte, av den grunn hvert fall. 🙂

 12. Jeanette

  det var så gøy å se dere igjen på bloggerne! Gleder meg til fortsettelsen!

 13. Hei Caroline!
  Ville bare gi deg cred for hvor flink du er i jobben din. Helt fantastisk hvor gjennomført alt er og alltid har vært! Godt nyttår og ønsker dere masse suksess det nye året.

 14. Så gøy å følge dere altså! Har dere fått nytt kamera forresten? Bildene i dette innlegget var veldig fine!

  Har selv planer om å kjøpe canon 5d mark iv, som jeg vet du har brukt, så må bare høre 😉

 15. Hei 🙂
  Så gøy å se dere på bloggerne!
  Kunne dere tenkt dere flere barn?:)
  Har flere søsken selv, å finnes ingenting kjekkere enn dette og for ungene så er det ikke noe som er kjekkere enn det å ha mange tanter og onkler 🙂

 16. Godt nyttår til dere alle sammen 🙂
  Ønsker dere alt det beste for året som kommer, og gleder meg til å følge dere videre her på bloggen og på TV.

 17. Gleder meg til å følge bloggen videre i året som kommer, og selvfølgelig også på Bloggerne . Riktig godt nyttår til deg og dine!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *