filmtips i romjulen: new year’s eve

Nyttårsaften nærmer seg med stormskritt, og sånn på tampen av året må jeg anbefale en nydelig film til dere som handler om nettopp årets siste dag. Rollelisten til New Year’s Eve er spekket med gode skuespillere – her ser du blant annet Michelle Pfeiffer, Zac Efron (elsker Zac Efron)  Robert Di Nero, Halle Berry, Jon Bon Jovi, Sarah Jessica Parker og Hillary Swank – for å nevne noen. 

Måten filmen er bygget opp på er kjent, for som i blant annet Valentine´s Day og Love Actually, følger vi også her flere personer og deres historie, til de mot slutten av filmen knyttes sammen på en eller annen måte. Blant annet møter vi Tess som venter barn, og som sammen med mannen sin ender opp med å konkurrere mot et annet par om å få nyttårsbarnet – dette innebærer nemlig en saftig pengepremie. Vi møter Harry som er sengeliggende på sykehuset og som har et sterkt ønske om å få se nyttårskulen falle på Times Square før han trekker sitt siste åndedrag. Han har etter sin egen mening ikke vært en god mann i løpet av livet sitt, og har mange ting han angrer på. Ingen i familien hans har kommet for å besøke ham på hans siste dager, men dette er ingen overraskelse for ham. Vi  møter også Jon Bon Jovi som Jensen – en rockestjerne, Clair som skal produserer årets nyttårsshow på Times Square og forretningsmannen Sam som vil til New York for å finne – muligens – sitt livs kjærlighet som han møtte året før. 


Denne filmen har fått en del dårlige anmeldelser, og jeg forstår ikke helt hvorfor. Dette er rett og slett en skikkelig fin film som du kan krølle deg opp i sofaen og se – for eksempel i morgen – og både le, heie på, bli frustrert av og gråte over. Når en film vekker såpass mange følelser, så synes jeg den lett bør anbefales til andre, til tross for at den noen ganger kan virke litt for sukkersøt eller håpløs romantisk. New Year’s Eve feirer kjærlighet, håp, tilgivelse, en ny sjanse og ikke minst – en ny start. Håper du vil se ❤️Ps! Zac Efron og Michelle Pfeiffer er skikkelig skjønne i denne filmen! 

13 kommentarer

 1. Bare hørt om den.. Men kanskje gi den en sjans senere i kveld. Snurr film. Lag en fin dag dere

 2. Hvor går den?

 3. Jeanette

  åh,elsk på Zac Efron! Så han i The greates showman! herlig film/musikal med masse god musikk

 4. Sikker på at det ikke seg noe reklame bak disse filmtips-postene? Synes det er litt snodig at du gidder å skrive så mye om slike filmer.. men skjønner jo om du gjør det om det er mange som ønsker seg innlegg som dette:)

  1. Sikker på at det ikke skjuler seg, skulle det stå;)

  2. Caroline Berg Eriksen

   Nei 😉 Det har jeg gjort flere ganger før.

   1. Jeg vet det, så derfor jeg lurer. Kanskje bare meg som synes film-innleggene er veldig kjedelig, mens alt annet du skriver om er interessant:)

 5. Jeg synes også det er rart at den fikk dårlige kritikker – jeg synes den er søt – men ikke så sjarmerende som Love Actually. Den flyter liksom ikke like bra. Hally Berry spiller bra, jeg er enig i at Michelle Pfeiffers rolle er skjønn. SÅ filmen er søt og verdt tiden det tar å se den. men jeg tror ikke jeg gidder se den hvert år slik jeg gjør med Love Actually.

  Og så heter altså skuespilleren forresten Robert De Niro – ikke Robert Di Nero. 🙂 Godt nyttår!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det har du rett i! Takk som sier ifra 🙂

   Enig i at den ikke er like sjarmerende som Love Actually, den er liksom noe helt for seg selv <3 Men ja, New Years Eve er så verdt å se likevel <3

   Godt nyttår til deg og dine, Siri!

 6. Takk for tipset – så den i morgen, og for en herlig film med et stjernespekter uten like! Godt nytt år, Caroline! 🙂

 7. Takk for filmtipset, den var akkurat som du beskrev, og akkurat slik en jule-nyttårsfilm skal være; Godt Nytt År;

 8. Takk for filmtips! Jeg er sofasliter og syk for tiden, så dette var en fin film å se nå!
  God mellomjul og snart nyttår til dere 🙂

 9. Den er tynn og uten substans, man kommer heller ikke særlig inn på rollefigurene. Kanskje derfor den har fått dårlige kritikker? Jeg så den på kino da den kom, men ble skuffet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *